Nyheter

JULKALENDER TILL KVINNOR

Vi på Sinful älskar julen! Det är en underbar högtid, full av närhet och samvaro med våra nära och kära, god mat och gåvor som ger fjärilar i magen. Många svenskar har dessutom specifika jultraditioner som återkommer varje år, eftersom julen helt enkelt inte känns komplett utan dem.

Ett praktexempel är olika former av advents- och julkalendrar. Traditionellt har de kanske mest varit något för barn, men idag finns det ett stort utbud av julkalendrar till kvinnor och män i vuxen ålder. En stor gåva som delas upp i 24 små överraskningar, för att väntan på tomten ska bli lite lättare för alla i familjen.

En fräck julkalender till kvinnor ger en roligare jul

Hos Sinful har vi ju siktet inställt på erotik och intimitet, så vår julkalender är sammansatt för att nedräkningen till julafton ska bli extra njutbar. Om du vill ha en julmånad fylld med mer förförelsekonst, sensuella stunder, skratt och glädje tillsammans med din partner, då har vi erotiska julkalendrar till kvinnor som kan ge dig precis det.

 

 

Vuxna förtjänar också en julkalender

Julkalendrar för vuxna är en stadigt växande trend som blivit oerhört populär, både i Sverige och många andra länder. Nuförtiden är det inte alls ovanligt att äkta makar och dejtande par ger varandra en julkalender med mer vuxet innehåll, antingen en färdigköpt eller en de gjort själva.

En julkalender till kvinnor innehåller ofta skönhetsprodukter, lyxig choklad, kosmetika eller kanske kaffe och te. Det finns ett brett utbud av olika alternativ, men ibland är det svårt för en partner att veta vilken julkalender för henne som kommer bli mest uppskattad. Poängen är ju att innehållet ska falla mottagaren varmt om hjärtat.

I takt med teknologins framsteg har även ett utökat sortiment av elektroniska julkalendrar för alla åldrar dykt upp på marknaden. De flesta verkar dock fortfarande föredrar gamla hederliga pappkalendrar, vars fysiska innehåll kan ätas, drickas eller upplevas på något vis. För även om julkalendern har följt med i tiden, ser många den alltjämt som en tidsmätare vars främsta syfte är att räkna ner dagarna till den 24 december.

Vi på Sinful tror att en vuxenjulkalendrar kan mer än så. Väljer du rätt julkalender för henne kan den hjälpa till att föra er ännu närmare varandra – framför allt om det är en version som innehåller saker ni båda två får glädje av.

Erotisk julkalender till kvinnor med alla smaker

Vill du överraska kvinnan i ditt liv med 24 fräcka små julklappar, men vet inte vad du ska välja? Här kommer två förslag på en julkalender för henne som omöjligt kan slå fel. De sista sex åren har vi på Sinful nämligen skapat erotiska julkalendrar, som med sitt fräcka innehåll sett till att årets sista månad blivit den hetaste av dem alla.

Vi har två fräcka valmöjligheter: Sinful Classic Julkalender och Sinful Deluxe Julkalender. Den klassiska versionen är perfekt till par som vill fylla december med sex, lek och massor av roliga överraskningar, medan Deluxe-versionen vänder sig till dem som är sugna på att pusha gränserna i sovrummet, utforska något nytt och dyka djupare in i sexleksakernas förförande värld.

Båda kalendrarna gömmer på 24 erotiska produkter vardera, som ni får glädje av båda två. En ny lucka öppnas varje dag, och den kan avslöja något till henne, något till dig eller en produkt som ni kan använda tillsammans. Med andra ord får hon en underbar liten överraskning varje dag fram till julafton, och det kommer hon garanterat uppskatta – både i december och i många månader framöver. Hon får nämligen sexleksaker som utan problem varar ända fram till påska.

Båda kalendrarna innehåller också ett engelskspråkigt inspirationshäfte, fullt med tips och idéer på hur ni kan använda produkterna ni hittat i den aktuella luckan. Och eftersom det var så populärt i fjol, har vi även i år tagit fram en svenskspråkig version av detta häfte som finns tillgängligt online.

Ge 2021 års Classic Julkalender till kvinnan du vill skämma bort

Sinful Classic Julkalender har på kort tid blivit Skandinaviens mest sålda erotiska julkalendern. Den är känd från rikstäckande TV och förra året visade den sig vara extremt populär, både i Sverige och de andra nordiska länderna, då den återigen sålde slut på rekordtid.

Classic är ett utmärkt val för par som är intresserade av sexleksaker, men som inte har haft möjlighet att använda dem i sovrummet ännu. Den innehåller en noga utvald samling erotiska produkter tillverkade av högkvalitativa material, lika lätta att förstå sig på som att använda.

Vi vill inte avslöja exakt vad som gömmer sig bakom luckorna, för meningen är ju att du och din partner ska få så många glada överraskningar som möjligt i december. Men vi kan allt lyfta lite på slöjan, så att du får en liten inblick i vad som komma skall. Innan vi tittar närmare på innehållet i denna julkalender till kvinnor, vill vi dock säga några ord om atmosfären.

Sinfuls kalendrar är sammansatta med syfte att ge par riktigt trevliga stunder tillsammans, så vi kan varmt rekommendera att ni öppnar luckorna när ni har möjlighet att fokusera enbart på varandra. Det är också väl värt att lägga ett par minuter på att få till rätt stämning. Dämpa sovrumsbelysningen, tänd ett par ljus eller gör något annat som får dig och din partner i rätt stämning. Njut sedan av den eggande känslan av att något nytt och okänt är i antågande. Ni vet inte vad det är, men ni kan vara säkra på att det blir något alldeles underbart.

År 2021 innehåller Classic-modellen nämligen ett helt nytt produktsortiment, så det dukas upp för många timmar av fräck lek. Ni kommer kunna utforska varandra och njuta av en massa fantastiska orgasmer tillsammans. Eftersom alla produkterna är nya för i år, finns det inget som hindrar att ni köper en Classic julkalender igen i år, även om ni hade densamma ifjol.

Ett urval av de sexleksaker ni hittar i Sinful Classic Julkalender 2021

Vad finns i Sinful Classic Julkalender?

År 2021 döljer Classic-kalendern 16 läckra sexleksaker, 3 erotiska accessoarer och 5 produkter för lättare bondagelekar bakom sina luckor. Produkterna har valts ut med omsorg och här finns saker till både kvinnor och män, samt en del ting ni ska njuta av tillsammans som par. Vår förhoppning är naturligtvis att ni delar på allt innehåll, så att julkalendern verkligen kan tända en extra glöd i sovrummet denna jul. Letar du efter en julkalender till kvinnor med erotiskt innehåll, då är den här ett perfekt val.

Några av de produkter som du och din partner kan se fram emot att leka med är:

Sinful Rechargeable Power Bullet
Denna magiska power bullet vibrator kan användas både som den är och tillsammans med andra leksaker. Den passar i massor av olika sleeves, så hon kan uppnå massor av olika sorters njutning. Med 10 olika vibrationsnivåer är hon garanterad en stimulerande och oförglömlig upplevelse.

Sinful Mini Wand Vibrator
Magin ligger i luften när denna härliga mini wand vibrator plockas fram. Ni kommer garanterat få en äventyrlig upplevelse, oavsett om ni jagar en oförglömlig orgasm eller om kvinnan i ditt liv ska få njuta av en djupgående massage. Den är perfekt när ni vill stimulera såväl klitoris, som andra delar av kroppen med djupa vibrationer.

Sinful Sailor Butt Plug
Med denna fantastiska butt plug kan ni verkligen utforska anal stimulering. Anus är ett av kroppens mest erogena områden, så varför inte utnyttja detta faktum? Pluggen har en liten och nybörjarvänlig storlek, samt en slät yta av silikon som gör den lätt att föra in och använda.

Fem sexleksaker från Sinful Classic Julkalender 2021

Sinful Exotic Feather Tickler
Aktivera alla kroppens nervändar med denna lekfulla och exotiska fjäder. Få din partner att skälva av lust och förväntan, när du låter feather ticklern glida över hela hennes kropp med långa, kittlande drag.

Sinful Mini G-Spot Vibrator
G-punkten kan ge enormt djupa och intensiva orgasmer, men det krävs ofta lite träning för att nå dit. Denna g-punktsvibrator har en ergonomisk design med ett böjt huvud, vilket är perfekt när du ska träffa mitt i prick och låta din partner uppleva riktigt intensiva orgasmer.

Sinful Couple Love Sleeve
Denna sleeve är designad för att kunna stimulera både g-punkten och klitoris under tiden som ni har samlag. Den vibrerande power bullet som nämndes ovan placeras i sleeven, sen kan båda parter njuta av intensiva och stimulerande sensationer.

Det gömmer sig alltså både vibratorer, en liten wand och lite olika bondageleksaker bakom de 24 luckorna. Med så många olika läckerheter att upptäcka, finns det garanterat något som faller er i smaker. Det är inte utan grund som denna fräcka julkalender för henne är den mest populära varianten i hela Norden.

Julkalendern kostar 995 kronor, men innehållet är värt totalt 3000 kronor – så du får verkligen valuta för pengarna!

Ge 2021 års Deluxe Julkalender till kvinnor som älskar lyx

Den lyxiga Sinful Deluxe julkalender är en perfekt julkalender till kvinnor som redan har erfarenhet med sexleksaker sedan tidigare. Vill du utöka er samling med snygga leksaker av hög kvalitet, då är det här ett utmärkt val. Innehållet utgör en noggrant genomtänkt helhet, där varje del är en njutning i sig. Styrkan ligger dock i att ni kan kombinera produkterna på olika sätt och få till ett brett spektrum av erotiska upplevelser långt utöver det vanliga.

De erotiska produkterna i Deluxe är tillverkade av sammetslena, kroppsvänliga material, och många av dem har vacker gulddekor som ger en lyxig touch. Leksakerna är en fröjd för ögat och tilltalar även de mest kräsna sinnen, så om din hjärtevän tycker om vackra, väl genomtänkta produkter, då blir den här kalendern definitivt en perfekt adventsgåva.

Årets överraskningar i denna fräcka julkalender till kvinnor kommer från populära märken som Sinful, Obaie, Amaysin och Mr. Membr. Många av de inkluderade produkterna är dessutom uppladdningsbara, vilket gör dem både mer miljövänliga och på sikt billigare i drift, eftersom du inte behöver köpa nya batterier stup i ett.

Ett urval av de sexleksaker ni hittar i Sinful Deluxe Julkalender 2021

Vad finns i Deluxe Julkalendern?

Årets Deluxe version är full av underbara hemligheter, och halva poängen är ju just att ni inte vet vad som finns däri. Men vi tycker det känns okej att även här avslöja i vart fall några av produkterna, som ett litet smakprov på denna julkalender till kvinnor.

Totalt finns här 16 upphetsande sexleksaker, 2 erotiska tillbehör och 6 bondageprodukter. Med dem kan du och kvinnan i ditt liv förverkliga ett brett spektrum av fantasier, kanske rentav sådana ni inte visste att ni hade ännu.

Några av de produkter som ni kan se fram emot att leka med är:

Amaysin Limited Edition Wavy Vibrator
Ditt hjärtas kvinna kan se fram emot en strid ström av njutning, när denna limited edition Amaysin Wavy Vibrator plockas fram. Den är framtagen för att smeka henne på alla de rätta ställena, och med många olika vibrationsinställningar att välja mellan kan hon få en sensuell upplevelse utan dess like.

Obaie Blindfold
Genom att sätta synen ur spel kan du skärpa alla de övriga sinnena. Med denna blindfold kommer minsta smekning få dig eller din partner att skälva av njutning. Den har en mjuk beläggning på insidan och en justerbar rem, vilket gör att den både sitter fast ordentligt och är bekväm att bära.

Sinful Rechargeable Bullet Vibrator
Den här bulletvibratorn kommer bli var kvinnas nya bästa vän. Med 10 olika vibrationsnivåer kan den skänka njutning åt hela kroppen. Oavsett om den används som den är under samlag eller i kombination med andra leksaker, är den alltid lika fantastisk.

Sinful Jewel Metal Butt Plug (Small)
Anus är ett av de känsligaste områdena på hela kroppen, vilket också gör det till en mycket erogen zon. Denna vackra analplugg har ett elegant utseende och är perfekt till både nybörjare och dem som har en del tidigare erfarenhet.

Sinful Egg Sleeve
Denna egg sleeve kan kombineras med er nya bulletvibrator och därefter föras in i vaginan. Här kan den sedan leverera kraftiga vibrationer, som styrs via den inkluderade fjärrkontrollen. Det kommer ta ert förspel till helt nya nivåer.

Sinful Teaser For Two Sleeve
Sätt bulletvibratorn i den här sleeven och upplev njutbara och pirrande känslor. De små öronen kan stimulera alla delar av kroppen, men framför allt klitoris och bröstvårtorna kommer bli väldigt glada om de får stifta bekantskap med denna lilla krabat.

Du ska punga ut med 1695 kr för Deluxe-kalendern, men det är det värt när du får produkter värda totalt 4900 kr!

Sexleksaker från Sinful Deluxe Julkalender 2021

Välj rätt julkalender för henne

När vi nu har presenterat Sinfuls julkalendrar årgång 2021, hoppas vi att du hittat en som kan uppfylla dina förväntningar den här julen. Sinfuls julkalendrar är här för att stanna och vårt mål är att förnya dem vart år, så att de hela tiden blir ännu bättre och kan fortsätta sprida julglädje och inspiration till dig och din partner år efter år.

Förra året bad vi om feedback från de kunder som köpte julkalendern, och i år har vi uppdaterat dem med ett helt nytt produktsortiment, så att både Sinful Classic och Sinful Deluxe ska möta era önskemål och förväntningar bättre än någonsin. Om du har några särskilda önskemål kring vad du vill se i en Sinful Julkalender till kvinnor nästa år, tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.

Vi hoppas att du har blivit inspirerad och vill köpa en erotisk julkalender till kvinnor, så att du kan skämma bort både din partner, dig själv och ert sexliv denna jul.