Ylistyslaulu vibraattorille
Nyheter

Hyllningssång till vibratorn

Macy Gray har skrivit en kärlekssång till sin älskade vibrator B.O.B. Låtens titel, som även är namnet på vibratorn, står för Battery – Operated – Better, ”Because he´s not complicated”, precis som hon sjunger.

Med numret har hon inte bara skapat en trallvänlig melodi, hon hoppas även  att hennes positiva budskap om att använda sexleksaker sprids vidare. Hon önskar att låten kommer få kvinnor att öppna sig och bli nyfikna på att skaffa sig en alldeles egen vibrator.

I en intervju har hon sagt: ”Först blir man uttråkad, sedan slutar man att ha sex och det är tragiskt. Alla kvinnor borde ha en Bob. De borde ha massor av olika sexleksaker och de ska inte skämmas över det”.

I musikvideon dansar den animerade dildon Bob runt i sovrummet, i badrummet och i vardagsrummet, medan Macy Gray sjunger om alla hans fördelar och positiva sidor: ”Han kan fortsätta genom hela natten, från att det är mörkt till det blir ljust och vi slutar bara när jag har lust. Han är alltid densamma och klagar aldrig när jag vill ha en annan”.

Hitta din alldeles egen B.O.B.

I musikvideon har Macy Gray fokus på två typer av vibratorer. Den ena är den klassiska dildovibratorn, som visas i början av videon. Den andra, som kommer senare in i videon, är en liten gul sunshine-vibrator. Fördelen med den är att den t.ex. ryms i handväskan eller bakfickan, då den är en s.k. pocket vibrator. Det betyder att den är bra för dig som är i farten.

Själv har Macy Gray nämnt rabbit-vibratorn som en av hennes personliga favoriter. Gör gärna som den frispråkiga sångerskan och skaffa fler vibrerande vänner till din samling. På så sätt kan du alltid välja den som passar bäst, allt efter vad du känner för.

För dig som känner att du vill prova något nytt, testa Stubby Moody. Den vibratorn är känd för att ge helt fantastiska orgasmer. Ge den ett försök och sedan kommer du att sjunga med i mantrat: ”Tonight I´m gonna love myself”.