Recensioner

Fun Factory Delight – Just Delightful!

Jag har ännu en gång fått möjligheten att testa en riktigt läcker produkt från Fun Factory och denna gång gäller det den snygga och böjda G-punktsvibratorn Delight.

Jag hade fått höra att denna svanliknande vibrator skulle vara mästerlig på att stimulera G-punkten och efter att ha myst med den i ett par dagar är det bara att hålla med.

Generellt:Fun Factory Delight

Delights design är helt enkelt genial! Det böjda handtaget är fast men delen som förs in är mjuk och rätt flexibel. Den krökta spetsen gör det enkelt för mig att stöta den mot det område där det känns bäst. Den är härligt enkel att styra både rörelsemässigt och tekniskt.

De två + och – knapparna på handtaget styr intensiteten i vibrationerna. Det finns 4 olika slags vibrationer. Den konstanta vibrationen kommer i 8 olika nivåer från väldigt mild till kraftig, och därutöver finns det 3 pulserande mönster. Så allt i allt har man 11 vibrationsmönster att utforska.

+ och – knapparna sticker tyvärr inte ut utan är inbyggda i handtaget så det är lite svårt att hitta dem utan att leta. Det är lite irriterande men är kanske ett lyxproblem.

Upplevelse och funktioner:Fun Factory Delight

Det är svårt att förmedla kraften och känslan i vibrationer men jag skulle nog kategorisera dem som milda till måttliga, och att de utgår från vibratorns “yta”. Det är alltså inga djupa och tunga vibrationer vi har att göra med här. Det är egentligen så jag föredrar det, särskilt när det gäller klitoris, men även införd tycker jag att Delight gör sig riktigt bra och jag är ett stort fan av de pulserande vibrationerna.

Den lilla bulan på mitten av vibratorn är tänkt att stimulera klitoris samtidigt som Delights spets stöter mot G-punkten. Jag tycker det är rätt smart tänkt av folket bakom Delight men jag kunde inte få det att fungera med placeringen av mina egna erogena punkter. Antingen träffade den G-punkten eller så träffade den klitoris. Så dubbelstimuleringen hade ingen verkan, i varje fall inte på min kropp. Det som funkade bäst för mig var att använda Delight invändigt med en extra vibrator på min klitoris, men då blev det riktigt härligt!

Omdöme:

Som G-punktsdildo stämmer jag med i hyllningskören: det här är den bästa G-punktsdildon jag har prövat. Formen är helt perfekt, den har en bra längd och det är enkelt att röra den utan att man behöver ligga med handen i en obekväm ställning.

Vibrationerna hade för min del gott kunnat vara lite kraftigare men allt annat med Delighten fungerar som det ska! Tyskarna har verkligen förstått det här med bra kvalitet och design 🙂