Nyheter

Julkalender för män

En julkalender för män sprider julglädje till båda

Julen står i farstun och med den kommer en underbar tid som de flesta föredrar att tillbringa tillsammans med nära och kära. Juletiden är full av olika traditioner, en del hundratals år gamla och andra relativt nya. Julkalendern tillhör den senare kategorin, men den är inte mindre älskad för det. December blir lite lättare att hantera när man får öppna en ny lucka varje kväll fram till julafton, och sedan njuta av den roliga överraskning som väntar däri.

Tidigare var julkalendrar något som endast vände sig till barn, men numer finns det som tur väl är många alternativ för vuxna också. Med andra ord behöver du inte sätta dig ner och komponera ihop en egen version till mannen i ditt liv, utan det finns flera färdiga julkalendrar för män på marknaden idag.

Det är en växande trend att partners köper kalendrar till varandra, vilket bland annat kan ses i det ökade intresset för julkalendrar till män respektive kvinnor. Chokladkalendrar är fortfarande populära, men det finns mindre traditionella alternativ om den tilltänkta mottagaren inte är så förtjust i sötsaker.

Om det är specifikt en julkalender för män du letar efter, då är möjligheterna många. Det finns versioner med olika typer av alkohol, herrparfym, tillbehör till rakning, kaffe, ja till och med verktyg. Men varför inte välja något som inte bara gynnar honom, utan som kan ge både dig och din partner njutbara stunder tillsammans under hela december?

Vi på Sinful har tagit fram fräcka julkalendrar flera år i rad nu. Vårt mål är att sprida inspiration och julglädje på det sätt vi kan bäst. Så om tanken på små upphetsande överraskningar varje dag fram till jul tilltalar dig, då bör du definitivt kolla in de tre erotiska julkalendrarna för 2020:

 

 

Julkalendrar för män skapar förförande atmosfär

En julkalender till män är vanligtvis sammansatt på ett sätt så att den bara gynnar mottagaren. Men vore det inte roligare att ge mannen du håller av en julkalender för män som ni kan njuta av tillsammans? Det är ju en utmärkt chans att göra december till en fräck och förförande månad, där ni spenderar extra mycket tid tillsammans och får njuta båda två.

Som ovan nämnt har vi tre förslag på en julkalender för män som kommer gynna er båda, samtidigt som din man eller pojkvän får lov att känna sig riktigt speciell.

Väljer du Sinful Classic Julkalender eller Sinful Deluxe Julkalender så ger du bort 24 erotiska överraskningar, som kommer ge er många mysiga stunder ihop. Här finns produkter för män, kvinnor och par, vilket gör det lätt att fylla råkalla december med värme, glöd och extra juleljus.

Förra året visade sig både Classic och Deluxe vara oerhört populära hos både män och kvinnor. De sålde slut snabbt, vilket naturligtvis var irriterande för de som inte hann med att beställa en kalender som tidig julklapp till sin partner. I år finns det uppdaterade versioner av båda, och de har förbättrats baserat på feedback från de kunder som köpte dem i fjol. Men upplagan är begränsad även i år, så du bör skynda dig att lägga vantarna på ditt exemplar.

En nyhet för 2020 är att vi även har lanserat en tredje kalender, denna gång med ett lite annorlunda koncept. Sinful Adventskalender har bara fyra luckor och tanken är att de ska öppnas en gång i veckan, på de fyra söndagarna i advent. Produkterna som den innehåller har dock valts ut med samma omsorg som i de två andra versionerna. Adventskalendern passar alla, oavsett hur mycket eller lite tidigare erfarenhet ni har med sexleksaker. Här får ni möjlighet att njuta av de erotiska produkterna i ett lite långsammare tempo, om det passar er bättre.

Alla tre julkalendrarna kommer med ett inspirationshäfte som ger tips och idéer kring hur ni kan använda överraskningarna som gömmer sig bakom luckorna. Häftet är på engelska och fick väldigt mycket positiv respons förra året, men det var också många som efterfrågade en svensk version. Et voila, i år finns det en svenskspråkig version att hämta online.

Ge Classic Julkalender till män som vill experimentera

Trots att den bara har funnits i några år, kan Sinful Classic Julkalender faktiskt titulera sig skandinaviens mest sålda erotiska julkalender. Den kan ses på rikstäckande TV-kanaler i alla de nordiska länderna och förra året såldes det rekordmånga exemplar, både i Sverige och hos våra Nordiska grannar.

Classic är det perfekta valet för par som är intresserade av att prova på det här med sexleksaker, men som har väldigt begränsad erfarenhet med dem. 2020 års version har samlat ihop en serie noggrant utvalda produkter av kroppssäkra material, som alla snabbt kan lära sig att använda.

Kalendern kostar 995 kronor, men det totala värdet på produkterna som gömmer sig bakom luckorna är hela 3000 kronor, så man får ändå säga att den ger valuta för pengarna.

Även om innehållet i årets julkalender för män har uppdaterats, så innehåller den också många av fjolårets favoriter. Det kan därför vara en bra idé att köpa en Deluxe eller den nya Adventskalendern i år, om ni stiftade bekantskap med Classic-kalendern i fjol. 2020 innehåller Classic totalt åtta favoritprodukter från förra året, 10 uppdaterade versioner och 6 helt nya läckra produkter.

Om du tror att Classic är rätt julkalender för din älskling, då rekommenderar vi att ni öppnar luckorna tillsammans varje dag, och försök att ha ett öppet sinne för det ni hittar bakom dem. Sexleksaker tillhör kanske inte vanligheterna i ert sovrum, men vi lovar att ni kommer bli positivt överraskade när ni börjar experimentera med dem.

Börja med att prata om den produkt ni just har fått från kalendern. Vad tycker ni om den? Känns det spännande eller läskigt? Kom med idéer om hur ni kan använda den tillsammans. Det finns även massor av tips i inspirationshäftet, så även om ni inte har några egna idéer, kan ni definitivt få hjälp med att komma igång där. Sen handlar det bara om att våga kasta sig ut i det nya. Ni kommer definitivt inte att ångra er.

Vad finns i Classic Julkalender?

Vi vill inte avslöja exakt vad som finns i kalendern, för ni ska ju få möjlighet att överraskas av innehållet under så många dagar som möjligt. Men vi kan berätta att totalt innehåller denna julkalender för män 13 sexleksaker, 7 erotiska tillbehör och 4 produkter som ska användas till lättare bondagelekar. Produkterna har valts ut så att de kan avnjutas var och en för sig, men många kan också kombineras på olika sätt för att ge mer kompletta upplevelser.

Classic-kalendern ger dig en bra, övergripande bild av de mest populära sexleksakerna för kvinnor, män och par som finns på marknaden. Alla produkterna är nybörjarvänliga och i det inkluderade inspirationshäftet får du tips och idéer kring hur de kan användas. Som en liten försmak får ni får ni här en lite inblick i ett par av de produkter som finns i julkalendern till män:

När ni plockar ut den glänsande Sinful Silver Bulletvibrator ur kalendern första gången, kan storlek verkar lite nedslående. Men den här smidiga, silverfärgade leksaken är ett riktigt litet kraftpaket som kan överraskande mycket. Dess fulla potential kommer att avslöjas stegvis ju närmare jul ni kommer, men redan nu kan ni använda den för utforska varandras kroppar. Vilka lustpunkter kan ni väcka till liv med hjälp av dess pirrande vibrationer?

Sinful Rabbit Penisringsleeve är en av de överraskningar som erbjuder nya möjlighet att njuta av Silver Bulletvibratorn, eftersom de två med fördel kan kombineras. Penisringen stärker din partners erektion och ser till så att den varar längre, medan vibratorn får de mjuka kaninöronen att vibrera mot din klitoris när ni använder den under samlag. Prova den i olika positioner, för att se vilken som blir er favorit och ger er båda maximal njutning.

Ett annat utmärkt verktyg att ta till när ni vill stimulera alla möjliga erogena zoner utanpå såväl manliga som kvinnliga kroppar, är Sinful Micro Wand Vibrator. Det är en mindre version av den enorm populära magic wanden, och även om den här lilla leksaken inte är jättebra till kroppsmassage, så är den helt fantastisk att använda där känsligheten är på topp. Utforska din partners intima områden med den, och testa gärna att kombinera den med oralsex för en extra fräck upplevelse.

Ni får aldrig en bättre chans att prova på något nytt och lite annorlunda, än när Sinful Mjuka Neopren Handledsmanschetter visar sig vara dagens överraskning. Att inkorporera bondageleksaker i era erotiska äventyr kräver tillit, så se till att prata igenom era förväntningar och sätta upp tydliga gränser för leken i förväg. Ni bör också komma överens om ett safety word, ett säkerhetsord som omedelbart avbryter leken om en av er skulle använda det. Bondage är både spännande och upphetsande, så när ni väl har avtalat ovanstående är det bara att välja vilken roll som passar er bäst. Vill du använda de mjuka handbojorna på din pojkvän/make, eller är det han som ska få lov att binda fast dig? Oavsett vad är en av er nu helt utelämnad till den andre.

Deluxe är julkalendern för män som vill ha toppkvalitet

Sinful Deluxe Joulukalenteri ja sen sisältöä

Den lyxiga Sinful Deluxe Julkalendern är ett måste om ni redan har stiftat bekantskap med sexleksaker, men gärna vill bygga på samlingen med nya, snygga leksaker av hög kvalitet. Produkterna utgör en noggrant genomtänkt helhet, där varje del kan förgylla en egen kväll fram till dopparedan, men med vars hjälp ni kan pussla ihop helt fantastiska stunder genom hela december.

Här talar vi om riktiga lyxprodukter tillverkade av silkeslena material, som känns sköna mot huden och är hundra procent säkra att använda både invändigt och utvändigt. Många av leksakerna är dekorerade med guldfärgade detaljer, vilket verkligen sätter pricken över i på den läckra finishen.

Många av de vibrerande leksakerna laddas upp via de inkluderade USB-sladdarna. Därmed behöver ni inte tänka på att köpa och byta batterier, vilket gör användningen både billigare och mer miljövänlig. Priset för Deluxe är 1695 kronor, vilket kanske känns lite saftigt, men för den summan får du produkter värda 4900 kronor som ni kommer kunna roa er med långt in på det nya året.

Om du lät Deluxe sätta guldkanten på julen förra året, då har vi goda nyheter. 2020 års version är ett helt nytt koncept som innehåller 18 nya produkter och 6 uppdaterade versioner av fjolårets mest populära överraskningar. Således kan du och din partner garanterat njuta av nya överraskningar och fortsatt spänning varje dag i år också.

Årets Deluxe innehåller produkter från populära märken som Sinful, Obaie, Amaysin och Nortie.

Vad finns i Deluxe Julkalender?

2020 är Deluxe full av lyxiga överraskningar som ger vardagen en lite mer erotisk laddning och ser till så att du och din partner kan ta er an nya utmaningar i sovrummet. Totalt hittar ni 14 fantastiska sexleksaker, 4 erotiska accessoarer och 6 bondage-produkter bakom luckorna i denna julkalender för män. Med dem kan ni skapa en sexig atmosfär, njuta av ett mer varierat förspel och ge varandra orgasm flera gånger om.

Bulletvibratorn är en mångsidig klassisker, så naturligtvis finns det en sådan i kalendern. Sinful Uppladdningsbar Bulletvibrator kommer bara att bli bättre och bättre ju närmare julafton vi kommer, men medan ni väntar på dess lekkamrater bör ni njuta av den som den är. Låt den vandra över din mans nakna kropp och leta efter alla punkter som får honom att vrida sig lite extra. Vi har full förståelse för om du sedan lämnar över den till honom, så att han får gå på upptäcktsfärd över din kropp också.

Den U-formade Sinful Couples Love Sleeve är ett exempel på hur bulletvibratorn kan bli ännu bättre. Denna silikonhylsa förvandlar bulleten till en parvibrator som kan användas medan ni har samlag. För in den tunnare delen i slidan och låt den vibrerande delen ta hand om din klitoris. När din partner tränger in kommer vibratorn föra dig närmare och närmare fantastiska blandorgasmer, vilket blir en fröjd för er båda.

Amaysin Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator Limited Edition liknar en fullskalig magic wand, men den är nättare i storlek och inte riktigt lika kraftfull. Precis som andra vibratorer för utvärtes bruk kan denna användas på både din och din partners kropp. Den kommer göra underverk mot din mans intima områden, framför allt om du låter den förtrolla penissträngen, testiklarna och mellangården. Värm gärna upp med att använda den mot andra punkter som du vet att han njuter av att få stimulerade.

När Sinful Bootie Prostataplugg kikar fram bakom luckan är det dags att gå från externa lustpunkter till interna. Den här pluggen kan väcka liv i din partners prostata, som är en av den manliga kroppens mest erogena zoner. Se till att använda mycket vattenbaserat analglidmedel innan den försiktigt förs in. När den sitter på plats är det sedan en bra idé att kombinera den med andra former av stimulering. Den kan användas under tiden som ni har samlag, varpå kroppsrörelserna kommer få den att gnugga mot prostatan. Du bör dessutom testa att placera er Amaysin Magic Wand mot pluggens botten, så att de förtrollande vibrationerna kan sprida sig hela vägen till hans prostata.

Ge Adventskalendern till män som vill njuta av tiden

Det är inte det lättaste att hitta en adventskalender till en vuxen man. Om ni redan har en samling sexleksaker liggandes där hemma kanske 24 nya produkter känns lite onödigt. Har ni däremot ingen tidigare erfarenhet alls, då kan en ny produkt varje dag snabbt bli för mycket. Det är därför vi har skapat Sinful Adventskalender. 4 luckor med sammanlagt 10 underbara överraskningar, där ni får något nytt att leka med varje söndag i advent. Det ger er möjlighet att lära känna produkterna i ett lite långsammare tempo och ge dem er fulla uppmärksamhet, eftersom det inte alltid är något nytt som pockar på.

Bakom luckorna i denna adventskalender för en vuxen man gömmer sig högkvalitativa erotiska produkter som passar både nybörjare och mer erfarna entusiaster. Den bjuder på nya typer av överraskningar, så du kan utan problem köpa adventskalendern till honom även om ni har testat en Classic eller en Deluxe tidigare år.

Förutom innehållet i själva kalendern, skickar vi dessutom med två mycket populära produkter från det skandinaviska märker Kaerlig: en ekologisk orgasmgel och en massageolja som är både svanenmärkt och ekologisk. Blås nytt liv i förspelet genom att ge mannen i ditt liv en erotisk kroppsmassage och njut sedan av ännu mer intensiva orgasmer efter att du applicerat orgasmgelen på din klitoris.

Priset på adventskalendern är satt till 1295 kronor, så den ligger mitt emellan Classic och Deluxe. Värdet på innehållet uppgår dock till totalt 2800 kronor, och ni kommer garanterat få användning av produkterna långt efter att de sista julsångerna har klingat ut.

Vad finns i Sinful Adventskalender?

En del av de produkter som finns i Adventskalendern är desamma som i Deluxe, men det finns även flera helt unika överraskningar som bara fås här. Bakom de fyra luckorna hittar ni totalt 6 förförande sexleksaker och 4 produkter som kan användas till lätt bondage. Som en extra julklapp får ni dessutom ovan nämnda orgasmgel och massageolja.

Sinful Uppladdningsbar Bulletvibrator och Sinful Couples Love Sleeve introducerades i beskrivningen av Deluxe-kalendern här ovanför. Men de kan ge upphov till helt nya, ännu mer intensiva känslor och upplevelser om de kombineras med en mjuk ögonbindel. Ni får själva avgöra vem som ska ha på sig ögonbindeln först, men vi rekommenderar att ni båda provar på att bära den. När synen sätts ur spel byggs nämligen en kittlande spänning upp i kroppen, vilket ger upphov till en känsla av sårbarhet som du kanske inte har upplevt i sängkammaren tidigare.

En annan bieffekt av att ögonen täcks över, är att kroppens andra sinnen förstärks. Varje ljud runt omkring dig hörs tydligare och minsta smekning mot kroppen får helt nya dimensioner. När du inte kan se vad din partner tänker göra härnäst, då kan du inte förbereda dig på det heller. Därmed blir allt mycket mer intensivt när det faktiskt sker och njutningen som ni får ut av det flerfaldigas. Så turas om att använda ögonbindeln och skäm bort varandra med kyssar, smek och beröring från de olika produkterna ni får i denna julkalender till män.

Upptäck sexleksaker med en julkalender för män

Om ert sexliv har börjat gå på rutin och din man inte riktigt vill prata om det, då kan en sexjulkalender från Sinful visa sig vara guldvärd. Sex kan definitivt vara ett känsligt ämne att prata om, oavsett om man är nyförälskad eller har varit tillsammans i många år och älskar varandra djupt. Det kan vara svårt att diskutera sitt sexliv utan att någon känner sig anklagad eller får intrycket av att det de gör är fel. Att samvaron i sovrummet blir lite enformig behöver inte betyda att något annat i förhållandet är fel eller att man har tröttnat på varandra, men de flesta vill gärna hitta en lösning och få tillbaka den glöd man kände förr.

Det positiva med Sinfuls julkalendrar är att ingen av er vet vilka små hemligheter som väntar varje dag. Spänningen växer allt eftersom dagen går och får sin utlösning när ni tillsammans öppnar dagens lucka och upptäcker något nytt som ni kan utforska och uppleva ihop. Det blir mycket lättare att prata om drömmar, fantasier och preferenser när man har något konkret att basera dem på, till exempel den produkt ni precis har plockat fram ur kalendern. Ju mer öppen du kan vara inför din partner, desto närmare kommer ni att komma varandra – både i och utanför sovrummet.

Även om du ger bort en julkalender för män med många erotiska gåvor i, är det bra att komma ihåg att dagens överraskning inte måste användas samma kväll. December är en stressig tid för många, så det är fullt förståeligt om ni inte har tid, ork eller lust att ha sex varje dag. Samtidigt kan det vara kul att kombinera flera av produkterna med varandra, och på så vis få ut ännu mer av dem. Det viktigaste är att ni hittar något som fungerar för er, så att ni kan njuta mer än vanligt när ni tar er tid att vara samman den här julen.

Men om ni inte kan hålla er, utan vill använda varje ny produkt med en gång, då finns det ju absolut ingenting som hindrar er. Det mesta av innehållet i Sinfuls vuxenjulkalendrar kan användas direkt, så det är bara att köra på. Då kan ni garanterat se fram emot en riktigt het december, och vi lovar att magin kommer hålla sig långt, långt in i framtiden.