Guides

Den Bästa Massageoljan

Är du på jakt efter en bra massageolja och är du i tvivel om vilken massageolja som är bäst? Läs då vår guide om massageoljor, där vi guidar dig till att finna den massageolja som just dig!

För att finna ut vilken massageolja som passar bäst, är det en bra idé att överväga vilken konsistens, glidegenskap och doft du föredrar. Nedanför genomgår vi just dessa punkter vid 5 av våra mest populära massageoljor, så att du kan avgöra vilken av dem som passar bäst för dig.

Intimate Organics – Ekologisk Massageolja

oekologisk-massageolie

Intimate Organics’ massageolja är en härlig och förhållandevis tjockflytande olja som är lätt att fördela över huden. Oljan har en bra glidegenskap, men då den sugs upp av huden, ska den appliceras något oftare än de oljor som enbart lägger sig på huden.

Oljan fettar inte och har en frisk, naturlig doft som kommer från dess ekologiska ingedienter. Dofen är med till att ge oljan en luxuös känsla och du kan välja mellan doften av citrusgräs, kokos, kakao och gojibör eller appelsin och ingefära

Flaskan är snygg och enkel. Den innehåller 120 ml.

LELO – Flickering Touch Luksus Massageolja

lelo-massageolie

LELO’s massageolja är en mjuk och luxuös olja med en krämig konsitens. Oljan lägger sig över huden och bibehåller därför sin goda glidegenskap i lång tid.

Flickering Touch-olkan kan fås i tre förförande doftvarianter. Lilja och musk, spicy clove och amber eller balsam fir och bergamont, varav alla dofter är kraftigare än Intimate organicsä oljor.

Flaskan är i äkta LELO anda- desigenen är simpel men stilren och påminner om en parfymflaksja. Den innehåller 120ml.

Fun Factory – Love Yourself Massageolja

fun-factory-massageolie

Love Yourself är en av våra mest populära massageoljor, vars konsistens och glidkunskap ligger mitt emellan LELOs och Intimate Organics’.

Oljan innehåller E-vitamin och naturliga oljor som gör huden mjuk. Den kan fås i tre olika varianter der alla har en söt doft av olika slags blommor.

Den fyrkande flaskan har en vacker och feministisk design. Den innehåller 200 ml.

Swede – Flower Power Massageolja

swede-flower-power

Flower Power är en otroligt mjuk massageolja med en härlig och krämig konsistens. Oljan lägger sig ovanpå huden och då den innehåller silikon, bibehåller den sin glidegenskap i extra lång tid.

Swedes Flower Power oljor fås i doftvarienter som har olika friska och kraftiga orientaliska dofter.

Flaskan är av neutral design. Den innehåller 150 ml.

 

Joan Ørting – Luksus Massageolja

massage_olie_joan_oerting_1

Massageolja från Joan Örting är en tundflytande olja, som lätt fördelas över huden.

Oljan har en bra glidegenskap, men då den tränger sig in i huden ska den appliceras lite oftare än de oljor som enbart lägger sig överhuden.

Oljan fettar inte och har en feminin, söt och en aningens parfymerande doft.

Flaskan har en stilig och femenin retro look. Den innehåller 200 ml.

Har du behov för mer hjälp i valet av den rätta massageoljan?

Du kan alltid kontakta vå kundtjänst på tlf. 0774-218 822 eller på service@sinful.se, om du har behov för råd och vägledning i jakten på den rätta massageoljan.