Nyheter

Fräck julkalender för kvinnor

Köp en fräck julkalender till henne och fyll december med njutning, spänning och kärlek. Ni kommer att få en jul ni sent kommer att glömma.

Sinful älskar vi julen. Det är en fantastisk tid då fokus ligger på presenter, överraskningar och mysiga stunder med våra nära och kära. Det är en tid full av traditioner som vi med glädje ser fram emot varje år. En av de nyaste traditionerna, som också har genomgått den största utvecklingen de senaste åren, är utan tvekan julkalendern.

Tidigare var de bara avsedda för familjens minsta medlemmar som hade svårt att klara av väntan till den 24 december, men så är det som tur är inte längre. 

Nu kan nämligen även du köpa en fräck julkalender till henne, som med sitt erotiska innehåll kommer att fylla er december med överraskningar, njutning och sex. Så om du är redo för en jul som är lite fräckare än vanligt har du kommit helt rätt. 

Du kan läsa mer om dina alternativ nedan, men om du vill veta lite mer om innehållet kan du ta en titt ännu längre ner. Där går vi in lite mer på djupet om de fem olika varianterna du kan välja mellan när du ska köpa en fräck julkalender till henne.

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures – Julkalender för Kvinnor

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Premium Julkalender

https://www.sinful.se/sinful-four-weeks-of-playful-christmas-premium-julkalender

Skapa förförande stunder med en fräck julkalender för kvinnor

Skulle du vilja överraska din partner med 24 små presenter som kan hjälpa er att räkna ner dagarna till julafton, men är osäker på vad de ska innehålla? Oroa dig inte! Vi ger dig inte mindre än fem fantastiska förslag på en fräck julkalender till henne – kvinnan som du älskar allra mest.

På Sinful har vi under de senaste åren utvecklat och producerat julkalendrar för vuxna, som med sitt fräcka innehåll har sett till att årets sista månad också blivit årets fräckaste. Och detta år är såklart inget undantag.

Med en fräck julkalender till henne får både du och din partner en liten paus från vardagen som just i december ofta är fylld med en hel del praktiska sysslor. Och det kan faktiskt vara en väldigt bra investering för relationen. Det är åtminstone den feedback vi får varje år från våra kunder.

Det är många par som hör av sig till oss och berättar att vår julkalender till kvinnor har fungerat som ren parterapi. De har börjat prata mer öppet om sex, önskningar och fantasier – och det har även smittat av sig på livet i vardagen, eftersom de nu kommunicerar ännu bättre.

Tycker du också att en fräck julkalender till henne låter fantastiskt är det bara att läsa vidare. 

Sinful julkalender med flera små julklappar

Nu ska vi titta närmare på de fem olika alternativen som du kan välja mellan när du vill skämma bort din partner med en fräck julkalender till henne.

 • Sinful Original Julkalender
 • Sinful Premium Julkalender
 • Sinful 12 Days för Kvinnor
 • Sinful Four Weeks Deluxe Julkalender
 • Sinful Four Weeks Premium Julkalender

Som du kan se finns det hela fem olika alternativ – och även om det kan verka förvirrande just nu så ska vi nog kunna hjälpa dig att hitta rätt variant.

Om du vill ha en traditionell fräck julkalender till henne som innehåller 24 erotiska överraskningar så ska du satsa på antingen Sinful Original eller Sinful Premium. Vilken modell du ska välja beror lite på er erfarenhetsnivå, men det kommer vi in på senare. Där kommer du också att få nosa lite på innehållet.

Om du hellre vill ha en fräck julkalender till henne där ni bara öppnar en lucka i veckan istället för varje dag, så är det Four Weeks Deluxe eller Four Weeks Premium du ska titta närmare på. De innehåller något färre produkter, men de är å andra sidan superexklusiva så du får fortfarande mycket värde för pengarna.

Om du endast vill ge din partner det där lilla extra, eller om ni är två kvinnor i ett förhållande, så är 12 Days för Kvinnor rätt modell att satsa på. Som namnet antyder innehåller den här fräcka julkalendern för kvinnor en massa härliga överraskningar som kommer att skicka henne till sjunde himlen.

Fortsätt läsa för att få en längre introduktion till de fem alternativen som endast finns tillgängliga i ett begränsat antal. Så hur länge törs du vänta med att köpa en fräck julkalender till henne?

En man och en kvinna i ett kök, står tätt tillsammans och tittar på varandra

Fräck julkalender till henne: De 5 alternativen

Nu kan vi snart inte dra ut på spänningen längre. Vi har ju lovat att vi ska gå in lite mer på djupet med de olika alternativen, så nu gör vi det. Läs vidare och hitta en fräck julkalender till henne som du älskar och bryr dig om.

Sinful Original Julkalender 2022

På otroligt kort tid har populära Sinful Original (förra året kallades den ”Classic”) blivit den mest sålda erotiska julkalendern till par i hela Skandinavien. Den har sålt slut på rekordtid flera år i rad.

Denna modell riktar sig främst till par som har liten eller ingen erfarenhet av sexleksaker. Det betyder också att om du och din partner hade nöjet att leka er igenom julen med vår Classic-modell förra året så rekommenderar vi att ni väljer vår exklusiva Sinful Premium denna december när ni ska hitta en fräck julkalender till henne.

Som utlovat kan vi lyfta lite på locket och titta på vad den här fräcka julkalendern för kvinnor innehåller. Bakom de 24 luckorna hittar ni massor av produkter för både henne, honom och några som ni kan njuta av tillsammans. 

För att vara exakt finns det 13 läckra sexleksaker, fem erotiska tillbehör och sex produkter inom mjuk bondage som kan tända en extra glöd i sovrummet. 

Kort sagt, det är den perfekta decemberpresenten när du letar efter en fräck julkalender till henne.

Sinful Original Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Original innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 13 sexleksaker för vagina, penis och mycket mer
 • 5 erotiska tillbehör som gör upplevelsen lite härligare
 • 6 produkter inom mjuk bondage som erbjuder er spännande upplevelser

Vi vill vara säkra på att du väljer den perfekta versionen av en fräck julkalender till henne. Därför bjuder vi på en liten exklusiv sneak peak på några utvalda produkter i Sinful Original Julkalender 2022 så att du kan se om den är något för henne.

Julkalendern kommer i ett begränsat antal, så om du gillar innehållet du ser här nedanför kan det vara en bra idé att beställa hem den direkt.

I Sinful Original kan du bland annat se fram emot dessa fem produkter.

1. Sinful Mini Silver G-punktsvibrator

Denna lilla och supersmidiga vibrator har ett böjt huvud designat för att smeka kvinnans g-punktsområde. Genom att stimulera detta område med en vibrator kan vissa kvinnor uppnå extra djupa och intensiva (sprut)orgasmer. 

3. Sinful Anal Teaser Liten

Här får du en nybörjarvänlig analplugg som öppnar upp för en värld av skön njutning där bak. Produkten är gjord av silikon och den släta ytan gör den ännu enklare att föra in (kom ihåg glidmedel!). Kort sagt är det den perfekta leksaken när du vill utforska ett av kroppens mest njutningsfulla områden.

3. Sinful Tease Feather Silver Tickler

Få din partners kropp att skälva när du sakta och sensuellt smeker huden med denna fjäder. De långsamma dragen med de mjuka fjädrarna väcker alla nervändar, vilket gör den perfekt för fräckt förspel, sensuell parlek och för att hitta nya njutningspunkter hos er båda.

4. Sinful Love Silikonsleeve för Par

Denna fantastiska produkt för par kan användas under penetrationssex där den vibrerande bulleten kommer att stimulera både kvinnans klitoris och g-punkt på samma gång. När vibrationerna är på kommer båda parter att kunna njuta av dem till fullo.

5. Sinful Rumble Vibrerande Ägg

Med det vibrerande ägget är det fullt fokus på inre njutning i vaginan. De härliga vibrationerna kan styras med den tillhörande fjärrkontrollen – antingen av dig själv eller din partner. Ägget har flera olika intensiteter som du kan välja mellan.

Innehållet i Sinful Original har ett värde av 3400 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender 2022

Den här modellen riktar sig till par som redan har lite eller mycket erfarenhet av sexleksaker och som tidigare har köpt en fräck julkalender till henne. Den är perfekt för er som vill ha hela paketet – och gärna lite till. För det är precis vad du får med denna populära utgåva.

Premium-modellen är vår lyxigaste paketkalender med 24 luckor där innehållet består av lite av varje. Vi kommer att titta lite närmare på några av produkterna, men vi kan redan nu avslöja att du kan se fram emot fräcka överraskningar från kända märken som obaie och Sinful.

Produkterna skiljer sig ganska mycket från de du hittar i Sinful Original. I denna exklusiva utgåva av en fräck julkalender till henne får du starkare vibrationer, fräckare tillbehör och spännande bondageprodukter som adderar lite extra värme under den kalla vintern.

Precis som med Original-modellen kommer vi inte att avslöja hela innehållet. Den överraskningen ska ni dela med varandra när ni öppnar dagens lucka. Däremot vill vi gärna visa upp några av produkterna. På så sätt blir det lättare att ta reda på om det är den här modellen eller kanske en annan fräck julkalender till henne som du ska skämma bort din partner med.

Innan vi kikar lite mer på dessa utvalda produkter kan vi börja med att förtydliga vad du kan förvänta dig av Sinful Premium – rent generellt.

Sinful Premium Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Premium innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 14 sexleksaker för vagina, penis och mycket mer
 • 4 erotiska tillbehör – den extra kryddan för leken
 • 6 produkter inom mjuk bondage som bjuder in till extra fräcka upplevelser

Nu har vi kommit till det spännande ögonblicket där vi ska gå igenom några utvalda produkter från Sinful Premium. Det ska förhoppningsvis kunna ge dig en bättre inblick i det samlade innehållet.

Observera att denna modell även finns i ett begränsat antal. Så om du vill skämma bort din partner med en fräck julkalender till henne, och du gärna vill ha just den här modellen, så bör du inte vänta för länge med att beställa hem den.

I Sinful Premium kan du bland annat se fram emot dessa fem produkter.

1. Sinful Anchor Analplugg i Metall

Anus är ett av kroppens mest känsliga områden och denna analplugg är lika skön att använda som den är vacker att titta på. Det eleganta uttrycket, den ergonomiska formen och den sköna vikten bidrar till en fulländad upplevelse.

2. Sinful Premium Magic Wand

Denna Magic Wand är perfekt för att smeka klitoris, men visste du att den också kan användas för att utforska kroppens andra erogena zoner? Låt den glida över hela kroppen och hitta helt nya njutningspunkter som behöver lite extra uppmärksamhet.

3. Sinful Double G-P Wand

Denna G-P Wand är designad för att skämma bort antingen kvinnans G-punkt eller mannens P-punkt med hjälp av de små kulformade huvudena. För wanden fram och tillbaka, vinkla den upp och ner eller testa att föra den i cirkulära rörelser tills du träffar precis rätt punkt.

4. Sinful Tease Feather Gold Tickler

Den kanske inte ser så mycket ut för världen, men en fjäder kan faktiskt vara början på en väldigt fräck kväll. För den upp och ner över din partners kropp. Känn hur kroppen börjar darra av spänning när du träffar de mest intima områdena med mjuka och retsamma drag.

5. obaie Premium Flätade Manschetter

Sugen på att spänna fast din partner? Eller ska hon spänna fast dig? Det är den stora frågan när ni öppnar den här luckan. En sak är åtminstone säker: En av er kan se fram emot massor av kärlek och full uppmärksamhet med de flätade manschetterna från obaie.

Innehållet i Sinful Premium har ett värde av 5900 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days – Julkalender för Kvinnor

Nu har vi gått igenom två modeller som är perfekta om du är en man som vill skämma bort din kvinnliga partner. Nu ska vi istället ta en titt på 12 Days för Kvinnor – en fräck julkalender för kvinnor som antingen är singlar eller har ett förhållande med en annan kvinna.

12 Days för Kvinnor innehåller sexleksaker, erotiska tillbehör och produkter inom mjuk bondage som är framtagna för dig/er med vagina.

Som namnet antyder innehåller denna julkalender för kvinnor bara 12 luckor, men det gör absolut inte upplevelsen sämre. Den är full av kvalitetsprodukter som fokuserar på kvinnors njutning – inte illa, eller hur?

Precis som med de andra modellerna kommer vi inte att avslöja hela innehållet. Det förstör trots allt överraskningen om du redan vet vad som döljer sig bakom varje lucka. Men men men, självklart ska du få en liten inblick i innehållet så att du kan få ett hum om detta är den julkalender för kvinnor som du ska beställa hem till sovrummet.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor med olika sexleksaker

Sinful 12 Days för Kvinnor innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 8 sexleksaker med fokus på kvinnlig njutning
 • 1 erotiskt tillbehör som kan användas på egen hand eller tillsammans med en partner
 • 3 produkter inom mjuk bondage som gör upplevelserna lite mer spännande

Det är första gången vi har satt ihop en fräck julkalender till henne som bara innehåller produkter för kvinnor. Vi har stora förväntningar på att 12 Days för Kvinnor ska bli en succé bland våra kvinnliga kunder – och eftersom den kommer i ett begränsat antal måste du vara snabb om du vill säkerställa en het december med en fräck julkalender till henne.

I 12 Days för Kvinnor kan du bland annat se fram emot dessa fem produkter.

1. Sinful Mini Silver G-punktsvibrator

Den här minivibratorn må vara liten, men låt inte storleken lura dig. Här får kvinnan möjlighet att smeka G-punktsområdet, vilket kan leda till fantastiska (sprut)orgasmer.

2. Sinful Pink Playful Geishakula

Använd kulan för era spännande lekar och förspel. För upp den i vaginan och låt den sitta där en stund innan du långsamt drar ut den igen. Detta är den perfekta leksaken för att skapa rätt stämning i sovrummet – och den vackra färgen är bara en extra bonus.

3. Sinful Power Silver Uppladdningsbar Bulletvibrator

Den uppladdningsbara bulletvibratorn är perfekt för att smeka klitoris, bröstvårtor eller andra yttre erogena zoner på kroppen. Vibratorn har hela 10 kittlande vibrationsinställningar och den kan med fördel placeras i olika sleeves.

4. Sinful Darkness Ögonbindel i Satin

Ögonbindeln placeras över ögonen så att synen begränsas och alla andra sinnen blir extra skarpa. Använd den tillsammans med en partner – eller ensam i samband med onani. Upplevelsen blir faktiskt lite fräckare när man inte kan se något.

5. Sinful Pink Tickler Silikonsleeve

De flexibla öronen är perfekta för att smeka på och runt klitoris, såväl som andra yttre erogena zoner. Placera bulletvibratorn i sleeven och sätt på vibrationerna. Detta kommer att göra dig och din eventuella partner redo för en fräck och kittlande upplevelse. 

Innehållet i 12 Days för Kvinnor har ett värde av 2000 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor

Sinful Four Weeks Deluxe Julkalender 2022

Nu har vi kommit till det fjärde alternativet för dig som vill skämma bort din partner med en fräck julkalender till henne. Med Four Weeks Deluxe får du inte en traditionell julkalender med 24 luckor som var och en innehåller en produkt. Den här paketkalendern till henne har istället fyra luckor – och det betyder att ni kommer att öppna en lucka i veckan istället för en lucka varje dag.

Men även om ni bara kommer att öppna en lucka i veckan får ni fortfarande mängder av härliga produkter för pengarna. Four Weeks Deluxe är en fräck julkalender till henne som innehåller 15 produkter fördelade mellan de fyra luckorna. Produkterna bakom varje lucka är noggrant utvalda för att passa ihop. 

Om det är första gången du och din partner utforskar sexleksaker (eller åtminstone första gången de kommer i en fräck julkalender till henne) kan den här modellen vara en bra start. Innehållet bakom varje lucka är noggrant sammansatt för att inspirera er till hur ni kan använda sexleksakerna tillsammans.

Om du väljer att skämma bort din partner med Four Weeks Deluxe kan ni se fram emot totalt nio sexleksaker, två erotiska tillbehör och fyra produkter inom mjuk bondage.

Innehållets sammansättning passar bäst för en man/kvinna-relation.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Four Weeks Deluxe innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 9 sexleksaker för kvinnor, män och par
 • 2 erotiska tillbehör som gör leken lite extra härlig
 • 4 produkter inom mjuk bondage

Vi har tidigare satt ihop en fräck julkalender till henne och honom som endast hade fyra luckor – och det blev en stor succé. Nu gör vi ett nytt försök, men den här gången har vi slängt in ännu fler härliga produkter bakom de fyra luckorna. Det betyder också att våra förväntningar på Four Weeks Deluxe och Four Weeks Premium (som är den sista julkalendern för kvinnor på listan) är skyhöga.

Vi ger en kort genomgång av några utvalda produkter från Four Weeks Deluxe, vilket är en superfräck julkalender till henne, för att du förhoppningsvis ska få en bättre inblick i det samlade innehållet.

I Four Weeks Deluxe kan du bland annat se fram emot dessa fem produkter.

1. Sinful Rabbit Penisring Sleeve

Med en penisring kan mannen uppnå en hårdare erektion och ännu starkare utlösning. Kombinerar du den med en bulletvibrator så kommer det att bli extra härligt för både honom och henne. Vibrationerna leds nämligen vidare både genom penis och de smala kaninöronen, för att sedan träffa kvinnans klitoris under samlag.

2. Sinful Power Rose Gold Bulletvibrator

Denna läckra bulletvibrator kan användas i olika sleeves (exempelvis penisringen ovan), men den kan naturligtvis också användas på egen hand. Testa till exempel att låta de sköna vibrationerna smeka kulorna, bröstvårtorna eller andra yttre erogena zoner på kroppen.

3. obaie Paddel i Neopren

Ge eller ta emot korta, skarpa snärtar eller långsamma, mjuka klappar med denna fantastiska paddel från populära obaie. Njut av det härliga ljudet när den träffar kroppens mjuka områden såsom rumpa och lår.

4. Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Med 20 olika vibrationsinställningar kan både du och din partner njuta av denna läckra och uppladdningsbara Magic Wand. Känn själv hur de pirrande vibrationerna sprider sig när de färdas upp och ner över penis, stimulerar perineum eller smeker klitoris.

5. Sinful Fjärrstyrd Trosvibrator

Med den här trosvibratorn blir det som upplagt för massor av njutning och lek för båda parter. Vibratorn har sju olika vibrationsinställningar som enkelt kan styras via den medföljande fjärrkontrollen. Vågar hon lämna över kontrollen till dig?

Innehållet i Four Weeks Deluxe har ett värde av 3800 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks Premium Julkalender 2022

Nu har vi kommit fram till den allra sista modellen på vår lista – och vi hoppas att du har blivit inspirerad till att skämma bort din partner med en fräck julkalender till henne. Till exempel med Four Weeks Premium som bjuder på fyra luckor med ett extra lyxigt innehåll. Den är helt enkelt lite mer exklusiv jämfört med Four Weeks Deluxe som vi precis gick igenom.

Den här julkalendern för kvinnor (och män) är helt perfekt om ni redan har haft några härliga upplevelser med sexleksaker. Om ni till exempel njöt av en fräck julkalender till henne förra året och tyckte att det var lite för mycket att öppna en lucka varje dag kommer den här modellen att passa er perfekt.

Vi ska inte avslöja det exakta innehållet i denna julkalender till henne, men det vet du ju redan (om du har läst hela texten förstås). Däremot kan vi berätta lite om innehållet överlag.

Om du väljer att köpa Four Weeks Premium till din partner kommer ni att kunna njuta av en fräck julkalender till henne med nio stycken sexleksaker, två erotiska tillbehör och fyra produkter inom mjuk bondage.

Precis som med Four Weeks Deluxe är innehållet i denna modell också framtaget för att passa ett man/kvinna-förhållande bäst.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Four Weeks Premium innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 9 sexleksaker där hela kroppen kan stimuleras och tas om hand
 • 2 erotiska tillbehör som hjälper till att göra upplevelserna ännu härligare
 • 4 produkter inom mjuk bondage som inspirerar er till att leka på nya sätt

Även om det bara finns fyra luckor så kommer ni att få betydligt fler än fyra produkter, vilket du kan se i översikten ovan. I Four Weeks Premium döljer det sig nämligen totalt 15 produkter, vilket innebär att varje enskild lucka innehåller tre eller fler produkter.

Nåväl, låt oss komma till det roliga där vi tittar närmare på innehållet i Four Weeks Premium. Det kommer förhoppningsvis att ge dig en lite bättre bild om det här är en passande fräck julkalender till henne.

I Four Weeks Premium kan du bland annat se fram emot dessa sex produkter.

1. obaie Premium Flätad Ögonbindel

Har du någonsin lekt med en ögonbindel? Om inte, så finns det en mängd goda skäl att sätta igång med det på en gång. Med denna premium-ögonbindel tar du bort synintrycken hos dig själv eller din partner, vilket skärper de övriga sinnena och kan göra att även de lättaste beröringarna känns otroligt intensiva.

2. obaie Premium Flätad Flogger

Ta ett kliv in i BDSM-världen med denna snygga flogger. Ni bestämmer själva om det är du eller din partner som ska få ta emot vassa, hårda snärtar eller sensuella, mjuka beröringar. Oavsett vad kommer ni med all säkerhet att få ta del av helt nya och fräcka upplevelser.

3. Sinful French Kiss Vibrator

Var det någon som sa fransk kyss? Den lekfulla tungan har totalt nio vibrationsinställningar och nio rörelseinställningar som med glädje smeker kroppens alla yttre erogena zoner. Låt den utforska nacken, örsnibbarna, klitorisområdet eller perineum. Det finns många möjligheter med denna fräcka vibrator.

4. Sinful Wave Analplugg

Du kan använda analpluggen som en del av förspelet eller låta den sitta i under samlag. Den ergonomiska designen gör den lätt att föra in och den lite speciella formen ser till att den träffar mannens p-punkt med självsäkerhet.

5. Sinful Warm Intense Uppladdningsbar Penisvibrator

Låt denna intensiva vibrator glida ner över ollonet och känn hur vibrationerna sprider sig genom skaftet. Sätter du samtidigt på värmefunktionen får du en extraordinär onaniupplevelse på egen hand eller tillsammans med din partner.

6. Sinful Love Fjärrstyrt Egg Vibrator

Vibratorägget är fjärrstyrt vilket gör att du kan styra tempot när din partner har fört upp det i vaginan. Eller så kan du lämna över kontrollen till henne så att hon kan stimulera ditt perineum med de nio olika vibrationsmönstren.

Innehållet i Four Weeks Premium har ett värde av 3800 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender

Därför ska du köpa en erotisk paketkalender till henne

Med en erotisk paketkalender till henne får du och din partner upp till 24 stycken sexleksaker som utan tvekan kommer att vara till glädje för er båda. Varje dag – eller varje vecka – ska ni öppna en lucka som antingen kan innehålla något för henne, något för honom eller en erotisk produkt som ni kan njuta av tillsammans.

Din partner garanteras därför en hel del fräcka överraskningar, vilket hon säkert kommer att uppskatta – både i december och de efterföljande månaderna. Väljer du en fräck julkalender till henne finns det tillräckligt med sexleksaker för hela december och följande kalla månader i början av det nya året.

Om du väljer att unna din partner en fräck julkalender till henne kan ni båda använda innehållet för att utforska varandra och ert sexliv. Den nya sexleksaken kan öppna upp för konversationer om fantasier och sexuella preferenser, vilket kan öka intimiteten i ert förhållande. Det kommer att föra dig ännu närmare din partner, och vem vill inte det? 

Så köp en fräck julkalender till henne idag och fyll december med massor av överraskningar, njutning och sex.

Om du är osäker på om du kommer att kunna klura ut hur ni ska använda innehållet i vår fräcka julkalender till henne kan du andas ut. I varje kalender ingår nämligen ett inspirationshäfte med tips och guider för hur ni får ut så mycket som möjligt av dagens/veckans fräcka överraskning. Så det finns inga ursäkter att inte skämma bort din partner med en fräck julkalender till henne.

En kvinna och en man sitter på golvet och tittar på varandra, framför en julgran

Var härstammar julkalendern ifrån?

Man tror att de första paketkalendrarna härstammar från tiden efter andra världskriget, där de antingen köptes färdiga eller sattes ihop själva. Precis som idag alltså, där några skapar egna medan andra köper färdiga i butiker eller på nätet. 

På den tiden var dock paketkalendern riktad till barn för att de skulle kunna använda de 24 presenterna som en nedräkning till julafton. Det var, och är fortfarande, ett perfekt sätt att räkna ner till årets mest spännande dag då de flesta barn blir överösta med presenter.

Det var först senare som det började tillverkas paketkalendrar för vuxna, men idag har de kommit att bli otroligt populära i hela Sverige. Det är vanligt att par ger varandra 24 små presenter som en extra liten överraskning under den härliga juletiden.

För kvinnor kan de många små överraskningarna till exempel komma i form av skönhetsprodukter, exklusiv choklad, smink eller något helt annat. Det finns gott om alternativ, men för man kan det ändå vara lite svårt att hitta en julkalender för kvinnor där innehållet faller henne i smaken.

Tillsammans med den tekniska utvecklingen har det även kommit olika elektroniska versioner som riktar sig till alla åldrar. Det verkar dock som att de flesta fortfarande föredrar de klassiska pappmodellerna som innehåller små presenter som man antingen kan använda, äta eller dricka. 

Många kanske ser på julkalendern som en timer och endast något som hjälper oss att räkna ner dagarna fram till den 24:e december.

På Sinful tror vi dock att en paketkalender kan vara mycket mer än så. Om du väljer en fräck julkalender till henne kan den hjälpa er att komma närmare varandra – speciellt om ni väljer en version som innehåller något för er båda.

Vi hoppas att du har blivit inspirerad att köpa en fräck julkalender till henne som du älskar allra mest. Du hittar urvalet nedan.

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures – Julkalender för Kvinnor

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Premium Julkalender

https://www.sinful.se/sinful-four-weeks-of-playful-christmas-premium-julkalender