Guides

Fräck adventskalender för män

Vill du piffa till vuxenmyset under julen och överraska din man passar det perfekt att köpa en fräck adventskalender till honom.

Brukar du skämma bort honom genom att överraska med gåvor hela vägen fram till julafton? Om inte, kanske detta är året som du startar en ny tradition. För vi vet ju att långt där inne hos de flesta män så gömmer det sig en liten pojke som kommer att bli exalterad över att få 24 överraskningar under julperioden.

Det krävs naturligtvis lite planering för att hitta en perfekt fräck julkalender till honom. Därför har vi tagit fram fem olika modeller så att du kan hitta den perfekta för din partner.

Du kan välja mellan Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days för Män, Four Weeks Deluxe och Four Weeks Premium som alla kan hjälpa till att skapa den perfekta julstämningen mellan er.

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures – Julkalender för Män

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender

Skapa förförande mys med en fräck adventskalender till honom

När du köper en fräck julkalender till honom som du älskar mest brukar den innehålla 24 presenter som bara en av er får njuta av. Kanske kan det vara en idé att testa en ny metod där ni kan utforska innehållet tillsammans? Gör dig redo att ta emot titeln som årets partner när du förvandlar december till en förförande månad med en fräck julkalender till honom.

Det bästa av allt? Oavsett vilken av de fem julkalendrarna du väljer så finns det gott om godsaker att ta del av.

Ge din man lite extra uppmärksamhet med Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days for Him, Deluxe Four Weeks eller Premium Four Weeks när den mörkaste tiden på året närmar sig. Även när er december fylls av stress, ruggigt väder och långa köer i butikerna kan ni se fram emot att hålla er varma med en fräck julkalender till honom.

Sinful julkalender med flera små julklappar

Förra året fanns det två Sinful-julkalendrar, men i år har de uppgraderats till fem olika modeller – vilket gör det enkelt att hitta en fräck julkalender till honom som du bryr dig mest om.

Och de är lika populära som de alltid har varit. Eftersom de fem olika paketkalendrarna kommer i en begränsad upplaga innebär det att de kommer att sälja slut snabbt. Om du vill vara säker på att din december blir fulländad med en fräck julkalender till honom måste du vara snabb för att få ta tag i en.

Nedan kan du ta reda på mer om de fem olika utgåvorna som alla innehåller individuella produkter. Utan att avslöja vad som döljer sig bakom varje enskild lucka kommer du att få en liten hint om vad du kan förvänta dig av Original, Premium, 12 Days for Him, Deluxe Four Weeks och Premium Four Weeks. På så sätt får du en bra överblick och kan välja en passande fräck adventskalender till honom som kommer att göra er december extra speciell.

En kvinna kittlar en man med en fjäder, medan de ligger i sängen och tittar på varandra

Adventskalender för män: De fem alternativen

Som tidigare nämnt har vi i år tagit fram totalt fem olika versioner av julkalender för män 2022 som du och din partner kan njuta av under hela december. Här kommer en grundlig introduktion av samtliga.

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender är en klassiker och varje år är den otroligt eftertraktad. Därför gäller det att du skyndar dig om du vill lägga vantarna på vår Original-utgåva som julkalender till mannen i ditt liv – den finns nämligen bara i ett begränsat antal.

Om du ännu inte har testat en fräck julkalender till honom är Original-utgåvan perfekt för dig! Den är fullproppad med erotiska överraskningar som säkerställer att ni kommer att få mängder av intima upplevelser under hela december. Det är det perfekta sättet att föra in fräcka leksaker och sexiga produkter i ert förhållande. Och på köpet får ni ett hav av oförglömliga och lekfulla stunder.

Var du en av de lyckliga som lyckades lägga vantarna på en Original-utgåva förra året och funderar nu på om du ska köpa en fräck julkalender till honom i år igen? Då bör du titta närmare på Premium-utgåvan, eftersom den riktar sig till de som har lite erfarenhet av fräcka leksaker. Om du var nöjd med Original kan du såklart köpa den igen, då alla produkter antingen är uppgraderade eller nya.

Innehållet i spännande Sinful Original är förstås ytterst hemligt och något som ni ska överraskas av tillsammans. Men om du är en av de nyfikna som alltid klämmer lite på paketen innan julafton så avslöjar vi några av luckorna här.

Sinful Original Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Original innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 13 olika typer av sexleksaker
 • 5 erotiska tillbehör som hjälper till att göra upplevelserna härligare
 • 6 produkter inom mjuk bondage som bjuder in till spännande upplevelser

Vi vill vara säkra på att du väljer den perfekta versionen av en fräck julkalender till honom, och därför ger vi dig en exklusiv sneak peak på innehållet i Sinful Original Julkalender 2022.

Sinful Mini Silver G-punktsvibrator

G-punktsorgasmer är kända för att vara djupa och intensiva. Det enklaste sättet att uppnå dem är att använda en G-punktsvibrator. Denna lilla, ergonomiska vibrator är utformad med ett rundat huvud som är designat för att stimulera g-punktsområdet.

Sinful Anal Teaser Liten

Utforska vad anal stimulering har att erbjuda i form av njutning. Med denna analplugg av silikon i nybörjarvänlig storlek får ni goda möjligheter till en lyckad upplevelse. Den släta ytan gör den lätt att föra in när ni vill utforska ett av kroppens mest njutningsfulla områden.

Sinful Tease Feather Silver Tickler

Få hela kroppen att skälva genom att kittla varandra med denna fjäder! För den långsamt över hela kroppen och få alla nervändar att väckas till liv. Låt fjädern kittla, utforska och smeka kroppen på ett sensuellt sätt.

Love Silikonsleeve för Par

Sleeven kan användas under penetrationssex och stimulerar klitoris och g-punkt på samma gång med hjälp av en vibrerande bullet. När vibrationerna är på kommer båda parter att kunna njuta av dem till fullo.

Sinful Rumble Vibrerande Ägg

Med det vibrerande ägget är det fullt fokus på vaginal njutning, samtidigt som du eller din partner styr fjärrkontrollen. Växla mellan de olika intensiteterna när du har kontroll över ägget.

Allt till ett värde av 3400 kronor

Med en fräck julkalender till honom får du alltså ett paket fullt av njutning med olika vibrationer, utrustning för mjuk bondage och en gäng nya och spännande produkter för att fira denna mysiga högtid med din partner. Alla produkterna är handplockade från vår kategori med bästsäljare för att ni ska få så bra upplevelser som möjligt.

Förra året var Sinful Original den mest populära av våra erotiska julkalendrar. Det berodde bland annat på att vi hade proppat den full med våra bästa produkter för alla typer av behov. Det har vi såklart sett till att göra i år igen.

Vi har gått igenom varje enskild produkt och bedömt hur vi skulle kunna optimera alltifrån livslängd till funktioner – vilket du får glädjen av att uppleva i år när du köper en fräck julkalender till honom.

Närbild på sexleksaker från Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium-julkalendern är för er som redan har lite erfarenhet av sexleksaker och som tidigare köpt en fräck julkalender till honom. För er som vill ha allt och lite till helt enkelt. Med Sinful Premium får ni 24 lockande överraskningar från de välkända märkena obaie och Sinful.

Sinful Premium är som sagt perfekt för er som hade nöjet att uppleva en fräck december förra året. Produkterna skiljer sig en del från de du hittar i Sinful Original. Här får du starkare vibrationer, ännu fräckare tillbehör och spännande bondageprodukter som kommer att göra er december extra magisk.

Sinful Premium Julkalender med olika sexleksaker

Sinful Premium innehåller olika produkter i följande kategorier

 • 14 förförande sexleksaker bjuder på alla typer av njutning
 • 4 olika typer av erotiska tillbehör som adderar lite extra krydda till leken
 • 6 produkter inom mjuk bondage som kan hjälpa er att tänja på era gränser en aning

Vi avslöjar naturligtvis inte vad som döljer sig bakom varje lucka. Men för att ni ska veta vad ni kan se fram emot ger vi er en smygtitt på fem av produkterna här nedanför.

Sinful Anchor Analplugg i Metall

Den vackra, enkla designen och den ergonomiska formen gör analpluggen lika snygg att titta på som skön att använda. Anus är ett extremt känsligt område som kan bidra till stor njutning vid stimulering. Njut av det eleganta uttrycket, den härliga vikten och gå på upptäcktsfärd.

Sinful Premium Magic Wand

Strö lite julmagi över lakanen med en magic wand. Den kan användas både för en avstressande massage eller för att trolla fram den ena orgasmen efter den andra. Låt den förtrolla kroppens olika erogena zoner eller för den både på och runt klitoris.

Sinful Double G-P Wand

Med G-P wand finns det massor av stimulans att se fram emot! Den fasta designen är skapad för att skämma bort antingen kvinnans G-punkt eller mannens P-punkt. De rundade huvudena hjälper till att träffa precis rätt. Flytta wanden fram och tillbaka, vinkla den upp och ner eller testa att föra den i cirkulära rörelser tills du börjar se stjärnor.

Sinful Tease Feather Gold Tickler

Låt denna fjäder bli starten på en kärleksfull kväll! Använd den för mjuka drag längs ryggen och kittlande smekningar på de mer intima områdena. Känn hur kroppen börjar darra av spänning ju mer du använder den.

obaie Premium Flätade Manchetter

Använd manschetter för att komma ännu närmare varandra. Fixera din partner och öka känslan av njutning och uppmärksamhet när du har kontrollen under era favoritlekar. De flätade detaljerna bidrar till att skapa rätt stämning och de flexibla materialen gör att de är bekväma att bära.

Allt till ett värde av 5900 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures – Julkalender för Män

En av de nya spelarna är Sinful 12 Days för Män. Den är framtagen för honom och de som vill ha lite färre, men ändå kvalitativa produkter. En fräck julkalender för män som är singlar eller för man/man-förhållanden. Kort sagt: Mannen som vill utforska sexuellt, men där tiden inte riktigt räcker till. Med Sinful 12 Days för Män får du 12 sköna överraskningar som i första hand riktar sig till honom.

Sinful 12 Days för Män är som sagt en ny adventskalender till män som är skapad för att ge alla lite extra njutning i december, oavsett om man har en partner eller inte. Gåvorna som gömmer sig bakom luckorna kan användas solo, men om det dyker upp en decemberflört kan de enkelt bjudas in i härligheterna.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män med olika sexleksaker

I Sinful 12 Days för Män hittar du flera spännande produkter

 • 10 olika typer av sexleksaker som stimulerar olika delar av kroppen
 • 2 produkter inom mjuk bondage som kan göra upplevelserna extra spännande

Vi ska inte berätta vad som döljer sig bakom alla luckor. Däremot kan du få en liten glimt, så att du vet vad som väntar dig när du står med en fräck julkalender till honom i handen.

Sinful Reversible Handjobb

Ena sidan av sleeven bjuder på sköna räfflor medan den andra är fylld med stimulerande knottror i olika storlekar. Med denna handjobb-sleeve behöver du inte välja.

Sinful Blue Waves Handjobb Sleeve

Sleeven är designad för att göra ditt handjobb ännu bättre! De inre räfflorna erbjuder extra stimulans när du för den upp och ner. Den kan användas både ensam och tillsammans med en partner. Oavsett så kommer det att vara fullt fokus på njutning.

Sinful Blue Dubbel Silikon Penisring

Med en dubbel penisring får du en extra intensiv upplevelse runt skaftet OCH kulorna – allt för att ge dig chansen till en ännu starkare utlösning. Placera bulletvibratorn i sleeven och stimulera dig själv eller din partner med hjälp av vibrationerna.

Sinful Stretchy Donut Penisring

Upplev en hårdare erektion och förläng den sexuella upplevelsen när du trär på dig penisringen. Med den tjocka donut-versionen är trycket bredare fördelat än hos smalare penisringar, vilket gör att du kan se fram emot en helt ny typ av upplevelse under dina intima stunder.

Sinful Power Bulletvibrator

Bulletvibratorn kan placeras i de olika sleevsen för att skapa kraftfulla vibrationer eller användas helt på egen hand. Låt till exempel vibrationerna stimulera bröstvårtorna, pungen, skaftet eller andra yttre erogena zoner på kroppen. Med 10 olika vibrationsmönster finns det mycket att se fram emot!

Allt till ett värde av 2000 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Deluxe

Med Sinful Four Weeks Deluxe öppnar du en lucka per vecka istället för varje dag. Det gör den till en perfekt fräck julkalender till honom som helst vill ha alla paket på en gång. Om det är första gången du och din partner utforskar sexleksaker är denna adventskalender för män en riktigt bra start.

Julkalendern innehåller totalt 15 produkter som är fördelade på de fyra luckorna. Produkterna som döljer sig bakom varje lucka är noggrant kombinerade för att ge er en oslagbar upplevelse varje gång det är dags att öppna en. På så sätt kan både du och din man gå och längta hela veckan och se fram emot nästa överraskning. Spänningen kommer att vara lika stor som på julafton.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender med olika sexleksaker

I Four Weeks Deluxe finns det olika typer av produkter
 • 9 sexleksaker med och utan vibrationer gömmer sig bakom luckorna
 • 2 olika tillbehör som gör upplevelsen lite mer spännande
 • 4 produkter inom mjuk bondage som ger er möjlighet att utforska nya områden

Även om du är nyfiken på vad som döljer sig i en fräck julkalender till honom är det bara några saker som du kommer att få se på förhand.

Sinful Rabbit Penisring

Med en penisring har du möjlighet att få en hårdare erektion och kraftfullare utlösning. Om du kombinerar den med vibrationer från en bulletvibrator så finns det mycket att se fram emot!

Sinful Power Rose Gold Bulletvibrator

Bulletvibratorn kan användas i de olika sleevsen, men kan givetvis också användas helt på egen hand. Låt vibrationerna stimulera kulor och skaft, bröstvårtor eller andra yttre erogena zoner på kroppen.

obaie Paddel i Neopren

Upplev korta, skarpa slag eller långsamma, mjuka klappar när du tar paddeln i handen. Använd den på kroppens mjuka områden såsom lår och rumpa och njut av de olika typerna av sensationer som du kan skapa med den.

Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Massera ömma muskler eller unna dig själv (eller en partner) intensiv njutning med hjälp av vibrationerna. För den upp och ner över skaftet, håll den mot perineum eller låt den utforska hela kroppen.

Sinful Fjärrstyrd Trosvibrator

Låt perineum ta emot vibrationerna medan händerna är upptagna någon annanstans. Den kan också försiktigt föras runt på kroppen tills den hittar de områden som vill ha lite extra kärlek. Ge fjärrkontrollen till en partner eller behåll den för dig själv.

Allt till ett värde av 3800 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Premium

Sinful Four Weeks Premium-julkalendern är till för er som redan har erfarenheter av sexleksaker och som kanske tidigare köpt en fräck julkalender till honom. Premium Four Weeks är den perfekta överraskningen till mannen som aldrig önskar sig något. Den har fyra luckor och öppnas därför en gång i veckan.

Bakom de fyra luckorna döljer det sig sammanlagt 15 produkter och ni kommer verkligen att kunna bygga upp den förväntansfulla stämningen mellan öppningstillfällena. Innehållet i en fräck julkalender till honom är sammansatt för att ge er en intim helhetsupplevelse varje gång. Förväntningarna är nästan lika eggande som själva upplevelserna.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender med olika sexleksaker

Det finns mycket att se fram emot med Four Weeks Premium och den består av följande produkter

 • 9 förförande sexleksaker som stimulerar och tar hand om hela kroppen
 • 2 tillbehör som hjälper till att göra det hela lite härligare
 • 4 produkter inom mjuk bondage som hjälper er att utforska nya typer av lekar

Härliga hemligheter finns det redan gott om i december. Därför vill vi ge dig en liten glimt av vad som döljer dig bakom de glittrande luckorna i en fräck julkalender till honom.

obaie Premium Flätad Ögonbindel

Låt dina sinnen få spela fritt när du placerar den fräcka ögonbindeln framför ögonen – det kommer att få varje liten rörelse att kännas helt fantastisk. Den ökade känsligheten öppnar upp för förförande och fräcka upplevelser som kan utforskas antingen ensam eller tillsammans med en partner.

obaie Premium Flätad Flogger

Du bestämmer om snärtarna med floggern ska vara skarpa och hårda eller sensuella och mjuka. Använd den på kroppens mjukare delar, exempelvis lår och skinkor. Dra långsamt remmarna över ryggen innan de snärtar till över bakdelen.

Sinful French Kiss Vibrator

Låt den lekfulla tungan glida över kroppen och stanna till vid de ställen där det behövs lite extra uppmärksamhet. Oavsett om örsnibbarna, halsen eller mellangården är ditt känsligaste område kommer tungan att stimulera dig tills du börjar höra bjällerklang. Den kan naturligtvis också användas för att stimulera klitorisområdet.

Sinful Wave Analplugg

Ta reda på vad anal stimulering kan göra för dig. Pluggen har en ergonomisk design som gör den enkel att föra in. Med sitt vinklade huvud träffar den enkelt p-punkten som kan bjuda på mängder av skön njutning.

Sinful Warm Intense Uppladdningsbar Penisvibrator

Låt vibratorn glida ner över ollonet och känn hur vibrationerna sprider sig i skaftet. För den upp och ner eller låt den vila medan du njuter av att bli stimulerad. Vibratorn är lätt att kontrollera och hålla i, så du bestämmer själv om den ska vila mot magen eller om du vill ha lite mer fart.

Sinful Fjärrstyrt Love Egg

Utforska hela kroppen med detta ägg i handen. Vibrationerna kommer garanterat få dig att hitta nya favoritställen och perineum kommer att skrika efter mer. Ta hjälp av en partner för att testa det tillsammans eller utforska det vaginalt.

Allt till ett värde av 5600 kronor

Närbild på sexleksaker från Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender

Introducera sexleksaker med en fräck julkalender till män

Om sexlivet blivit lite enformigt och det är svårt att få igång de intima samtalen med din partner kan en fräck julkalender till honom från Sinful vara till stor hjälp. Många tycker att det är svårt att prata om sex, även om du befinner dig i en trygg och förtrolig relation med en partner som du älskar mer än någon annan.

Sinfuls utgåvor av en fräck adventskalender till honom har fördelen att ingen av er vet vilka små överraskningar som döljer sig bakom luckorna. När ni öppnar dagens lucka och släpper på alla spänningar kan ni titta närmare på sexleksaken tillsammans och starta ett samtal om fantasier, sexuella preferenser och ert sexliv i stort.

Detta skapar en djupare intimitet i er relation som kommer att föra er närmare varandra – detta gäller såklart både i och utanför sovrummet. En fräck julkalender till honom kan därför göra mer än att bidra till sexuell njutning.

En kvinna och en man sitter på golvet och tittar på varandra, framför en julgran

Även om en fräck julkalender till honom innehåller erotiska presenter behöver ni inte använda dagens överraskning samma kväll. Det går alldeles utmärkt att ta pauser under hela heta december. Ni bestämmer själva om ni genast vill ha en mysig kväll tillsammans eller om ni vill vänta med att använda sexleksakerna till ett senare tillfälle.

På så sätt har ni alltid en ny sexleksak på lager som ni kan plocka fram för att göra er myskväll lite fräckare. Det ger er också möjlighet att utforska de olika delarna mer på djupet, vilket gör att ni får ut så mycket som möjligt av de fräcka produkterna.

Om det slutar med att ni använder alla produkter på en gång för att ni inte kan hålla fingrarna från varandra så spelar det heller ingen roll! Oavsett vilken fräck julkalender till honom du väljer så kan de allra flesta produkterna användas om och om igen. Det finns alltså möjlighet att förlänga den mysiga stämningen från december långt in på det nya året och framåt.

Vi hoppas att du har blivit inspirerad att köpa en fräck adventskalender till honom som du kan använda för att skämma bort din partner, dig själv och ert sexliv under hela december.

Sinful Original Julkalender

Sinful Original Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful Premium Julkalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures – Julkalender för Män

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julkalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas – Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julkalender