Recensioner

Electric Eric

Jag blev extra nyfiken när jag fick Electric Eric i handen. För den kan nämligen något som ingen av mina andra dildos kan: Den kan stimulera med hjälp av ström. Men jag var också lite orolig. Ström… Hur kommer det att kännas? Men alla mina bekymmer försvann direkt: Electric Eric får dig verkligen att blixtra.

Allmänt:

Electric Eric är en dildovibrator med elektrostimulering, även kallad E-stim. Det betyder att den utöver att vibrera, precis som de traditionella dildovibratorerna, har en funktion som skickar ut små elektriska impulser. Det kan låta våldsamt och skrämmande men det känns mer som en kittlande pulsering än en riktig stöt. Vi pratar alltså inte om 220 voltstötar och blixtnedslag.
Electric Eric har 8 olika vibrationsprogram, 5 olika E-stimprogram och alla programmen kan justeras i intensitet.
Utöver det har den ett extra E-stimprogram som kallas träningsprogrammet.
Vibratorn är härlig och lätt att använda, särskilt eftersom det finns många funktioner. Det finns en knapp som startar E-stimfunktionen och en knapp som startar de vanliga vibrationerna. Då kan man styra vibrationerna och E-stim var för sig, men också kombinera de två typerna av stimulering så det passar en.

Electric Eric2Innan jag kastade mig över den elektriska apparaten läste jag några olika artiklar om elektrosex. Alla förklarade att elektrosex inte är förknippat med smärta och att det inte är farligt. Men jag var ändå lite smånervös vid tanken av att ge mig själv elektriska stötar. Och i underlivet. Men all min oro försvann när jag provade den. Att använda E-stimfunktionen gjorde inte ont en enda gång – inte ens när jag skruvade upp intensiteten.

Upplevelse och funktioner:

Vid elektroimpulsernas lättaste nivån känns en fin, kittlande och tickande känsla. Om man skruvar upp intensiteten blir den tickande känslan ersatt av en mer intensiv upplevelse som gör att slidan dra ihop sig. När man håller dildon rätt kan man tydligt känna hur impulserna flödar upp och in i slidan, vilket känns väldigt skönt. Men det kräver att jag måste hålla dildon på ett bestämt sätt.
Jag provade mig fram med de olika vibrationerna samtidigt som jag hade E-stimfunktionen igång. Det känns helt klart bäst när båda funktionerna är igång.
Enbart E-stim gjorde inte så mycket för mig.
Träningsprogrammet var utan tvekan mitt favoritprogram. Programmet är skapat för att stärka slidans muskulatur genom att få slidan att dra ihop sig, precis som när man gör knipövningar. Det här programmet är inte enbart till för onani, men jag fann det otroligt fräckt att använda det tillsammans med vibrationsfunktionen uppskruvad. Och med en extra vibrator på klitoris var jag helt såld.

Omdöme:

Även om Electric Eric kräver lite tålamod och skicklighet, så är den en riktigt bra nybörjardildo inom elektrosex. Jag blev mycket nyfiken på den här formen av sexuell stimulering och det är bestämt inte sista gången jag kastar mig in i den elektriska leken med någon av alla andra elektrosexleksaker, som finns därute.

Tekniska detaljer:

MATERIAL: Silikon och ABS
FRI FRÅN FTALATER: Ja.
LÄNGD: 27 cm
BREDD: 3,8 cm.
VIBRATIONSNIVÅER: 8 justerbara (5 intensiteter för varje program)
E-STIMNIVÅER: 5 justerbara (10 intensiteter för varje program)
BATTERIER: Uppladdningsbart batteri (laddas med medföljande laddare).
VATTENTÄT: Nej, kan rengöras med en våt trasa men inte doppas i vatten

Har du lust att prova Electric Eric? Klicka här!