Nyheter

G-punkts- och prostata pulsator från Fun Factory – VÄRLDSNYHET

De har gjort det igen!

Fun Factory som vid årets XBIZ Awards vann priset som årets sexleksaksproducent har än en gång lanserat en sexleksak som revolutionerar marknaden! Sista års produktnyhet, dildopulsatorn Stronic Eins, utvecklades för kvinnor och Stronic Zwei har utvecklats speciellt för män.

Hos Sinful menar vi dock att Stronic Zweis sköna rörelser och läckra utformning lätt kan ge njutningsfulla upplevelser till båda kön.

Vad är det som gör Stronic Zwei så speciell?

Stronic_Zwei_bl_

Stronic Zwei använder en internationellt patenterad teknologi så att du får sköna, pulserande och stötande rörelser.

Ingen annan sexleksak ger dig en lika autentisk upplevelse! Därför är Stronic Zwei speciellt bra för dig som vill ha intensiv stimulation utan att nöjas med de vibrationer som finns i de mer vanliga vibratorerna.

Själva formen är speciell på Stronic Zwei: Storleken och den böjda tippen gör Stronic Zwei perfekt för stimulation av både kvinnans G-punkt och mannens prostata. De pulserande rörelserna ger njutning till båda kön.

Man kan väl närmast kalla Stronic Zwei för en kompakt och diskret ”sex-maskin” då den ger möjlighet för handfri njutning, helt utan möbler du kan spänna fast dina sexleksaker på eller liknande.

Du tänder bara Stronic Zwei och låter de underbara stötande rörelserna skämma bort dig i massvis – effektivt, lätt och läckert!

Och oavsett om du gillar intens och snabb stimulation eller om du föredrar långsammare och mer lugn stimulation kan du börja se fram emot denna: Stronic Zwei har nämligen 10 olika, pulserande program och även vid den lägsta inställningen är den väldigt stimulerande.

Stronic Zwei – en revolutionerande G-punkts pulsator

Fun_Factory_Stronic_Zwei_sort

Som nämnt gör den breda, bågade tippen Stronic Zwei idealisk för G-punkts stimulation åt kvinnor. Men njutningen slutar inte där: Kransen på mitten av pulsatorn stimulerar nämligen också slidmynningen och de erogena zonerna upp emot klitoris och  anus, i takt med det valda pulseringsprogrammet.

Kombinationen av de många beröringspunkter och de revolutionerande pulseringarna gör Stronic Zwei banbrytande inom G-punkts stimulation och vi tvekar inte att kvinnor i mängder kommer att få stort nöje utav Stronic Zwei!

Stronic Zwei – en banbrytande prostata pulsator

Den bågade tippen kommer inte bara kvinnorna till godo – faktiskt har den formats så att den är anatomiskt korrekt jämförd med prostata stimulation. Stronic Zwei är därför också perfekt för män som önskar djup anal stimulation och att bli bortskämd i massvis.

Medan tippen stimulerar prostata skämmer kransen som sitter på mitten av pulsatorn bort analöppningen och mellangården. Det valda pulseringsprogrammet kan kännas i både den utvändiga kransen, i staven och i tippen, stimuleringen är intens med Stronic Zwei.

Att njutningen sedan kommer helt utan man behöver röra ett finger är med om att göra Stronic Zwei en världsnyhet av de helt stora!

Precis som nyhetsvärdet är stort, är diametern också det: Stronic Zweis diameter är 4,3 cm på det bredaste område och vi rekommenderar den därför för erfarna inom analstimulation.

Så här använder du Stronic Zwei G-punkt och Prostata Pulsator

Stronic Zwei är otroligt lätt att använda: Det enda du ska göra när du har laddat pulsatorn är att tända den på ”Fun”-knappen. Det är samma kapp du använder om du vill använda dig av den inbyggda ”Snabb släck” funktion som stoppar pulseringarna blixtsnabbt. När Stronic Zwei är tänd kan du välja den inställningen som passar dig bäst genom att använda plus-och minus knapparna. Lätt, inte sant?

Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel, till exempel Fun Factorys Toyfluid tillsammans med Stronic Zwei. Det får nämligen det läckra medicinska silikonet, denna pulsator är gjord av, att kännas extra mjuk och pulsatorn kommer samtidigt att kännas mer behaglig att föra upp.

Skulle du känna för att ta med dig Stronic Zwei i duschen ska du känna dig varmt välkommen att göra så. Pulsatorn är 100 % vattentät vilket också gör den extra lätt att rengöra.

När du är klar med att använda Stronic Zwei kan du rengöra den grundligt så du är säkrad en bra hygien. Tvätta den i varmt vatten och använd evt. Fun Factorys Cleaner så att dina sexleksaker är helt rena och klara för nästa gång.

Tänk på att Stronic Zwei G-punkt och Prostata Pulsator laddas med Fun Factorys Click ’N’ Charge laddare som säljs separat.

 

OBS! Stronic Zwei har utgått ur sortimentet och ersatts av den uppdaterade Stronic Drei, som kan användas både vaginalt och analt.