Nyheter

JULKALENDER FÖR MÄN

Julen står i farstun och med den kommer en underbar tid som de flesta föredrar att tillbringa tillsammans med nära och kära. Juletiden är full av olika traditioner, en del hundratals år gamla och andra relativt nya. Julkalendern tillhör den senare kategorin, men den är inte mindre älskad för det. December blir lite lättare att hantera när man får öppna en ny lucka varje kväll fram till julafton, och sedan njuta av den roliga överraskning som väntar däri.

Tidigare var julkalendrar något som endast vände sig till barn, men numer finns det som tur väl är många alternativ för vuxna också. Med andra ord behöver du inte sätta dig ner och komponera ihop en egen version till mannen i ditt liv, utan det finns flera färdiga julkalendrar för män på marknaden idag.

Det är en växande trend att partners köper kalendrar till varandra, vilket bland annat kan ses i det ökade intresset för julkalendrar till män respektive kvinnor. Chokladkalendrar är fortfarande populära, men det finns mindre traditionella alternativ om den tilltänkta mottagaren inte är så förtjust i sötsaker.

En julkalender för män sprider julglädje till båda

Om det är specifikt en julkalender för män du letar efter, då är möjligheterna många. Det finns versioner med olika typer av alkohol, herrparfym, tillbehör till rakning, kaffe, ja till och med verktyg. Men varför inte välja något som inte bara gynnar honom, utan som kan ge både dig och din partner njutbara stunder tillsammans under hela december?

Vi på Sinful har tagit fram fräcka julkalendrar flera år i rad nu. Vårt mål är att sprida inspiration och julglädje på det sätt vi kan bäst. Så om tanken på små upphetsande överraskningar varje dag fram till jul tilltalar dig, då bör du definitivt kolla in våra erotiska julkalendrar för 2021.

Julkalendrar för män skapar förförande atmosfär

En julkalender till män är vanligtvis sammansatt på ett sätt så att den bara gynnar mottagaren. Men vore det inte roligare att ge mannen du håller av en julkalender för män som ni kan njuta av tillsammans? Det är ju en utmärkt chans att göra december till en fräck och förförande månad, där ni spenderar extra mycket tid tillsammans och får njuta båda två.

Vi har två heta förslag på en julkalender för män som kommer gynna både honom och dig, samtidigt som din man eller pojkvän får lov att känna sig riktigt speciell.

Väljer du Sinful Classic Julkalender eller Sinful Deluxe Julkalender ger du bort 24 erotiska överraskningar, som kommer ge er många mysiga stunder ihop. Här finns produkter för män, kvinnor och par, vilket gör det lätt att fylla råkalla december med värme, glöd och extra juleljus.

Förra året visade sig både Classic och Deluxe vara oerhört populära hos både män och kvinnor. De sålde slut rekordsnabbt, vilket naturligtvis var irriterande för dem som inte hann med att beställa en kalender som tidig julklapp till sin partner. I år finns det uppdaterade versioner med helt nya produktsortiment, och de har förbättrats baserat på feedback från de kunder som köpte dem i fjol. Men upplagan är begränsad även i år, så du bör skynda dig att skaffa ditt exemplar.

Båda julkalendrarna för män kommer med ett inspirationshäfte som ger tips och idéer kring hur ni kan använda överraskningarna som gömmer sig bakom luckorna. Häftet är på engelska, men eftersom den svenska onlineversionen fick väldigt mycket positiv respons första gången, har vi naturligtvis tagit fram ett svenskt online häfte även i år.

Ge Classic Julkalender till män som vill experimentera

Trots att den bara har funnits i några år, kan Sinful Classic Julkalender faktiskt titulera sig skandinaviens mest sålda erotiska julkalender. Den kan ses på rikstäckande TV-kanaler i alla de nordiska länderna och förra året såldes det rekordmånga exemplar, både i Sverige och hos våra Nordiska grannar.

Classic är perfekt om du och din partner inte har så mycket erfarenhet med sexleksaker, eller om ni helt enkelt är nyfikna på att experimentera lite mer och utforska varandra på nya, fräcka sätt. Men du kan utan problem välja denna julkalender för män även om ni hade en Classic ifjol, för den har ett helt nytt produktsortiment i år. Produkterna är noga utvalda, lättanvända och alla är tillverkade av kroppssäkra material.

Om du tror att Classic är rätt julkalender för din älskling, då rekommenderar vi att ni öppnar luckorna tillsammans varje dag, och försök att ha ett öppet sinne för det ni hittar bakom dem. Sexleksaker tillhör kanske inte vanligheterna i ert sovrum, men vi lovar att ni kommer bli positivt överraskade när ni börjar experimentera med dem.

Börja med att prata om den produkt ni just har fått från kalendern. Vad tycker ni om den? Känns den spännande eller lite läskig? Kom med idéer om hur ni kan använda den tillsammans. Det finns även massor av tips i inspirationshäftet, så även om ni inte har några egna idéer, kan ni definitivt få hjälp med att komma igång där. Sen handlar det bara om att våga kasta sig ut i det nya. Ni kommer definitivt inte att ångra er.

Ett urval av de sexleksaker ni hittar i Sinful Classic Julkalender 2021

Vad finns i 2021 års Classic Julkalender?

Vi vill inte avslöja exakt vad som finns i kalendern, för ni ska ju få möjlighet att överraskas av innehållet under så många dagar som möjligt. Men vi kan berätta att totalt innehåller denna julkalender för män 16 sexleksaker, 3 erotiska tillbehör och 5 produkter som kan användas till lättare bondagelekar. Produkterna har valts ut så att de kan avnjutas var och en för sig, men många kan också kombineras på olika sätt för att ge mer kompletta upplevelser.

Classic-kalendern ger en bra, övergripande bild av de mest populära sexleksakerna för kvinnor, män och par som finns på marknaden. Alla produkterna är lätta att förstå sig på och i det inkluderade inspirationshäftet får du tips och idéer kring hur de kan användas.

Som en liten försmak får ni får ni här en exklusiv inblick i ett par av de produkter som finns i Classic julkalendern till män år 2021.

Sinful Rechargeable Power Bullet
Ett magiskt, multifunktionellt litet verktyg, som kan användas både som den är och i kombination med andra leksaker. Den är designad för att passar i massor av olika sleeves. Därmed kan du och din partner uppnå ännu större njutning i sovrummet. Med 10 olika vibrationsnivåer att välja mellan får ni garanterat stimulerande och oförglömliga upplevelser.

Sinful Mini Wand Vibrator
Man skulle kunna tro att den goda fen lånat ut sitt trollspö när denna mini wand vibrator plockas fram. Det spelar ingen roll om den används till avslappnande massage eller förtrollande orgasmer, det blir ett äventyr oavsett. Låt mannen i ditt liv stimulera din klitoris med den, eller turas om att utforska varandras kroppar med de djupgående vibrationerna.

Sinful Sailor Butt Plug
Upptäck all njutning som kan upplevas genom analstimulering med denna fantastiska butt plug. Anus är ett av kroppens mest erogena områden, så här finna massor av njutning att hämta. Den nybörjarvänliga analpluggen har en trevlig liten storlek och en slät silikonyta, så den är lätt både att föra in och använda.

Fem sexleksaker från Sinful Classic Julkalender 2021

Sinful Exotic Feather Tickler
Aktivera alla kroppens nervändar med denna lekfulla och kittlande exotiska fjäder. Få din partner att skälva av lustfylld förväntan när du smeker hela hans kropp med långa, silkeslena drag. Eller låt honom göra detsamma mot dig.

Sinful Mini G-Spot Vibrator
G-punkten kan vara en källa till djupa och oerhört intensiva orgasmer, men det kan behövas lite träning för att uppnå dem. Med sin ergonomiska design och böjda huvud är det här en riktigt läcker g-punktsvibratorn och ett utmärkt verktyg i jakten på nämnda orgasmer. Den träffar mitt i prick, så att du kan njuta och din partner kan njuta av synen när du kommer i extas.

Sinful Couple Love Sleeve
Den här stimulerar både g-punkten och klitoris perfekt, under tiden som ni har samlag. Den vibrerande powerbulleten kan placeras i sleeven, varpå ni kan uppleva intensiv och stimulerande njutning båda två.

Med andra ord får ni både vibrationer i många olika former och varianter, lite smått och gott vad gäller bondageleksaker och massor av andra spännande, utmanande och roliga saker till sovrummet. Vi hoppas och tror att godsakerna faller er i smaken, för vi har baserat utbudet på det som säljer allra bäst inom varje kategori.

Kalendern kostar 995 kronor, men den innehåller produkter värda totalt 3000 kronor, så den ger onekligen valuta för pengarna.

Deluxe är julkalendern för män som vill ha toppkvalitet

Den lyxiga Sinful Deluxe Julkalendern är ett måste om ni redan har stiftat bekantskap med sexleksaker, men gärna vill bygga på samlingen med nya, snygga leksaker av hög kvalitet. Produkterna utgör en noggrant genomtänkt helhet, där varje del kan förgylla en egen kväll fram till dopparedan, men med vars hjälp ni kan pussla ihop helt fantastiska stunder genom hela kalla, ruggiga december.

Här talar vi om riktiga lyxprodukter tillverkade av silkeslena material, som känns sköna mot huden och är hundra procent säkra att använda både invändigt och utvändigt. Många av leksakerna är dekorerade med guldfärgade detaljer, vilket verkligen sätter pricken över i på den läckra finishen. Många av de vibrerande produkterna kan dessutom laddas upp via de inkluderade USB-sladdarna. Därmed behöver ni inte tänka på att köpa och byta batterier, vilket gör användningen både billigare och mer miljövänlig i längden.

Om du lät Deluxe sätta guldkanten på julen förra året, då har vi goda nyheter. 2021 års version är fylld med 24 helt nya produkter, utan några återkommande leksaker från tidigare år. Således kan du och din partner njuta av nya överraskningar och fortsatt spänning varje dag i år också.

Årets Deluxe innehåller produkter från populära märken som Obaie, Sinful och Amaysin, men även nya fräcka bekantskaper som Mr. Membr.

Ett urval av de sexleksaker ni hittar i Sinful Deluxe Julkalender 2021

Vad finns i 2021 års Deluxe Julkalender?

I år är Deluxe full av lyxiga överraskningar som ger vardagen en lite extra erotisk laddning och ser till så att du och din partner kan ta er an nya utmaningar i sovrummet. Totalt hittar ni 16 fantastiska sexleksaker, 2 erotiska accessoarer och 6 bondageprodukter bakom luckorna i denna julkalender för män. Med dem kan ni skapa en sexig atmosfär, njuta av ett mer varierat förspel och ge varandra orgasm flera gånger om.

Vi tänker inte avslöja hela innehåller här heller, det ska ju helst bli en spännande överraskning för er båda! Men vi kan övertalas till att låta er läsa lite om 6 av julens kommande överraskningar.

Amaysin Limited Edition Wavy Vibrator
Låt vågor av njutning strömma genom ner när denna limited edition Wavy Vibrator från Amaysin tas i bruk. Den är omsorgsfullt designad för att smeka alla dina bästa punkter, oavsett om det är du eller han som mottagit julkalendern för män som håller i den. De olika vibrerande inställningarna kommer ge er många sensuella och oförglömliga upplevelser tillsammans.

Obaie Blindfold
Alla sinnen skärps när synen sätts ut spel. Med denna blindfold kommer minsta smekning få dig, eller din partner, att skälva av njutning. Den mjuka beläggningen på insidan gör den behaglig att ha på sig, samtidigt som den justerbara remmen ser till att den sitter fast ordentligt.

Sinful Rechargeable Bullet Vibrator
Denna bulletvibrator kommer bli er nya följeslagare under många framtida äventyr. Med 10 olika vibrationsnivåer kan du och din partner njuta av den mot alla kroppens yttre lustpunkter.

Sinful Jewel Metal Butt Plug (Small)
Anus är ett av de mest känsliga områdena på kroppen, vilket också gör det till en mycket erogen zon. Med denna vackra, glittrande analplugg kan ni utforska analstumulering och upptäcka all den njutning det kan ge. Dessutom är den en både fräck och elegant dekoration där bak.

Sinful Egg Sleeve
Den här sleeven kan användas tillsammans med bulletvibratorn. Sätt i vibratorn och för sedan in ägget i vaginan, som sedan stimuleras av ljuva vibrationer. Din partner kan till och med styra dem med den inkluderade fjärrkontrollen. Ert förspel kommer bli roligare än nånsin förr!

Sinful Teaser For Two Sleeve
Ännu en sleeve till bulletvibratorn! Sätt bulleten i denna sleeve och upplev kittlande känslor som inte liknar något annat. De små öronen på denna magiska lilla krabat kan stimulera hela kroppen, men be gärna pojkvännen rikta dem mot klitoris extra ofta.

Priset för Deluxe är 1695 kronor, vilket kan kännas lite saftigt, men för den summan får du produkter värda hela 4900 kronor.

Sexleksaker från Sinful Deluxe Julkalender 2021

Upptäck sexleksaker med en julkalender till män

Om ert sexliv har börjat gå på rutin och din man inte riktigt vill prata om det, då kan en sexjulkalender från Sinful visa sig vara guldvärd. Sex kan vara ett känsligt ämne att prata om, oavsett om man är nyförälskad eller har varit tillsammans i många år och älskar varandra djupt. Det kan vara svårt att diskutera sitt sexliv utan att någon känner sig anklagad eller får intrycket av att det de gör är fel. Att samvaron i sovrummet blir lite enformig behöver inte betyda att något annat i förhållandet är fel eller att man har tröttnat på varandra, men de flesta vill gärna hitta en lösning och få tillbaka den glöd man kände förr.

Det positiva med Sinfuls julkalender för män är att ingen av er vet vilka små hemligheter som väntar varje dag. Spänningen växer allt eftersom dagen går och får sin utlösning när ni tillsammans öppnar dagens lucka och upptäcker något nytt som ni kan utforska och uppleva ihop. Det blir mycket lättare att prata om drömmar, fantasier och preferenser när man har något konkret att basera dem på, till exempel den produkt ni precis har plockat fram ur kalendern. Ju mer öppen du kan vara inför din partner, desto närmare kommer ni att komma varandra – både i och utanför sovrummet.

 

Även om du ger bort en julkalender för män med många erotiska gåvor i, är det bra att komma ihåg att dagens överraskning inte måste användas samma kväll. December är en stressig tid för många, så det är fullt förståeligt om ni inte har tid, ork eller lust att ha sex varje dag. Samtidigt kan det vara kul att kombinera flera av produkterna med varandra, och på så vis få ut ännu mer av dem. Det viktigaste är att ni hittar något som fungerar för er, så att ni kan njuta mer än vanligt när ni tar er tid att vara samman den här julen.

Men om ni inte kan hålla er, utan vill använda varje ny produkt med en gång, då finns det ju absolut ingenting som hindrar er. Det mesta av innehållet i Sinfuls vuxenjulkalendrar kan användas direkt, så det är bara att köra på. Då kan ni garanterat se fram emot en riktigt het december, och vi lovar att magin kommer hålla i sig långt in på det nya året.

Vi hoppas att du har blivit inspirerad och vill köpa en erotisk julkalender till kvinnor, så att du kan skämma bort både din partner, dig själv och ert sexliv denna jul.