Nyheter

Express Cykelleverans Av Sexleksaker Samma Dag

OBS: Det här inlägget var ett aprilskämt 🙂

Har du handlat på nätet och drömt om att det levererades på en gång? Om du har finns det goda nyheter för dig. Idag lanserar Sveriges stora erotiska sexshopSinful.se, nämligen ett nytt koncept: Cykelleverans med timservice.” ”Även om vi levererar snabbt efter vi mottar en beställning, hör vi ofta från kunderna att de skulle önska att de kunde få deras nya sexleksaker på en gång. Det blir nu möjligt med vår nya cykelservice, som kan leverera beställningar inom ett par timmar”, uttalar Helena Joy, som är Country Manager på Sinful.se.

Den nya servicen rullar ut om precis en vecka och i första omgången blir den tillgänglig i Stockholm, Göteborg och Malmö där i allt 30 cykelbud kommer att finnas redo när orderna tickar in. Planen är dock att breda ut den nya leveransformen med tiden så att större delar av landet också får möjlighet för detta.

Diskret leverans – också på cykel

Med sin nya skara av cykelbud går Sinful.se emot uniformerna man känner ifrån bl.a. posten och fler a andra fraktföretag, just för att ha helt diskret leverans.

Cyklarna har varken logga eller liknande som annars kunde ge onödig uppmärksamhet och paketet följer det vanliga, diskreta utseendet som kunderna är vana vid.
”Det är alltid en tillitsfråga när folk köper vuxenleksaker hos oss så vi gör allt vi kan för att kunden är diskret vid köp och det gör vi naturligtvis också i samband med denna nya service”, uttalar Helena Joy.

Snabb leverans oavsett

Oberoende av denna nya service lovar Sinful.se fortfarande snabb leverans.”En stor del av våra kunder väljer att beställa leverans med Posten som de är vana vid och den möjligheten ändrar vi såklart inte. Cykelservicen är ett extra erbjudande för de av våra kunder som inte kan vänta med att sätta igång med sina sexhjälpmedel”, säger Helena med ett leende.