Recensioner

Recension: Autoblow A.I. Blowjob Maskin

Vem säger nej till ett riktigt bra blowjob? Inte du, eller hur? Det finns inget som går upp emot känslan av att skämmas bort av en varm, våt och villig mun, men det är tyvärr inte alltid en sådan finns tillgänglig precis när man har lust. Så vad gör man då? Det är väl bara till att acceptera och gå vidare, eller? Nä du, inte nu längre! Autoblow A.I. Blowjob Maskin utlovar ett ultrarealistiskt blowjob med hjälp av artificiell intelligens. Det låter inte så dumt va? Låt oss se närmare på vad denna fantastiska blowjob maskin egentligen klarar av.


4 av 5 gula stjärnor

Fördelar
Modern och förhållandevis sober design
Sleeven kan bytas ut efter tycker och smak
Många olika inställningar och upplevelser

Nackdelar
Passar bäst till en penis som är under 5,2 cm i diameter
Känns bra, men inte lika lika bra som den äkta varan


Den moderna looken

Autoblow A.I. Blowjob Maskin är stor. Större än sina föregångare och större än en klassisk Fleshlight, men låt inte det avskräcka dig. För tänk på att även om den väger knappt 1500 gram, så behöver du inte föra den upp och ner över din penis. Den sköter det hela själv, så vad gäller själva användningen spelar storleken och vikten faktiskt ingen större roll.

Autoblow A.I. Blowjob Maskin som ligger ner

Det yttre skalet i hårdplast ger blowjob maskinen ett ganska modernt utseende, och bortser man från den realistiska sleeven så skriker det inte sexleksak om den.

På kontrollpanelen hittar du ON/OFF-knappen, knappar för att justera intensitet och mönster, samt en speciell Edge-knapp. Vi lovar att återkomma till den lite senare.

Sleeven som kommer med Autoblow A.I. är fantastiskt mjuk och känns väldigt levande när man rör vid den. Öppningen är formad som ett par inbjudande läppar, och du kan på egen hand byta ut den fräcka sleeve munen om du vill ha en annan färg. Om du har lust är det också möjligt att krydda till upplevelsen med en vagina eller analöppning istället.

Artificiell intelligens

Autoblow A.I. har verkligen ansträngt sig för att sätta ihop det bästa blowjobbet marknaden kan erbjuda. För att kunna skapa den ultimata upplevelsen åt dig, har teamet bakom blowjob maskinen nämligen tittat på och analyserat 10 000 timmar av porrfilm med blowjobs i alla tänkbara tempon och med allsköns tekniker (var det nån som sa drömjob?). Allt detta har sedan sammanställts i Autoblow A.I. med hjälp av artificiell intelligens.

Du blir stimulerad med 10 olika rörelsemönster, där vart och ett kan justeras i 10 olika intensiteter. Holy moly – det ger dig 100 olika kombinationer att leka med! Tror du inte att du kan hitta en eller två varianter som får dig att sjunga lovsånger där? Faktum är att Autoblow A.I. kan stimulera din penis på 250 olika punkter, så det finns inte en centimeter som går miste om uppmärksamheten. Ett av mönstren kallas för Full A.I. Experience. Det är sammansatt av de andra 9 mönstren för att skapa en helt unik och oförutsägbar upplevelse varje gång du använder blowjob maskinen.

Autoblow A.I. Blowjob Maskin som står upp

Som grädde på moset har maskinen också en Edge-knapp med en speciell funktion. Genom att använda den kan du nämligen pausa stimulansen med ett snabbt tryck, och sedan starta på precis samma intensitet när du trycker på knappen igen. Det är helt perfekt när du har lust att förlänga din hedersstund och uppnå ett extra intensivt klimax.

Autoblow A.I. ger ifrån sig 50 procent mindre ljud än Autoblow 2 och är hela tre gånger så kraftful. Så även om du har stiftat bekantskap med tidigare Autoblow-modeller, kan du förhoppningsvis tydligt känna av de här uppgraderingarna.

Blowjob maskinen Autoblow A.I. ansluts till vägguttaget och det råder alltid delade meningar om huruvida det är positivt eller negativt. Å enda sidan slipper du ifrån batterier och behöver inte tänka på att ladda upp den, samtidigt som intensiteten förblir densamma oavsett hur länge du roar dig. Å andra sidan kan sladden komma i vägen, och det kan kännas begränsande att alltid behöva befinna sig i närheten av ett vägguttag.

Fräcka upplevelser

Den mjuka sleeven är tillverkad av silikon, ett material som det är svårt att göra bort sig med. Det känns läckert både att hålla i händerna och framför allt när du tränger in i det. Det är också smått genialiskt av Autoblow att erbjuda sleeves i flera färger och med olika utformningar, eftersom man på så vis kan förverkliga flera fantasier med samma produkt. Sleeven är lätt att ta ut ur blowjob maskinen när det är dags för rengöring, eller om du vill lägga den i ett varmvattenbad före användning (så simpelt, men åh så effektivt – vi säger bara det!). Det krävs dock lite mer fingerfärdighet för att få tillbaka den på plats igen, men övning ger färdighet.

Autoblow A.I. Blowjob Maskin hålls i handenAutoblow A.I. har ett inre djup på hela 20 cm, så även riktigt välutrustade hingstar kan njuta av stimulationen. Alla sleeves har en töjbar inre diameter på mellan 0,5 cm och 1 cm, vilket ger en härligt tajt upplevelse.

Blowjob maskinen har dock en maxkapacitet för penisar med en diameter/tjocklek på 5,2 cm. Ränner du runt med en extra tjock salami lär du därför få svårt att komma in genom pärleporten.

Om dina mått passar finns det gott om möjligheter att få fräcka upplevelser med Autoblow A.I. Huruvida det känns som ett riktigt blowjob kan säkert diskuteras, men med massor av glidmedel kommer du i vart fall nära.

De olika mönstren rör sig upp och ned längs din penis på samma sätt som en hand eller mun skulle göra, och det är kul att ha så många olika inställningar nära till hands. Det är en kittlande upplevelse och ett coolt komplement till dina onanistunder, men ersätter Autoblow A.I. den äkta varan från första stund? Knappast!

Den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge, säger man ju, men varför inte fördriva väntetiden med lite fräck underhållning? Autoblow A.I. Blowjob Maskin får 4 stjärnor.