Guides

Magic wand – Den ultimata guiden

Om du har tittat på Sex and the City, då vet du exakt vad en magic wand är. Och då vet du också att Samantha är ett jättestort fan av denna underbara leksak.

Men vad du kanske inte vet är att efter att detta specifika avsnitt sändes så sålde alla magic wands slut överallt (och det av en god anledning), eftersom alla försökte få tag på det senaste underverket från tv-serien.

Om du aldrig har hört talas om Sex and the City eller magic wand vibratorn har du verkligen något att se fram emot! I det här blogginlägget kommer vi att täcka allt du behöver veta om magic wand – och om du vill se själva serieavsnittet finns det garanterat hos flera streamingtjänster.

Låt oss börja med det faktum att produkten har varit något av en livräddare för många.

Över hela världen finns det kvinnor som kämpar för att uppnå en orgasm, men studier har visat att om de börjar prova sig fram med den här typen av vibratorer så kommer de att lyckas på kortare tid (och skickas raka vägen upp i sjunde himlen).

Den är en magi som verkligen förtjänar en hyllning, och den hyllningen börjar här.

Stort utbud av magic wands

Vad är en magic wand?

En magic wand är en extremt kraftfull vibrator som är formad som en tjock pinne. Vibrationer mäts i varv per minut (RPM), vilket anger hur många varv den snurrar under sextio sekunder. Det typiska varvtalet för en magic wand är mellan 6 000 och 12 000. Som jämförelse klockar den genomsnittliga tvättmaskinen mellan 14 000 och 16 000 varv/min.

Produkten har fått sitt namn från sitt trollstavsliknande utseende även om den är tjockare än en trollstav. Huvudet är rundat eller ovalformat, och de flesta magic wands är mellan 20 och 30 cm långa.

Det ursprungliga konceptet var en massagemaskin som skulle lindra ömma muskler, och det var därför produkten fick ett relativt långt skaft och ett smidigt, flexibelt huvud som lätt kunde nå olika kroppsdelar.

Detta grundkoncept utvecklades sedan vidare och numera används magic wand-vibratorer även för att stimulera kroppens yttre erogena zoner, inklusive underlivet.

Två magic wands från Sinful

Det var ett nytt användningsområde som snabbt blev populärt och snart var det inte bara designen som vidareutvecklades, utan också dess funktionalitet. Vissa modeller är gjorda för att sprida ”dubbel glädje”: skaftet kan nämligen också användas för penetration, vilket skapar en magisk kombination av både inre och yttre stimulering.

Vissa magic wands är uppladdningsbara, medan andra har en sladd. Det finns även miniversioner och huvudtillbehör, så du kan alltid anpassa dem efter vad som känns skönast för dig. Oavsett vad du föredrar kommer du att hitta en wand som skapar just den rätta magin för dig.

Får du lust att sätta i gång direkt? Vänta lite till bara, vi kommer till de bästa magic wand-modellerna alldeles strax.

Stort utbud av magic wands

Hur använder man en magic wand?

Det finns många olika sätt att använda en magic wand vibrator. Till att börja med kan du använda den som den ursprungligen var tänkt: på ömma muskler och för att massera kroppen. Alternativt kan du använda den för att massera din kropps erogena zoner.

Det viktigaste är att slå på vibratorn innan du placerar den någonstans på kroppen. Magic wand-vibratorer levererar extremt kraftfulla vibrationer, så det är viktigt att du först testar dem på din underarm eller liknande innan du introducerar huvudet för en känsligare kroppsdel.

När du har börjat få ett hum om hur de olika inställningarna fungerar kommer du nog att vilja sätta i gång direkt. För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt har vi sammanställt en samling vanliga frågor åt dig.

Två magic wands

Allt du behöver veta om magic wands

Här hittar du svaren på alla dina frågor, inklusive de du inte ens visste att du hade. När du har läst igenom det här avsnittet har du all grundläggande kunskap du behöver för att kasta dig in i en otroligt tillfredsställande lek.

Är de högljudda?

Vad man upplever som högljutt är i högsta grad individuellt, men vi kan säga följande: de låter mer än en elbil, men mindre än en Harley Davidson. De mest kraftfulla motorerna på sexleksaksmarknaden är de du hittar i en magic wand, så därför är de också mer högljudda än de flesta andra vibratorer. Men å andra sidan kommer dina orgasmer nästan garanterat att dränka ljudet!

Kommer den inte att vara för stor?

Generellt sett kan storleken på en magic wand vibrator verka skrämmande, särskilt första gången du håller en i handen.

De klassiska modellerna är utformade för yttre stimulering, så antalet centimeter är inte lika viktigt att hänsyn till som när du köper en dildo. Om du föredrar en större kontaktyta bör du välja en magic wand med ett stort huvud. Alternativt kan du välja en mindre diameter om du vill ha mer riktad stimulering.

Halsen är ofta flexibel för att du ska kunna vrida huvudet ända tills du hittar det där sanslöst sköna stället där det känns som bäst, medan själva skaftet säkerställer ett bra grepp.

En bra idé är att börja med en mindre modell, till exempel den här populära modellen från Amaysin. På så sätt kan du testa både hur den känns att använda och hur du använder den på bästa sätt.

Två små magic wands

Kan den användas för både intern och extern stimulering?

Som vi nämnde tidigare finns det magic wand vibratorer på marknaden med skaft avsedda för penetration. Dessutom finns det tillbehör som förvandlar din magic wand till en g-punktsvibrator, en analplugg eller något helt annat – men mer om dessa härliga finesser om ett ögonblick.

Om det är en dubbelvibrator du letar efter kan du testa att söka efter namn som innehåller ord som indikerar mer än en funktion, till exempel ”duo” eller ”dubbel”. Produktens funktioner finns alltid beskrivna i våra produkttexter, så det är lätt att ta reda på om wanden också fungerar som en vibrator för underlivets inre delar.

Vad är bäst: batteridriven, uppladdningsbar eller sladd?

Allt beror på dina behov. Batteridrivna magic wands är ett utmärkt val om du vill ha lite mildare vibrationer och om du inte planerar några maratonpass.

Uppladdningsbara kan användas när som helst, var som helst och ger något kraftfullare vibrationer än sina batteridrivna motsvarigheter.

Om du vill köra vibrationer i full gas och få oändlig tid att stimulera och tillfredsställa dig själv utan tidspress bör du välja en modell med sladd. De mest kraftfulla magic wand-modellerna på marknaden är i allmänhet sladdanslutna, så sladdar går ofta hand i hand med ett högre varvtal.

Fyra magic wands med sladd

Kommer sladden att vara tillräckligt lång för att jag ska kunna använda den på rätt sätt?

Ja, de flesta kommer med en lång sladd. Om du vill vara helt säker på att du kommer att ligga bekvämt, snarare än halvvägs ut på sovrumsgolvet, är det bästa rådet vi kan ge dig att kontrollera måtten innan du beställer din nya bästa vän.

Kan de användas under förspel och sex?

JA! Faktum är att vi rekommenderar det starkt. Det enklaste alternativet är att använda en uppladdningsbar magic wand för sex eftersom ni då inte riskerar att trassla in er i sladden. Prova den i missionärsställning eller doggy så att ni båda kan njuta av vibrationerna.

Kan män använda en magic wand?

Återigen krävs stora bokstäver: JA! De djupa, intensiva vibrationerna känns fantastiska mot mellangården eller penisskaftet. Med en lagom dos tålamod och försiktighet kan ni till och med utforska hur det känns att använda dess mjukare vibrationer på testiklarna och ollonet.

Grattis, du är nu fullt kvalificerad att ta en av dessa kraftfulla vibratorer i handen. Det har därmed blivit dags att utforska de olika modellerna så att du kan avgöra vilken du vill dyka ner under täcket med.

En stor och liten magic wand

Bästa magic wand för dig?

Naturligtvis är det viktigt att veta vilka modeller som passar bäst för dina behov. Därför har vi sammanställt en praktisk och begriplig översikt som hjälper dig hitta din nästa sängkompis.

Den kraftfulla: Sinful Luxy

Denna magic wand är absolut i den större ligan med en enorm längd på 30,5 cm och ett huvud som mäter 5,5 cm i diameter. Det innebär att den träffar en bred yta och skickar djupa vibrationer genom hela kroppen. Med tanke på dess kraftfullhet är den bäst lämpad för de som har erfarenhet av den här typen av sexleksaker.

Den lyxiga: Velve Macy

Denna dubbla magic wand från Velves sortiment har tagits fram i samarbete med ledande experter och sexologer, vilket ger dig det bästa av två världar. Macy har en klassisk design och ett skaft som även fungerar som en dildovibrator med mjuka kurvor som gör det lättare att stimulera g-punkten.

Den mest populära: Sinful Magic Wand

Vår mest populära magic wand är sladdansluten, har ett varvtal på 7 000 och multispeed-vibrationer. Den har dessutom en flexibel hals så att du kan böja dig precis som du vill. Med andra ord en klassisk modell som passar bra för både massage och onani. Ta en titt på dess många kundrecensioner om du vill ta reda på om den är något för dig.

Den som har flest funktioner: Sinful Curvy Double Pleasure

Den här modellen ger dig många extra alternativ eftersom den kan användas både för penetration och för att smeka klitorisområdet.

Själva skaftet är ergonomiskt utformat att nå g-punkten och de två motorerna ger dig den där oförglömliga upplevelsen, oavsett vilken ände du känner för att använda.

Den uppladdningsbara: Amaysin Duo

Om du vill ha en komplett teknikupplevelse är Amaysin Duo rätt val för dig! Denna double magic wand kan användas för att smeka g-punkten under penetration och för att stimulera klitorisområdet med sitt flexibla huvud. Den är därtill uppladdningsbar, vilket innebär att du slipper krångla med trassliga sladdar eller byta ut batterier.

Fem sätt att använda din magic wand vibrator

Du och din magic wand kommer att njuta av många underbara äventyr tillsammans, men innan ni sätter i gång är det bara några sista saker du bör veta som kan göra din upplevelse ännu bättre.

Den gyllene regeln och något som du alltid bör hålla i minnet: starta wandens spets på lägsta hastighetsinställningen och testa den på underarmen eller liknande innan du använder den på mer intima kroppsdelar. Med så kraftfulla vibrationer till ditt förfogande riskerar njutningen att förvandlas till ånger om hastigheten ställs in för högt.

Och nu till de magiska metoderna:

Massage

Som vi nämnde tidigare utvecklades magic wand vibratorn ursprungligen för djupgående kroppsmassage. Tack och lov är den fortfarande utmärkt för just det ändamålet oavsett var du köper den.

Använd den på olika delar av kroppen

När du har startat den kan du göra en virvlande visit över dina bröstvårtor, mellangård, rumpa eller över någon annan av kroppens många erogena zoner.

Experimentera med olika material

Om du gillar att ta dig tid och dra ut på stunden kan du pröva att involvera fler material i leken. Eftersom den har så kraftfulla vibrationer kan du använda din magic wand vibrator när du har underkläderna på, lägga ett lakan emellan eller experimentera med något helt annat – kanske siden eller satin. Undvik dock allt med grova fibrer, som handdukar, eftersom det då snarare kan kännas som att det kliar än stimulerar.

Kan också avnjutas av män

Den här fantastiska apparaten kan även utföra sin magi på män! Börja på lägsta hastigheten, flytta den försiktigt över skaftet, penissträngen, runt mellangården och sätt i gång de mullrande vibrationerna.

Använd den under förspel och sex

Som du kanske redan gissat är den här produkten som gjord för att skämma bort dig själv, men det finns ingen anledning att inte dela glädjen. Använd den som en del av förspelet och för att kåta upp dig riktigt ordentligt inför huvudakten.

Magic wand tillbehör

En magic wand kan även omvandlas till något annat om den ansluts till ett av de många tillbehören som finns att köpa. Ett huvud är en typ av tillbehör som du kan fästa på din favoritmodell och som kommer att ge den en helt ny dimension. Och precis som i det klassiska trolleritricket kan du även förvandla den till en mini-rabbitvibrator, använda den för anal stimulering eller experimentera med olika strukturer. Det finns många olika alternativ, så det kommer utan tvekan att finnas något tillbehör som passar just dig.

Magic wand tillbehör

Magic wand recensioner

Vid det här laget har du säkert insett att vi är helt förtrollade av magic wanden. Men vi är inte de enda, och du kommer inte att hitta någon brist på recensioner och lyriska omdömen från våra kunder under varje produkt.

Om du har lust att gräva lite djupare innan du tar steget att klicka hem din egen har vi tre andra recensioner som du kanske vill kolla in:

Och om du vill lära dig ännu mer om dessa fantastiska magic wands kan du också ta en titt på våra 10 tips för att få ut det bästa ur din magic wand som ger insiderinformation om hur man verkligen får magin att spraka.

Men annars, kära läsare, är det nu dags att ta din magic wand i handen och börja kasta trollformel efter trollformel. Bara njut!