Hot Octopus Pulse 3 Duo anmeldelse
Recensioner

Hot Octopuss Pulse III Duo

Hot Octopuss Pulse 3 Duo är en sexleksak som lämpar sig för förspel.

Hot Octopuss Pulse 3 Duo är en handsfree pulsator/vibrator till honom och henne som kan användas tillsammans som en extra stimulerande krydda i förspelet. Den designades för att hjälpa män som inte kan få erektion med att nå orgasm, och skulle ha en stor inverkan på detta. Den finns både i Solo-utgåva och i Duo-utgåva som min partner och jag har testat. Solo är en onaniprodukt för män, medan Duo samtidigt är en leksak för par.

På insidan av Duo sitter det en liten rund platta som pulserar på penis när den förs in i Octopuss Pulse 3 Duo. På yttersidan sitter det en vibrator som används till att stimulera kvinnans klitoris när hon sätter sig ned på den. Både mannen och kvinnan kan på så vis få glädje av vibrationerna. Enkelt men bra tänkt.

hot-octopus-haandbilleder

Duo kommer med en liten rund fjärrkontroll som styr de yttre vibrationerna riktade till kvinnan. Det är tre hastigheter. Mannens vibrationer justeras på sidan av leksaken, och han kan välja mellan 7 olika hastigheter.

Man kan som man resp. kvinna själv styra sina vibrationer utan att det påverkar partnerns vibrationer. Det är smart om man gärna vill ha olika styrkor/hastigheter.

Med glidmedel kan den användas som en mer traditionell onaniprodukt, där man för produkten fram och tillbaka över penis. Utan glidmedel är det en statisk stimulator, som stimulerar direkt på penisskaftet, och det blir tydligt när jag ser på min partner att det är en helt fantastisk känsla. Han är tokig i den!

Jag är dessvärre lite mindre begeistrad. Vibrationerna till kvinnan kunde ha varit mycket kraftigare. Jag kan utan tvekan känna av dem, och det är väldigt kittlande, men jag har inte kunnat nå orgasm med den.

Min partner får också mest ut av vibratorn när vi inte använder den samtidigt. Det kan vara en utmaning att få den att ligga helt perfekt på både mig och honom, och det var lite svårt för oss när jag var överst. Men om inte jag stimuleras utan bara håller den mot honom är han strax i sjunde himlen, och det är häftigt att se! Vibratorn är tänkt att vara en ”handsfree” förspelsvibrator och är inte tänkt att användas till själva sexakten, och som en förspelsprodukt är den väldigt bra. Det hade däremot kunnat vara skönt med en klitorisorgasm innan själva sexakten. Men tänd blev jag.

Jag ger Hot Octopuss Pulse 3 Duo 3,5 stjärnor.

hot-octopus-swag

 

Pssst… Om du säljs helt, bör du efter ett tag tänka på om du ska prova en av våra speciellt utvalda penispumpar, vilket ger en mer intensiv orgasm och i synnerhet med Hot Octopuss Pulse.