Guides

De största fördelarna med anallek

En av källorna till superintensiva sexupplevelser är anallek. 

Är du nyfiken på att prova detta så hjälper vi dig gärna på vägen! 

Det finns tre klara fördelar med att utforska lek där bak, och du kommer självklart att få ta del av dem här.

Olika analpluggar ligger i en säng

1. Ett orgasmäventyr

För det första får du möjlighet att uppleva riktigt galna orgasmer. Flera beskriver det till och med som en helt ny sorts orgasm som de aldrig har upplevt tidigare. 

Öppningen är nämligen full av nervtrådar, vilket gör området extra känsligt. Därför är det många som tycker att det är otroligt skönt att bli smekt, stimulerad eller kysst just där.

För att uppnå de galna orgasmerna är det viktigt att området värms upp ordentligt innan du för in något. Du känner bäst själv när du är redo för nästa steg. 

Börja försiktigt med fingertoppen eller din analsexleksak och för sakta upp den. På så sätt kan du känna hur lusten ökar ju mer uppfylld du blir. 

Ta gott om tid på dig för både uppvärmning och införing. Vi kommer strax att återkomma till ännu en bonus med att utforska lek där bak.

Tre analpluggar på en matta

2. Hitta nya sidor av dig själv

En annan fördel med analsex är att du kan upptäcka nya sidor hos dig själv. 

Precis som dina smaklökar förändras under hela livet, så kan även dina sexuella önskningar se annorlunda ut. Om du tidigare har trott att analsex inte är något för dig kan det vara dags att testa (igen).

För precis som när du smakar något nytt så kan du behöva testa det några gånger för att förstå grejen. 

Om du till exempel aldrig har smakat koriander förut kommer du heller inte lägga 10 kg koriander i korgen det första du gör. 

Du kanske smakar det på en smörgås, sedan lite mer i en sallad, och innan du vet ordet av är det plötsligt en självklar del av din matlagning. 

Ett klassiskt nybörjarmisstag är att köpa allt för stora sexleksaker. Därför har vi valt ut några självklara nybörjarprodukter som hjälper dig att få en bra upplevelse. 

Med Sinful Sailor Triple Butt Plug Set har du möjlighet att experimentera med anal stimulering. Setet innehåller tre olika storlekar, så att du enkelt kan ta reda på hur fyllig du vill att din leksak ska vara. 

Vet du redan med dig att du kommer att vilja ha lite mer fyllighet och kanske också vibrationer? Ta då en närmare titt på Satisfyer Backdoor Lover Buttplugg-vibrator. Den kommer i en nybörjarvänlig design och erbjuder 12 olika vibrationer som kan skämma bort dig.

En röd och tre svarta analpluggar på ett bord

Om du har en prostata är Sinful Penisring med Prostatastimulator perfekt för dig. Penisringen erbjuder ett stadigt grepp runt skaftets rot, medan den ergonomiska pluggen smeker din P-punkt från insidan. 

Om du vill ha en intensiv upplevelse är Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug redo att stimulera dig. De tre kulorna fyller dig gradvis och om du sätter på vibrationerna finns det goda chanser att gå från anal-tvivlare till anal-fan!

Sedan är det bara att fylla på inköpslistan allteftersom du får smak för mera.

Analsexleksaker och blommor på ett bord

3. Känsloexplosion

Ett område som är så känsligt kommer med många fördelar – intensitet är en av dem. 

Oavsett om du utforskar det ensam eller tillsammans med en partner kan det ge dig en otroligt trevlig upplevelse.

Tre olika analpluggar på ett bord

Det fina med analsex är att det kan göra dina orgasmer starkare – och det här är bonusen vi nämnde tidigare. 

Oavsett om du stimulerar klitoris eller vagina blir dina orgasmer intensivare när din bakdel blir omhändertagen på samma gång. 

Ligger fokus på penis är det prostatan som behöver massor av uppmärksamhet samtidigt. 

Därför är det definitivt värt ett försök att ge analleken en chans – för tänk om det blir din nya favorit. 

Till sist ska du också få ett litet men avgörande tips på vägen.

Massor av analsexleksaker samlade på ett bord

Orgasmer och det hemliga vapnet

Ditt hemliga vapen när det kommer till att få en bra och orgasmisk upplevelse där bak är glidmedel. I detta område producerar din kropp nämligen inte något naturligt smörjmedel på egen hand. 

Få en så bra upplevelse som möjligt genom att addera ett analglidmedel, och använd hellre för mycket än för lite.

Ha en riktigt härlig stund!

Vit tub med glidmedel från Kaerlig