Recensioner

Jimmy Jane Ascend 4

Generellt

Ascend 4 är en ny rolig vibrator från det amerikanska företaget Jimmyjane.

Jimmyjane är duktiga på att ta sina klassiska dildovibratorer och ge dem en ny och mer kreativ design.
Jag har tidigare testat deras version av en rabbitvibrator, Form 8, som jag var väldig förtjust i, så jag är väldigt nyfiken på Jimmyjane och tycker det är häftigt att de provar lite annorlunda designs.

Upplevelse och funktioner

ascend4-haandbillede-1

Ascend 4 är en klitorisvibrator med dubbelmotor fördelat på två huvuden. Dvs att den har olika motorer i olika nivåer. Det lilla huvudet har kraftiga målriktade vibrationer medan det stora huvudet har djupa, svaga och spridda vibrationer. Båda vibratorhuvuden styrs via samma knapp och vibrerar alltid samtidigt. Vibratorn kommer med 3 olika vibrationsmönster med 3 nivåer var. Det första mönstret är en konstant vibration och de övriga två mönstren är mer pulserande och rytmiska.

Skalet på Ascend 4 är framställt i medicinskt silikon och känns mjuk mot huden. Tillsammans med lite vattenbaserat glidmedel blir den härligt len vilket ger en mer stimulerande upplevelse, även när den endast används till klitorisstimulering.
Det lilla vibratorhuvudet kan också användas invändigt. Här rekommenderar jag att man använder glidmedel då det känns mycket skönare när det bara glider på.

Vibratorn är uppladdningsbar och har ett fint litet ljus som signalerar att den är fullt laddad.
Utöver det är den vattentät så att man kan ta med den in i duschen om man får lust till det.

Betyg

Jag tycker det är en fin vibrator med en rolig design.
Det är en bra idé med två vibratorhuvuden som har olika effekt, men det är irriterande att man inte kan stänga av den vibratordel man inte använder. Det ger en massa vibrationer i handen som kan vara lite distraherande, och efter längre tids bruk kan det ge en surrande känsla i handen.
I övrigt tycker jag inte att det är så mycket go i den stora vibratorn.
Jag fick endast ut något av den lilla delen men å andra sidan är den riktigt bra och kraftig.

Jag ger Ascend 4 från Jimmyjane 3 stjärnor.