Guides

Pocket Pussy – Den Ultimata Guiden

När det kommer till produkter för självtillfredsställelse hamnar fokuset väldigt ofta på kvinnor. Man skulle nästan kunna tro att män nöjer sig med manuella metoder och aldrig efterfrågar något annat, men det är långt ifrån sant.

Som tur är finns det tonvis av läckra produkter som vänder sig till dig med penis. Ett av de mest populära valen är en pocket pussy, eftersom de både ser ut och känns som en riktig vagina.

I den här ultimata guiden till pocket pussy kommer vi titta närmare på hur du använder dem, vilka olika sorter det finns och, naturligtvis, hur det faktiskt känns att tränga i dem. Längre ner i inlägget hittar du den guldglimmande kronan på verket, nämligen en genomgång av den absoluta gräddan i kategorin pocket pussy.

Men låt oss börja med en fråga som är lika enkel som den är essentiell.

Vad är en lösvagina?

En pocket pussy kallas ibland för en lösvagina, eftersom den är designad för att likna just en vagina. Den är dessutom kompakt och således lätt att ta med sig. Det är nästan så att den ryms i fickan, och vad heter ’ficka’ på engelska? Nu förstår du säkert varför de fått namnet pocket pussy.

Förutom vaginor finns det även pocket pussy modeller där ingången är formad som en analöppning, samt en del där munnen står för invitationen.

Oavsett öppning är de som regel tillverkade i realistiska material, som till exempel TPR eller TPE, för att det ska kännas lika mjukt och skönt som det gör i verkligheten.

Den yttre utformningen är ofta väldigt naturtrogen, så att det på allvar liknar en vagina med blygdläppar, klitoris och små veck här och där. Det är stort fokus på färgerna och detaljarbetet kring öppningen, för att du ska få den där äkta känslan.

När du tränger in i din utvalda lösvagina kommer du kunna känna en pirrande struktur på insidan. Du kan själv avgöra om du vill ha ett löst grepp, eller om du föredrar att strama åt det lite genom att trycka åt runt din pocket pussy med handen. På så vis kan ju justera tajtheten allt efter hur du vill ha det.

Nästa steg är naturligtvis…

Glidmedel och olika sexleksaker för män

Hur använder man en pocket pussy?

Det är lätt att tro att en lösvagina är lite 1-2-3 principen: träng in, dra den fram och tillbaka x antal gången tills du kommer, rengör – sådär, klappart och klart.

Visst, det fungerar att göra så, men det finns ett par riktigt användbara tips och tricks som kan lyfta hela upplevelsen från seniorfotboll till Allsvenskan. Här nedanför har vi sammanställt en lista i punktform, för att det ska bli så lätt och överskådligt som möjligt för dig. För när allt klaffar, då får man den bästa upplevelsen.

1. Smörjmedel

Det är så lätt att glömma, men utan smörjmedel går allt åt pipsvängen. Kleta på ordentligt med vattenbaserat glidmedel på den övre halvan av din penis, runt öppningen på din pocket pussy, samt ett par centimeter in i den. Tro oss, det kommer förvandla din onaniupplevelse från en standardupplevelse till något som är värt att skriva hem om.

2. Träng in

Börja med att försiktigt lirka in ollonet, så att du får en uppfattning om produktens elasticitet och hur den känns.

3. Värm upp

Du kan välja om du vill jucka fram och tillbaka, medan din pocket pussy tar emot dig, eller om du föredrar att lägga dig bekvämt tillrätta och smeka din penis med läsvaginan i fasta rörelser.

4. Sätt igång

Så snart glidmedlet har spridit ut sig längs insidan, kan du öka tempot på dina rörelser till den takt du gillar bäst.

5. Avslutning

När du har sett det euforiska ljuset och landat i verkligheten igen är det dags att dra sig ur. Här är det en bra idé att klämma ihop öppningen efteråt, då undviker du nämligen att innehållet rinner ut.

6. Efterarbete

Ta hand om din nya favoritpryl genom rengöring, underhåll och lämplig förvaring, så håller den längre. Vi kommer titta närmare på detta mot slutet av inlägget.

Vid det här laget kanske du redan är övertygad om att en sån har liten onaniexpert hör hemma i din byrålåda, men om inte vill du säket veta…

Hur känns det att använda en pocket pussy?

En pocket pussy känns väldigt realistisk när du använder den. Olika modeller har olika strukturer på insidan, med mönster som försöker efterlikna känslan du får från den matchande öppningen.

Om öppningen är en munn, då känns det alltså som att tränga förbi gommen och ner i svaljet. Det enda som, i de flesta fall, saknas är de hårda tänderna, och faktum är att de flesta nog är ganska glada över att de ”glömts bort”.

Väljer du en äkta lösvagina, det vill säga en med vaginal öppning, är den inre strukturen som en uppgradering av den verkliga känslan. Eftersom mönstret är mer överdrivet än i en riktig vagina, blir det också lättare att känna alla de stimulerande detaljerna däri.

Vill du att upplevelsen ska komma så tätt på verkligheten som det bara går, då har vi ett riktigt experttips för dig: Ett par minuter innan du ska använda den, lägg din valda pocket pussy i en skål med 37-39°C varm vatten. Om du inte vill att den ska bli plaskblöt, lägg den i en plastpåse och tryck ut luften ur påsen, innan du sänker ner den i vattnet. Sen är det bara att vänta ett par minuter och vips har du en härligt varm lösvagina att tillfredsställa dig själv med.

Men pocky pussy modellerna är inte ensamma på marknaden, utan det finns ett brett sortiment av realistiska onaniprodukter och masturbatorer.

Låt oss därför ta en närmare titt på de olika varianterna, så att du får en mer heltäckande bild av denna tillfredsställande kategori.

Vilka olika sorters realistiska onaniprodukter finns det?

Grovt räknat kan man dela in dessa onaniprodukter i fyra kategorier: Realistiska onanerare, masturbators, äggformade onanisleeves och vibrerande modeller.

Alla kan ge dig en ordentlig dopaminkick när du tillfredsställer dig själv med dem, men stimuleringen och upplevelsen skiljer sig något åt. Vilken sort du ska välja, ja det beror helt på vad du tänder på.

Realistiska onanerare

Det här är den bredaste av underkategorierna och det är även här du hittar de lösvaginor, munnar och anus vi redan talat om. Men det finns även andra produkter som klassificeras som realistiska onanerare och de har två saker gemensamt. För det första är de framtagna för dig med penis, för det andra har de lånat sin form från Moder Natur.

Med andra ord är de formade efter en kroppsdel. Men du måste inte släpa hem en hel sexdocka från postombudet, utan du kan få en produkt i behändig storlek som fokuserar på precis den del av kroppen du föredrar.

Som grädde på moset har de flesta sexdockor både en vagina och ett anus som du kan välja mellan. Du får alltså det bästa av två världar, ja ibland rentav tre! Det finns nämligen dockor som har en oral öppning också.

Två svarta masturbatorer till män

Masturbators (särskilt Fleshlight)

Du har förmodligen hört talat om Fleshlight, de är trots allt några av världens mest populära sexleksaker för män, och för en gångs skull är hypen välförtjänt. Om du inte är bekant med dem, kan de bäst förklaras som en mjuk onanisleeve gömd inuti ett ficklampsliknande etui. Öppningen och de yttre delarna kan vara formade som en vagina eller ett anus, men kan även ha ett helt neutralt utseende.

De har även tagit fram en populär produktserie vid namn Fleshlight Girls. Här är sleevens yttre formgjutna efter kända porrstjärnors intima delar, så att du får en perfekt kopia av deras vulva eller anusöppning. Inne i varje modell finns en för skådespelerskan unik, stimulerande struktur, så att dina fantasier om din favorit tas till helt nya nivåer.

Tips! I en del Fleshlights, lösvaginor och liknande masturbatorer som har ett hårt plastetui, är det möjligt att justera det invändiga vakuumet. Det betyder att du kan få det precis så tajt som du behöver ha det, för att du ska komma som allra hårdast.

Två Fleshlight Girls

Äggformade onanisleeves

Det här är inte en pocket pussy i klassisk bemärkelse, men vi har valt att ta med dem här, eftersom de blivit oerhört populära. Som namnet antyder är de formade som ett vanligt ägg, men här får du mycket mer än bara ett ordentligt proteintillskott.

I den här kategorin är det främst ett märke som sticker ut, nämligen TENGA. Deras serie TENGA Eggs är både stilrena och läckra, och för många är de faktiskt synonymt med äggformade onaniproukter.

Principen är enkel. Du ”knäcker” skalet, plockar ut sleeven och häller i det inkluderade glidmedlet, sen är det klart att användas.

Du tränger in i den mjuka och elastsika sleeven, där du möts av en stimulerande inre struktur. Dra det elastiska ägget upp och ner över penis, och ge gärna ollonet lite extra uppmärksamhet med roterande rörelser, så får du en upplevelse som är lika realistisk som den är intensiv.

Äggen är framtagna som engångsprodukter, men det går att få fantastiska orgasmeroch ändå vara klimatsmart. Om du rengör ägget ordentligt efter användning, samt ser till att inte överbeslata det när du har det som allra skönast, går det fint att återanvända sleeven.

Sex TENGA Egg

Vibrerande modeller

Ytterligare ett alternativ till realistiska onaniupplevelse är de vibrerande modellerna. Här finns modeller som har visuellt realistiska detaljer, samt de som vid första anblicken inte avslöjar vad som pågår. Men känslan, den går inte att ta fel på.

Även här är den invändiga strukturen framtagen för att masturbatorn ska kännas så verklighetstrogen som möjligt. Men, och för en gångs skull är det ett positivt, men, de här modellerna kommer med en twist som tar dina privata sexscener till oanade nivåer!

Vi snackar naturligtvis om vibrationer, föga överraskande med tanke på namnet. Det ger dina onanistunder lite extra pondus och kan lyfta ditt klimax till en galax långt, långt borta.

När vi nu har presenterat alla dessa möjligheter har du en svårt uppgift framför dig – att välja. Vilken onanimanick ska du börja med? Som en hjälp på traven har vi skapat en checklista, där du kan bocka av vad du ska tänka på och kanske skriva ner små punkter om + och – på olika modeller. Förhoppningsvis gör det det lite lättare för dig att hitta den bästa pocket pussyn.

Glasdildo i en svart sexleksak

Vilken Pocket Pussy ska jag köpa?

För att hitta den pocket pussy som passar dig bäst, är det ett par saker du ska tänka på (med den stora hjärnan) innan du plockar fram kontokortet.

Känslan av att bli omsluten

Att använda en onaniprodukt ska kännas skönt och behagligt, annars är det ingen större poäng. Därför är valet av material väldigt viktigt. De allra flesta lösvaginor, realistiska munnar och verklighetstrogna rumpor är, som tidigare nämnts, tillverkade av TPE eller TPR, vilket känns mjukt och skönt på samma sätt som den äkta varan. En del producenter har egna namn för de verklighetstrogna materialen produkterna är gjorda av, men om du satsar på de som heter något i stil med reel, realistisk, flesh eller skyn blir det sällan fel.

Det visuella utseendet

Tillhör du dem som tänder på det du ser, då ska du definitivt välja en pocket pussy där öppningen är dekorerad med detaljerade blygdläppar, veck och en klitoris. Detaljerna påverkar inte den fysiska känslan, men de fulländar utan tvekan upplevelsen.

Rätt storlek

Lösvaginor är designade utifrån den genomsnittliga penisstorleken, men de är töjbara tack vare de mjuka och flexibla material de tillverkas i. Således kan själva öppningen se väldigt snäv ut, men det är förmodligen inget du klagar på. Resultatet är nämligen att du får en härligt tajt känsla när du tränger in utan att det känns obehagligt, eftersom materialet töjer sig och omfamnar dig perfekt.

Med det sagt, kontrollera alltid måtten på produkten innan du köper den, så att du får en som passar dig som handen i handsken.

Hur länge håller en lösvagina?

Ja du, det beror på. Till att börja med är det två saker du ska fråga dig själv:

Har du testat en pocket pussy tidigare? Hur tänd är du på tanken?

Om du svarar ”Nej” på fråga 1, börja med en av de lite billigare modellerna. Det är ett bra sätt att ta reda om det här är något för dig. De billigare är ofta framtagna med nybörjare i åtanke, vilket innebär att du betalar lite mindre, men också att du får lite sämre hållbarhet.

Är svaret däremot ett entusiastiskt ”JA!” på fråga 1, då har du ju redan svarat på fråga 2 också. Och då håller du säkert med om att det är värt att lägga lite mer pengar på den, för att få en mer realistisk upplevelse och en lösvagina som håller längre.

Kvalitet kostar

För det är ju så, man får det man betalar för. Du behöver inte ta ut några nya banklån, så dyrt är det inte, men det är bättre att betala lite extra för en produkt som du verkligen går igång på, än att köpa en där din första reaktion är ”meh”.

Okej, nu har du sett modellerna, läst checklistan och vet allt som är värt att veta om lösvaginor. Nu handlar det bara om att välja. Fortfarande osäker på precis vilken pocket pussy du ska ha? Vi fattar, det ÄR svårt att välja! För att inte tala om hur svårt det är att begränsa sig, när man redan är upphetsad över tanken. Här nedanför listar vi de modeller vi tycker är bäst i ett par olika kategorier, resten får vara upp till dig.

Glidmedel och olika sexleksaker för män

Vilken pocket pussy är den bästa?

Vi är alla individer som har olika behov, men oroa dig inte – vi ska nog lyckas täcka in dina också.

Bäst bland de billigaste

Är du nybörjare och har lust att testa en riktigt bra produkt, utan att det kostar skjortan, då vill vi presentera dig för Cassandra från Mr. Membr.

Här får du en härligt mjuk vagina i naturtrogen färg, där ett par upphetsande blygdläppar är redo att ta emot dig. Insidan har ett extremt stimulerande mönster, så att du får känslan av att ligga med en riktig kvinna.

Mr. Membr Cassandra Realistisk Pocket Pussy

Daniel 

”Denna produkt är perfect! den har perfect storlek för penisen och den är lätt att rengöra.”

När du vill uppgradera

När du har konstaterat att ett liv utan en pocket pussy knappt är värt att leva, då är du redo för dubbelt så mycket njutning. Med PDX Plus – Pick Your Pleasure får du både vaginal och anal öppning i en och samma produkt, så här finns mycket att upptäcka och utforska.

PDX Plus Pick Your Pleasure Stroker

Nickolas

”Jag är väldigt nöjd med pocketpussyn. Materialet utanpå känns nästintill verkligt och materialet på insidan känns som en riktig vagina (så gott som en pocketpussy kan kännas verklig). Hålen är väldigt sköna att använda, då det finns textur inne i hålen, och för att göra det bättre så är det olika strukturer i fittan och irövhålet. Denna pocketpussy är även väldigt enkel att rengöra.”

Bästa känslan

Om du vill ha en produkt som har bra kvalitet, ser verklighetstrogen ut och känns otroligt realistisk när du penetrerar den, då ska du satsa på Utensil Race – Ozawa Maria. Det är en naturtrogen kopia av den japanska porrstjärnan Ozawa Maria’s ädla regioner, så det är inte alls omöjligt att den blir det bästa du köper i år.

Utensil Race Proof 001 Ozawa Maria Realistisk Vagina Masturbator

Mr D 

”Denna vaginan är lite mindre en den är på bilden. Men ändå nöjd i helheten :))) Nu har jag testa nästan alla av dessa vaginor. Fantastik upplevelse. Värmestav och den gör njutningen till verklighet upplevelse :)) Rekommenderar varmt alla dessa exklusiva vaginor. Fleshlight är inte ens i närheten!”

När du vill ha fri insyn

Tillhör du dem som går igång mer på att se dig själv in action än på realistiska detaljer, då ska du prova Edge Klar Masturbator från Mr. Membr. Här kan du fortfarande njuta av den verklighetstrogna, inre strukturen, samtidigt som du kan se hur du pulsear av njutning varje gång du tränger in.

Mr. Membr Edge Klar Masturbator

Jimse44 

”Perfekt. Man hamnar i sjunde himlen när man använder den. Varmt rekommenderad.”

Så får du den bästa upplevelsen med din pocket pussy

Nu kan vi faktiskt inte hjälpa dig mer, utan nu är valet helt och hållet upp till dig. Men i början av inlägget lovade vi att återkomma till efterarbetet, det vill säga hur du tar hand om din produkt så att den håller längre, och det löftet ska naturligtvis hållas. Så voila, här kommer våra råd för hur du behandlar din produkt såsom den förtjänar:

Smörjmedel

Använd alltid ett bra, vattenbaserat glidmedel ihop med din lösvagina. Det kommer få den att kännas ännu mer verklighetstrogen, samtidigt som du tar hand om materialet på bästa sätt.

Rengöring

Din pocket pussy ska rengöras varje gång du har använt den. Skölj den med varmt vatten och mild tvål, eller använd en sexleksaksrengöring för optimal hygien. Låt den lufttorka och se till att den står på ett sådant sätt att vattnet kan rinna ut ur den.

Underhåll

När den har torkat helt ska du behandla den med ett uppfriskande pulver. Det ser till att materialet på din pocket pussy förblir mjukt och smidigt, samt förebygger att det klibbar ihop.

Förvaring

Din pocket pussy ska ha ett långt och lyckligt liv, något som kräver korrekt förvaring. Det bästa är att låta den ligga i sin originalförpackning eller i en satinpåse när den inte används. Då riskerar du inte att materialet kommer i kontakt med damm, smuts eller saker som kan skada det, utan du kan njuta av den under lång tid framöver.

Produkter till sexleksaker

Men sån här händig liten sak i näven blir din onaniupplevelse långt bättre än en traditionell handtralla. Men som med allting annat beror resultatet naturligtvis på hur du hanterar den, och hur du tar hand om den mellan användningarna. Tar du hand om din pocket pussy, då kommer den ta hand om dig också.

Följer du den här ultimata guiden kommer du alltid kunna kliva längst upp på prispallen och lyfta din lösvagina högt över huvudet i rent segerrus. Och det bästa av allt; vägen dit är minst lika rolig som själva firandet.