Guides

10 tips för att få ut det bästa ur din Magic Wand

Magic Wand har verkligen kommit att bli en förtrollande världsstjärna bland sexleksaker. I över 30 år har denna kraftfulla ”trollstav” skänkt användare över hela världen intensiva orgasmer.

Från början togs den faktiskt fram för att vara en massageapparat. Det var en gång på 70-talet, men ganska snabbt gick det upp för folk att en Magic Wand kunde göra mycket mer än bara massera ömma muskler. Fråga bara Samantha från Sex and the City. I ett av TV-seriens avsnitt informerar hon de kvinnliga expediterna i en butik om hur deras massageapparat kan användas som sexleksak.

Även om du tidigare har haft problem med att få orgasm från sexleksaker, då ska du absolut skaffa dig en Magic Wand. Det är nämligen en av de kraftigaste vibratorerna på marknaden.

Sen kan du naturligtvis använda Magic Wand till det den ursprungligen skapades för också. Massage kan lindra muskelömhet, men det kan också vara en del av fräckt förspel. Värm upp musklerna på både dig och din partner, så kommer ni att vara helt avslappnade i kroppen efteråt. Och kanske rent av ännu mer tända på varandra än ni var innan.

1. Börja försiktigt med din Magic Wand

Vi rekommenderar att du inte sätter din Magic Wand på högsta speed till att börja med. För om du inte är van vid det, kan vibrationerna till en början upplevas som väldigt kraftiga. Även om det är en snabb orgasm du vill ha, är det därför bäst att börja försiktigt och så arbeta dig upp mot ditt klimax.

Men även om vi rekommenderar att du tar det lugnt i början, så ska du inte vara rädd för att öka intensiteten. När du har vant dig vid de mildare vibrationerna, arbeta dig då gradvist uppåt. En del tycker det räcker med vibrationer på medelnivå, medan andra gärna vill ha det betydligt mera intensivt.

2. Prova olika ställningar

För att verkligen få ut det bästa ur din Magic Wand, testa att använda den i olika ställningar. De flesta lägger sig på rygg när de ska använda en vibrator, men genom att prova på andra ställningar har du möjlighet att uppnå njutning som du kanske aldrig har upplevt tidigare. Prova t.ex. att sitta på knä eller stå på alla fyra. Du kan med fördel använda din wand när du har sex med en partner också. Den är ett superbra tillskott till sexställningar som doggy style och skeden, eftersom det i dessa positioner är fritt fram att leka med klitoris under samlaget.

En annan möjlighet är att använda wanden i saxställningen, där ni ligger med benen i kors och könsdelarna mot varandra. Traditionellt kombineras denna ställning med penetration eller att könsorganen gnids mot varandra för att uppnå orgasm. För lite variation kan ni prova att placera wandens huvud mellan er, varpå ni båda två kan gnida er mot de härliga vibrationerna. Det är en fantastiskt kittlande, het och otroligt orgasmisk ställning.

3. Testa indirekt stimulation och massage

Det flesta tycker att det är väldigt skönt med direkt klitorisstimulering. Men indirekt stimulation, där du använder din Magic Wand runt de intima områdena, kan också kännas otroligt skönt. När du använder de kraftfulla vibrationerna från en Magic Wand till att indirekt stimulering, kommer du uppleva att din orgasm byggs upp långsammare. Många gånger blir orgasmen också betydligt mer intensiv när den till slut kommer.

4. Magic Wand med eller utan sladd?

Utbudet av modeller har växt kraftigt sedan den första Magic Wand-vibratorn såg dagens ljus på 70-talet. Det finns idag flera olika sorters Magic Wands från olika producenter, men både formen och kraften är fortfarande densamma.

Många Magic Wands är än idag sladdanslutna. Några anser kanske att det är lite gammalmodigt och inte passar en modern sexleksak. Men här är det viktigt att poängtera att sladden är en förutsättning för att de kraftigaste modellerna ska kunna vibrera så pass kraftigt som de gör. Och när man efter över 30 år på marknaden har en fortsatt växande popularitet, varför ändra på ett vinnande koncept?

Men de flesta producenter har trots allt hoppas på den trådlösa vågen, och idag finns det flera uppladdningsbara Magic Wands som är riktigt kraftiga. De kommer dock aldrig att bli lika kraftfulla som modellerna med sladd, men i gengäld är du inte beroende av att det finns en stickkontakt i din omedelbara närhet. Som regel är uppladdningsbara wands dessutom lättare att rengöra, och många är till och med vattentäta, vilket innebär att du kan leka med dem i badrummet.

5. Hur kraftig ska den Magic Wand jag väljer vara?

På Sinful.se har vi flera olika Magic Wand-vibratorer. Några är större än andra, och en del vibrerar kraftigare än övriga modeller. Hur kraftig vibrator du ska välja är naturligtvis extremt individuellt. Vilken styrka du ska ha beror på hur känslig du är, men också var på kroppen du har tänkt använda din wand.

Sinful Mini Magic WandOm du aldrig har stiftat bekantskap med en vibrator tidigare, då rekommenderar vi att du börjar med en minivibrator, som t.ex. Sinfuls Mini Magic Wand. Här är det även möjligt att köpa till tillbehör, så att du kan prova på ännu fler nya saker. Om du sedan tidigare vet att du gillar kraftiga vibrationer, då kan du hitta riktigt kraftfulla vibratorer och wands i vår kategori för fetish.

Tänk dock på att Magic Wand-vibratorerna är några av de mest kraftiga vibratorer som finns. Den minst kraftiga Magic Wanden ligger därför fortfarande väldigt högt upp på skalan, när vi jämför med vibratorer över lag.

6. Använd glidmedel

Precis som alla andra sexleksaker, kommer även din Magic Wand att kännas ännu bättre om du använder den tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel. På senare år har det skett en hel del vad gäller utvecklingen av glidmedel. Det innebär att du idag kan få varianter som är både parabenfria, utan parfym och ekologiska.

7. Stimulera penis med din Magic Wand

När wands och vibratorer i allmänhet kommer på tal tänker de flesta av oss nog automatiskt att de ska användas för att stimulera klitoris. Men vibrationer känns fantastiskt oavsett kroppstyp, och en vibrator kan användas för att stimulera alla möjliga ställen på kroppen, inklusive penis. Börja med att låta wanden vibrera mot skrevet utanpå byxorna. Ta sedan av byxorna och låter wanden stimulera strängen. Applicera lite glidmedel och låt din wand glide fram och tillbaka längs med hela penisen, så att du kan känna vibrationerna mot ett större område. För att explosivt klimax kan du låta wanden cirkulera på och runt ollonet.

Om wanden har ett lite plattare huvud kan den till och med användas för att massera prostatan utifrån. Pressa wandhuvudet mot mellangården och håll kvar det på samma ställe med ett konstant tryck, så att vibrationerna kan sprida sig uppåt och stimulera prostatan.

8. Låt din wand boosta dina andra sexleksaker

Visste du att du kan använda din wand för att få andra sexleksaker att vibrera? Det fungerar bäst med analpluggar och dildos, men allt du behöver göra är att hålla wandens huvud mot den leksak som du har fört in i slidan eller anus. De kraftiga vibrationerna från wanden överförs då till den andra sexleksaker, som plötsligt får helt nya egenskaper. Känner du för att vara riktigt kreativ finns det även andra sätt du kan använda din wand på. Testa t.ex. att få klämmor att vibrera när de sitter på brösten eller klitoris på samma sätt som ovan. Eller varför inte ge oralsex en extra dimension genom att hålla den vibrerande wanden mot nacken samtidigt som du slickar eller suger? Din wand har många möjligheter.

9. Köp extrautrustning till Magic Wand

Magic Wands är som utgångspunkt tänkta att stimulera på utsidan av kroppen, men det måste faktiskt inte sluta där. De flesta wands kan utrustas med ett eller flera tillbehör, som helt enkelt fästs på wandens huvud för att ge nya former av stimulering. Det kan vara tillbehör som omvandlar din wand till en rabbit, varpå du kan stimulera g-punkten och klitoris samtidigt, ett huvud som ger invändig analstimulering, eller en modell som kan användas för att stimulera g-punkten eller prostatan. Märket King Cock har till och med tagit fram tillbehöret Teaser, som förvandlar din wand till en kittlande penisvibrator med sugande vakuum. Om inte annat kan du ju passa på att köpa något roligt när det är på rea, även om du inte hade köpt det till fullpris, och se vart experimenten tar dig. Du kanske blir positivt överraskad.

10. Låt fantasin flöda

Oavsett vilken typ av sex och sexleksaker du tänder på är det viktigt att hålla liv i samvaron, så var inte rädd för att experimentera. Genom att våga prova nya saker kan du blåsa nytt liv i glöden och återskapa spänningen i sexlivet. Wand-vibratorer kan verka klumpiga och lite besvärliga att göra plats för i leken, men det är precis dessa egenskaper som gör dem så orgasmiskt mångsidiga.

Nu har vi förhoppningsvis väckt din nyfikenhet ? Hur många andra otraditionella användningssätt för din magic wand kan du komma på?