Recensioner

Fun Factory Laya II

Generellt

Fun Factory är bra på att ta existerande vibratorer i sortimentet och göra dem ännu bättre, smartare och snyggare.

Denna gång har de valt att uppgradera Layaspot, deras mest populära klitorisvibrator, och ge den det nya namnet Laya II. Jag har inte provat Layaspot och kan därför inte jämföra dem men det kommer inte att hindra mig från att prova Laya II.

Upplevelse och funktioner

Min första tanke när jag ser Laya II är att den har en perfekt storlek för en klitorisvibrator. Jag tycker att små klitorisvibratorer eller de som ser ut som läppstift kan vara lite för små för mig.
Jag gillar att leksaken fyller ut handen lite så att man får en känsla av att man griper tag i något utan att det fyller ut allt för mycket. På det sättet är Laya fullständigt perfekt. Det är den bästa passformen till en klitorisvibrator som jag har stött på.

De nya förbättringarna med Laya är att vibratorn är kraftigare, uppladdningsbar och vattentät. Det betyder snabbare orgasmer, inga batterier och möjlighet att leka i badet – plus att den kan rengöras snabbt.
Skalet är täckt av 100% medicinskt silikon och känns mjuk att vidröra.

Laya II är enkel att använda. ’FUN’-knappen används för att slå på och av vibratorn, och vibrationerna styrs med hjälp av + och – knapparna.
Den är utrustad med ett reselås som förhindrar att vibratorn går igång av sig själv i väskan. Man behöver därför inte bli förtvivlad ifall den inte går igång direkt, då handlar det troligtvis om att du behöver slå av reselåset. Den har 3 konstanta vibrationer i 3 olika nivåer och har utöver det 6 olika vibrationsmönster.

fun factory laya 2

Laya II marknadsförs som en relativt kraftig klitorisvibrator. Vibrationerna är väldigt snabba och ligger på ”utsidan” av vibratorn vilket gör att de försvinner undan lite om den pressas för hårt mot huden. Det är en vibrator med lite ”schvung” men jag tycker ändå inte att den är för kraftig.
Den lägsta nivån är väldigt svag och jag tror att man behöver vara väldigt känslig för att få ut något av den, och på den högsta nivån tog det mig lite tid (över 10 minuter) att nå klimax.
Det är inte väldigt lång tid men jag hade förväntat mig djupa, tunga vibrationer med ett lite snabbare resultat.

När jag hade varit igång i ca 10 minuter kände jag att Layas spets började bli varm. Inte så mycket att det brände till men tillräckligt varmt för att jag skulle känna av det. Det är kanske några som tycker att det bara piffar till leken men det var inte något för mig.

Betyg

Ergonomiskt ligger den väldigt bra i handen. Den är tystlåten, vattentät, uppladdningsbar och härligt enkel att använda. Men på grund av att den saknar extra kraftiga vibrationer och den plötsliga värmen som kommer ut ur spetsen, ger jag Laya II 3 stjärnor.