Recensioner

Lady Bi från Fun Factory

Är en läcker Lady med fräcka kurvor. När jag fick veta att nästa produkt jag skulle testa var Lady Bi från Fun Factory blev jag eld och lågor. Utifrån de bilder jag har sett så ser Lady Bi ut att vara en större version av Miss Bi som jag testade för ett par månader sedan. Om ni har läst min recension av den så vet ni att jag var väldigt förtjust i den. Därför har jag , sedan jag hörde om Lady Bi, varit väldigt nyfiken på att prova den och nu fick jag möjligheten.

När jag öppnade lådan med Lady Bi blev jag mycket upphetsad: Den Lady Bi jag fick var mörklila, vilket är en av mina absoluta älsklingsfärger! Utöver det hade den ett enkelt men elegant mönster längs med skaftet som ger den några extra kurvor. Jag var väldigt nyfiken på att se om de också hade en funktion eller om de bara var dekoration.

Allmänt:

Lady Bi är en dubbelvibrator. Det betyder att den har två inbyggda vibratorer. En i den främre till klitoris och en i skaftet som också kan stimulera G-punkten. De två vibratorerna har var sin knapp på handtaget så man kan styra dem var för sig. Det är smart om man t ex önskar en kraftig pulserande vibrator på G-punkten och en mindre intensiv vibration på klitoris. Utöver det finns det en start/stopp-knapp.

Den används på samma sätt som lillasystern Miss Bi och då jag är bekant med den hade jag inga problem med att hantera denna. Men om man inte är van vid Fun Factorys dubbelvibratorer rekommenderar jag att man provar sig fram med de olika vibrationsmöjligheterna innan man börjar använda vibratorn på riktigt.

De två vibratorerna i Lady Bi har 6 funktioner var och som kan styras oberoende av varandra. Så om man har koll på hur man byter mellan funktionerna på den ena knappen har man automatiskt också koll på den andra. Detta gör den hanterbar då man inte ska navigera mellan 12 olika funktioner. De 6 funktionerna är indelade i 3 ”allmänna” vibrationsnivåer, som man kan justera efter egna önskemål, och 3 olika vibrationsmönster. Klitorisvibratons vibrationer låg mer ”ytligt” och G-punktsvibrationerna kändes djupare.

Upplevelse:

Som jag nämnt påminner Lady Bi om lillasystern Miss Bi, men det finns också några viktiga skillnader. Den största skillnaden är storleken. Lady Bi är 22 cm som allt, med en införbar längd på 13 cm. Det tycker jag är en mycket bra längd då man kan känna dildon en bra bit upp i sig utan att det varken blir för våldsamt eller tråkigt.
Lady Bi har en böjd tipp som stimulerar G-punkten när den är införd. Då vi kvinnor är byggda som vi är sitter vår G-punkt inte alltid på samma ställe. Därför kan några kvinnor behöva föra in dildon längre in än andra för att stimulera G-punkten och det kan man göra med Lady Bi på grund av längden.

Dildon är härligt flexibel så det är lätt att snurra och vrida den så den trycker på alla de rätta ”knapparna”. Mönstren längs med dildon känns inte särskilt tydligt men jag känner heller inte att det är nödvändigt. Dildons form och storlek känns i sig galet läcker och vibrationerna är så kraftiga att man känner dem i hela det nedre området.

Klitorisvibratorn som sitter på skaftets ände är också designad riktigt smart. Den är spetsig i toppen och den har en längd som garanterar stimulering av klitoris när dildon är införd helt, oavsett om din klitoris sitter lågt eller lite högre upp i venusberget. Jag hade förvisso inga problem med att få klitorisstimulering när dildon var införd och det gav några verkligen snabb och kraftiga orgasmer.

Då min G-punkt inte sitter särskilt långt upp lyckas jag inte stimulera G-punkten på samma gång som klitoris stimuleras, men man kan ju inte alltid få allt på en gång. Men jag kunde lätt stimulera G-punkten när jag drog ut dildon lite, så det blev istället roligt och fräckt att växelvis stimulera de två områdena.

Slutsats:

Jag har alltid gillat Fun Factorys produkter och efter deras senaste två produkter har jag bara blivit ett ännu större fan. Deras produkter är roliga, färgstarka och har en otroligt läcker kvalitet. Lady Bi kan jag varmt rekommendera. Den har rätt kraftiga vibrationer men i gengäld når man toppen.

Köp Lady Bi på Sinful.se

Tekniska specifikationer:
MATERIAL: Medicinskt silikon.
FRI FRÅN FTALATER: Ja.
STORLEK: Längd: 22 cm. Införbar längd: 13 cm. Diameter: 4 cm på det bredaste stället.
VATTENTÄT: Ja.
BATTERITYP: Uppladdningsbart litiumbatteri (USB-laddare medföljer).
INTERFACE: 3 knappar.
MANUAL: Engelska, tyska.