Ge varandra en erotisk massage
Guides

Ge varandra en erotisk massage

Mmmm… Massage! Det finns få saker som går upp mot en härlig massage, man kan bli alldeles knäsvag. Förutom att minska spänningar, kan en massage också skapa en djupare kontakt mellan givaren och mottagaren. Erotisk massage ligger på en helt annan nivå än den klassiska, eftersom man fokuserar mer på själva beröringen och den intima samhörigheten.

Låt den erotiska massagen skapa ett ögonblick av ren njutning, eller använd den som en del av förspelet. Ta god tid på er att värma upp och märk hur mycket närmare ni kommer varandra. Försök att fokusera på hela kroppen och alla dess erogena zoner, inte bara på de mer intima delarna. Utforska försiktigt alla områden och se hur din partner reagerar.

Massageolja är en mycket viktig ingrediens i själva massagen – och oljan ska ni inte snåla med. Det är helt underbart att känna sin partners händer glida runt på kroppen i långa, mjuka smekningar eller  cirkulerande rörelser, utan för mycket ”motstånd”. Ni behöver inte nödvändigtvis bara använda händerna – läppar och tunga går också bra att använda som beröringsverktyg.

 

Nacke, öron och skuldror

De flesta människor gillar att bli masserad på nacken och öronen, och en erotisk massage kan gå ännu djupare. Använd olja och ta er tid till att massera nacken och skuldror, så att de blir mjuka och avslappnade. Låt fingrarna varsamt stryka ansiktet, ögonen, näsan och läpparna. Ge öronen och örsnibbarna extra mycket uppmärksamhet genom att lätt smeka och klämma på dem. Testa även att blåsa och andas lite försiktigt på öronen, du kan även slicka och nafsa lätt i dem.

Fötterna och händerna
shutterstock_57712288.massagehånd

Det är med våra fötter och händer som vi utför de mesta av våra vardagliga aktiviteter. Därför förtjänar de extra mycket uppmärksamhet. Massera ett finger i taget – dra lite försiktigt i det, snurra runt, böj och sträck på det. Massera med lätt tryck handflatan och handryggen. Eventuellt kan man stoppa varje finger i munnen, ett efter ett, för att slicka, suga och massera dem med tungan. Detsamma gäller för tårna.

Ben, knän och rumpa

Med ett lätt tryck låter du händerna glida ned längs med benen – hela vägen från låren och ner till fötterna – för att sedan låta dem vandra uppåt igen. Ge även vadmusklerna mjuka men fasta tryck. Och glöm inte knäskålarna! Det är ett område på kroppen som ofta glöms bort, men som faktiskt är väldigt känsligt.

Även rumpan är en erogen zon, men försök undgå att vara för hårdhänt på den. Smek försiktigt, kläm lite och massera med ett lätt tryck för att lossa spänningar – glöm inte att massera sidorna.

All-in

Efter att ni har tagit lång tid på er att röra, massera, smeka, kyssa, och kanske till och med nafsa lite på alla dessa härliga ställen på kroppen, är ni nu säkert så upphetsade och redo att ni kan gå över till de mer intima delarna. Här är det en bra idé att använda en massageolja som också fungerar för intimt bruk. Använder ni rikligt med olja kommer ni uppleva den härliga känslan av att vara slippriga och mottagliga för varandra. Hans penis och testiklar kan masseras försiktigt och sensuellt, med långa mjuka smekningar. Hennes blygdläppar, området kring klitoris samt slidöppningen kommer att älska precis samma behandling. Ni kommer båda att märka hur blodet börjar strömma till områdena och tänder er ännu mer.