Guides

Mathilde rekommenderar: 5 ”must-haves” till ditt nattduksbord

Vi känner alla till uttrycket ”tumma inte på kvaliteten”.

Det gäller även när det kommer till ett tillfredsställande sexliv som singel eller som par, menar sexleksaksexperten och grundaren av Sinful.se, Mathilde Mackowski.

Alla kvinnor bör se till att ha en speciell och personlig nattduksbordslåda fylld med härliga accessoarer till sexlivet. Därför vill jag ge mina bästa tips vidare till andra kvinnor som vill ha ordning i reda i sin privata samling”.

Mina 5 bästa tips: Det här bör alla kvinnor ha i nattduksbordslådan
sinful glidecreme

”Must-have” nr 1: Ett bra glidmedel

Något av det första man ska se till att införskaffa sig är ett bra glidmedel.

Mathilde Mackowski förklarar varför:

När jag ska rekommendera sexleksaker så börjar jag alltid med att fråga om de har tänkt på glidmedel. Ett bra glidmedel är ett solklart ”must-have” eftersom det gör sexlivet så mycket behagligare”.

Men det är skillnad på glidmedel och glidmedel.

Mathilde Mackowski rekommenderar ett silikonbaserat glidmedel med en långvarigare glidförmåga till intimmassage eller samlag, och ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker så att de får en mer glidande och mjuk yta.

”Must-have” nr 2: En förförisk ögonbindel
sinful blindfold

Det här är hjälpmedlet till dig som vill få maximal njutning.

Att använda en ögonbindel handlar om att slappna av och släppa kontrollen till 100 procent. Med den kan du ge dig hän åt din partner och ta emot smekningar och få uppmärksamhet utan att behöva tänka på vad du ska ge tillbaka eller hur du ska göra det.

Men en ögonbindel är inte bara till för att ge kvinnan njutning. Den kan också vara bra för mannen som nu får tillfälle att använda sin fantasi.  

Mathilde Mackowski förklarar:

Jag vet att riktigt många kvinnor får stor glädje ut av ögonbindlar. Vi kvinnor har ofta lättare att tänka på annat under sex än vad män har, och därför kan det vara riktigt skönt att få hjälp att slippa det. Man tillåter sig själv att bara njuta och ta emot beröringar, samtidigt som din partner får glädje av att kunna överraska när ögonbindeln är på”.

Mathilde Mackowski föreslår en ögonbindel i satin eftersom den är svalkande och behaglig att ha på sig.

”Must-have” nr. 3: En klitorisvibrator: detta kan underlätta för dig att nå orgasm
rocks off vibrator

Det här är verkligen ett ”must-have”.

Att nå orgasm kan vara svårt för många kvinnor. Och det kan bero på flera orsaker, förklarar Mathilde Mackowski:

Först och främst handlar det om att du som kvinna måste bli förtrolig med din egen kropp. Hur fungerar du? Och vad känns bra?”

En orgasm kan vara en njutning som uppstår genom beröring eller små vibrationer. Här går meningarna bland kvinnor isär. Jag tror att det är viktigt att vi förstår att orgasmer inte är samma för alla. Det är inte alla som ser månar och stjärnor”.

Mathilde Mackowski föreslår en läcker klitorisvibrator att ha i nattduksbordet, en leksak som kan ta dig en bit på vägen till orgasmer och njutning:

Jag brukar rekommendera ”Världens Kraftigaste Minivibrator”. Den är effektiv vid direkt stimulering av klitoris och jag är personligen väldigt svag för den diskreta designen. Det går faktiskt att ha den i handväskan utan problem, och bara det är ju fantastiskt”.

”Must-have” nr 4: ”The Rabbit från Sex and the City” – Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha talade sanningsinful rabbit vibrator

The Rabbit är nämligen fortfarande en garanterad succé och ett absolut måste till nattduksbordslådan.

Och på goda grunder.

Mathilde Mackowski förklarar:

Det som är så bra med en vibrator som ”The Rabbit” är att du kan stimulera klitoris samtidigt som du känner av de kittlande invändiga rotationerna. Det är i synnerhet en vibrator för kvinnor som gillar kraftig stimulering”.

Och så blir det ju inte sämre av att kvinnorna från ”Sex and the City” redan godkänt ”The Rabbit” för några år sedan. Här kan du se ett klipp när Charlotte blir helt beroende av den populära sexleksaken.

”Must-have” nr 5: En ”allt-i-allo”-vibrator: Magic Wandmagic wand opladelig

Vi dröjer kvar lite vid tjejerna från ”Sex and the City”, eftersom Mathilde Mackowski även rekommenderar den klassiska Magic Wanden som Samantha fick upp ögonen för i den berömda tv-serien:

Magic Wand är en av de kraftigaste vibratorerna som finns. Jag brukar rekommendera den eftersom i stort sett alla kvinnor njuter av att använda den. Särskilt de kvinnor som har svårt för att få orgasm. Lyckligtvis kan man skruva ned vibratorn rätt mycket så att den kan användas på flera olika sätt”, slår Mathilde Mackowski fast.

Magic Wand kan till och med användas över hela kroppen, eftersom vibrationerna också kan fungera som massageapparat på t.ex. skuldrorna och nacken. Vill du ha en modell med mycket kraft i bör du testa en Doxy. Det är med andra ord en perfekt ”allt-i-allo”-vibrator som kan anpassas efter alla.