Nyheter

Mathilde står bakom nya, lyxiga sexleksaker för kvinnor

Säg hej till Macy, Chloe, Gaia och Riva, våra splitternya, lyxiga sexleksaker. Skapade av kvinnor för kvinnor. Det är nämligen ingen annan än sexbutikens grundare Mathilde som är hjärnan bakom vår njutningsfulla världsnyhet som tar dina orgasmer till nästa nivå.

Unik design framtaget i Skandinavien

Velve är namnet på den kollektionen som är känd från dansk TV, designad i Skandinavien och framställd i samarbete med ledande sexologer och experter. Det är första gången någonsin som Mathilde teamat upp med de duktigaste namnen i branschen hela vägen från början till slut i innovationsprocessen. Designen är spot on. Detsamma gäller produkternas snygga, organiska former som är direkt inspirerade av kvinnokroppens kurvor, deras djupa, underbara vibrationsmönster och inbyggda värmefunktion. Hela Velve-serien är designad i silkeslent och flexibelt silikon som känns som äkta hud och är helt ftalatfri. Som extra bonus är alla fyra produkter 100% vattentäta.

Till dig som är mån om kvalitet

Velve riktar sig till dig som vill ha både kvalitet, hållbarhet och lyx till ett rimligt pris. Till dig som vill investera i dig själv och är redo att utforska och ta din sexualitet till nästa nivå – antingen själv eller sammans som par.

Här har man tänkt på allt – från produkternas sofistikerade lila färg till den guldfärgade skriften på inslagningen. Till och med läckra ljudet som uppstår när du öppnar den fina förpackningen. När du köper en Velve-produkt får du en upplevelse som är både exklusiv, sensuell och förförisk ned i minsta detalj.

Skäm bort dig själv eller någon du tycker med en sexleksak som är sofistikerad, exklusiv, unik och har en modern twist.

Velve Macy Magic Wand – ett måste bland vibratorer

Drömmer du om att stimuleras av kraftiga vibrationer och få vilda orgasmer? Velve Macy Magic Wand är den perfekta leksaken för målriktad stimulering av klitoris. Använd Macys flexibla massagehuvud för yttre massage eller njutningsfull och förförisk kroppsmassage tillsammans med en partner. Som en extra bonus har Macys skaft en separat motor så att den kan användas som dildovibrator för inre stimulering – en magic wand och dildovibrator i enn.

Velve Chloe Klitorisvibrator – läcker helkroppsupplevelse

Få de mest intensiva klitorisorgasmerna någonsin eller reta din partners erogena zoner med Velve Chloe Klitorisvibrators sköna vibrationer. Chloe ligger perfekt i handen och är perfekt för målriktad stimulering precis där det känns som allra bäst. Låt dig inte luras av den blygsamma storleken – Chloe är en otroligt orgasmfylld bekantskap.

Velve Gaia G-punktsvibrator – målriktad stimulering

Ta dina G-punktsorgasmer till nästa nivå med Velve Gaia G-punktsvibrator. Gaia har en ergonomisk form och är designad för att kunna nå din G-punkt helt perfekt. De kraftiga och intensiva vibrationerna stimulerar dig på ett underbart vis samtidigt som den unika värmefunktionen tillför din lek en extra kittlande dimension

Velve Riva Rabbitvibrator – dubbelt så mycket njutning

Vill du få dubbelt så mycket njutning? Den vansinnigt beroendeframkallande Velve Riva Rabbitvibrator kombinerar kittlande klitorisvibratorn med kraftiga inre vibrationer. Liksom Gaia har Riva en läcker integrerad värmefunktion som tillför din onaniupplevelse ett extra hett element.

Pssst! Läs om Dittes förföriska möte med Riva här.