Recensioner

Kaerlig Massageolja

I över 2 år har jag använt en ganska vanlig mandelolja när jag ska ge eller få en skön massage under förspel eller för att lindra ömma muskler. Jag tycker ofta att massageoljor blir för klibbiga eller klistriga eller absorberas av huden alldeles för snabbt. Men inte mandelolja. Det har varit min absoluta favorit när jag har behövt ta hand om mina muskler lite extra eller förberett mig på en romantisk och sexig stund tillsammans med min partner. Därför var jag också en smula skeptisk över att behöva byta ut min favoritolja med en ny variant. Men om sanningen ska fram så såg jag också en perfekt chans att skämma bort min kropp lite och vem säger nej till det?  

Generellt
Kaerlig Massageolja kommer i en genomskinlig flaska med en enkel, skandinavisk design. Jag älskar verkligen både stil och look på den, förpackningen är så smakfull och avskalad att jag utan problem kan ha den ståendes framme på nattduksbordet eller i badrummet. Kaerligs massageolja är ekologisk och något som blivit mer och mer viktigt för mig med åren är att jag kan hitta produkter som är hud- och allergivänliga. Det betyder att jag lättare kan slappna av och ge mig hän åt massagen utan att behöva tänka på skadliga ämnen och tillsatser.

Upplevelse och bruk
Flaskans lock gör oljan superenkel att dosera. Den känns silkeslen i händerna och på huden och har en ren och neutral doft. Ganska snart behöver jag hälla ut lite mer och jag fruktar att det här är en olja som alldeles för snabbt absorberas av huden och därför inte är dryg i bruk. Men vid andra omgången känns huden genomfuktad och silkeslen. Händerna glider lätt och obesvärat ned över kroppen utan att det känns för oljigt vilket ger en riktigt läcker och lyxig sensation. Min personliga ‘massör’ låter sina händer glida både sakta och friktionslöst samt djupt och målriktat utan att halka omkring på huden.

Kaerlig Massageolja kan även användas till intimbruk vilket är ett STORT plus. Det är verkligen underbart att man kan låta sig ryckas med under tiden utan att behöva stanna upp och byta till en annan olja och tvätta sina händer. Som en extra bonus kände jag inte heller att jag behövde skölja av oljan efter massagen, tvärtom bidrog det bara till en ännu bättre upplevelse att låta den vara kvar och göra min hud ännu lenare utan att lämna fläckar på sängen och kläderna.

Betyg
Kaerlig Massageolja ser ut att ha besegrat min kära mandelolja. Jag ÄLSKAR att den är ekologisk och ger min kropp en sådan läcker omvårdnad. Med rätt dosering är glidförmågan fantastisk och känslan den efterlämnar på huden är den bästa jag har upplevt utanför ett spa. Jag har lite svårt att avgöra om Kaerlig är något mindre trögflytande än mandeloljan eller om jag helt enkelt får mer massage efter att ha placerat den på nattduksbordet men jag använder hellre den extra mängden för att få kvalitet framför kvantitet.

Kaerlig Massageolja förtjänar 5 strålande stjärnor!