Recensioner

Miss Bi från Fun Factory

– min nya bästa vän!

Äntligen! Rumskompisen är inte hemma och jag har för första gången på tusen år lägenheten helt för mig själv. Till slut har jag nu möjlighet att testa min nya Miss Bi-vibrator från Fun Factory – som jag har längtat! Den har legat orörd i sin förpackning i över en vecka och det har nu börjat klia rejält i fingrarna, och såklart även på några andra ställen på kroppen. Jag är den där typen av människa som har fler sexleksaker än vad jag har skor och redan innan jag ens har hunnit ta ur vibratorn ur förpackningen kan jag känna av den där adrenalinkicken som jag alltid får när jag har köpt en ny sexleksak.

Allmänt:

Mitt förstahandsintryck är att vibratorn liknar en kurvig liten kvinna som tillsammans med sitt handtag nog inte är längre än vad min handflata är. Vibratorn ser allt annat än våldsam ut och har en oerhört mjuk och vågformad design, vilket den bland annat får tack vare sitt mjuka och flexibla material. Dess spets är ganska smal men växer sedan för att bli härligt fyllig nere vid bottnen där klitorisvibratorn sitter. Allt som allt har den tre olika knappar – alltså är den oerhört enkel och användarvänlig!

Miss Bi emballage er en buttet lille sag i en meget stor æske...

Intryck och funktioner:

Miss Bi är en så kallad dubbelvibrator, vilket betyder att den har två stycken inbyggda vibratorer – en som stimulerar klitoris och dessutom en som sitter i skaftet och ser till att stimulera G-punkten. Man kan enkelt styra de två olika vibratorerna med hjälp av varsin knapp och därmed också oberoende av varandra. Jag har insett hur fantastiskt det är att själv kunna bestämma om jag exempelvis vill att min G-punkt ska stimuleras av kraftfulla och pulserande vibrationer, medan klitoris endast ska förses med lite mer försiktiga vibrationer. Utöver de här två knapparna är Miss Bi också utrustad med en av/på-knapp.

Själva handtaget på dubbelvibratorn är runt och försett med ett hål rakt igenom för att den ska bli enkel att navigera och hålla i. Det är en extremt smart design då man har möjlighet att trycka på knapparna med tummen, samtidigt som man får ett stabilt grepp om dildon genom att föra in sitt pekfinger i handtagets hål. Tack vare att de tre knapparna är tydligt markerade och buktar upp lite slipper man famla runt i mörkret och kolla mellan sina ben varje gång man vill byta mellan vibrationslägena. Det enda man behöver ha koll på är vilken knapp som styr vilken av de två vibratorerna.

Som regel brukar jag inte ha problem med att förstå mig på hur man startar och styr en vibrator, men med Miss Bi behövde jag tillbringa lite längre tid med att läsa igenom bruksanvisningen än vad jag brukar. I början kunde jag nämligen inte komma fram till hur man skulle göra för att sätta på vibratorn, vilket så klart var oerhört irriterande då jag vill sätta igång med onanileken med detsamma. Efter att ha läst igenom dildovibratorns instruktioner lite mer noggrant visade det sig att vibratorn är utrustad med ett knapplås som var aktiverat – en funktion som jag därefter har använt oerhört mycket då jag är ute och reser och inte vill riskera att den plötsligt går igång i min resväska då jag sitter på tåget eller ombord på flygplanet. Helt fantastiskt smart om du frågar mig!

Sådan ligger Miss Bi i hånden

Miss Bis två olika vibratorer är var och en utrustad med 6 stycken olika vibrationslägen som man kan välja mellan helt oberoende av varandra. Har man väl listat ut hur man kontrollerar den ena vibratorn och dess vibrationer kan man därmed också, utan problem, styra över den andra. Det här tycker i alla fall jag är oerhört då skönt då det kan bli lite väl mycket att hålla koll på om man skulle hålla på och byta mellan 12 olika funktioner.

De 6 olika vibrationslägena är indelade i 3 stycken ”vanliga” lägen där du själv kan välja styrka på de konstanta vibrationerna. Därutöver finns det också 3 lägen som gör att Miss Bi vibrerar i olika mönster. Jag skulle ge både klitoris- och G-punktsvibratorn en 5:a på en skala från 1-6 över hur kraftfulla vibrationerna är. Dock upplever jag att klitorisvibrationerna är ytligare medan G-punktsvibrationerna ger en djupare stimulering (du kan se definitionen av betygssättningen i slutet av inlägget).

Sammanfattning:

Fun Factory utlovar en orgasmgaranti då du köper en Miss Bi-vibrator och efter endast 3 minuter kan jag utan tvekan bekräfta att de håller vad de lovar. Vibratorn är rent ut sagt helt fantastisk! Den bredare delen längst ned på dildovibratorn ger en oerhört fyllig njutning, samtidigt som dess lite smalare spets ser till att stimulera G-punkten på helt rätt ställe och sätt. Tack vare att klitorisdelen är flexibel kan du flytta på den så att den passar just din kroppsform och placering av klitoris. Orgasmen man får är precis som vibrationerna oerhört kraftfull och intensiv. Efter att ha återhämtat mig lite brukar jag fortsätta med att experimentera med de olika nivåerna och mönstren samtidigt som jag växelvis startar och stänger av de två vibratorerna.

Miss Bi är minst sagt en dildovibrator med många möjligheter och funktioner och jag ser fram emot att få njuta mer av dess potential. Tack vare dess kombination av klitoris- och G-punktsstimulering kan man gång på gång uppnå klimax och fantastisk njutning! Eftersom att jag var en av alla dem som aldrig har fått uppleva en G-punktsorgasm till följd av onani, kan jag bara säga att jag är mer än belåten med dubbelvibratorn Miss Bi.

Om du precis som jag tycker om kraftfulla vibrationer så är Miss Bi är ett riktigt bra köp. Det kan vara nödvändigt att tillbringa några minuter på att sätta sig in i dess funktioner, men därefter går allt som på räls! Utan att tveka skulle jag vilja påstå att Miss Bi är den bästa vibratorn som jag någonsin har använt och som jag självklart rekommenderar varmt till både nybörjaren och den lite mer erfarna användaren.

Betygsättning av vibrationerna:

Det kan vara ganska svårt att på ett bra sätt beskriva en vibrators vibrationer. Dessutom är vi alla olika och det finns både de som älskar att stimuleras av kraftfulla vibrationer, men också de som hellre vill att en vibrator ska vara lite svagare. När jag ska betygsätta en sexleksaks vibrationer gör jag det på en skala från 1-6, där 1 betyder att vibrationerna är väldigt svaga och betyget 6 innebär att vibrationerna är extremt kraftfulla.

Jag skiljer också på tre olika sätt som en sexleksak kan vibrera på: Nämligen de vibrationer som upplevs ytliga, de som är tyngre och känns djupare och till sist de vibrationer som ligger någonstans där mittemellan. Jag hoppas och tror att det här kan ge en lite bättre bild av vibrationerna och dess verkan.

Tekniska detaljer:

Material: Medicinskt silikon.
Ftalatfri: Ja.
Storlek: Längd: 18 cm, inkl. handtaget. Införbar längd: 8 cm. Diameter: 4 cm på det bredaste stället.
Vattentät: Ja.
Batterityp: Uppladdningsbart litiumbatteri (USB-laddare medföljer).
Ljudnivå: Relativt tystlåten.
Gränssnitt: 3 olika knappar.
Bruksanvisning: Engelska, tyska.