Recensioner

Recension: CELLMATE Kyskhetsbälte

Den teknologiska utvecklingen går i rasande fart och många olika branscher försöker följa med, inklusive sexleksaksbranschen. Som tur är lyckas den erotiska marknaden förhållandevis bra, vilket kan ses i att det fortsätter komma nya och spännande produkter som matchar dagens moderna behov och preferenser. Exempel på detta är t.ex. Virtual Reality-leksaker och interaktiva sexdockor, samt den riktiga storsäljaren: Appstyrda produkter.

Och nu får fetischister också möjlighet att haka på den här trenden, för att leka fräcka långdistanslekar och/eller ge rollspelsleken helt nya dimensioner.

Säg hej till CELLMATE Regular och CELLMATE Long – världens två första appstyrda kyskhetsbälten.


Fyra av fem stjärnor

Fördelar
Modern och maskulin design
Inga lösa delar att förvara eller hålla reda på
Kan användas till både korta och långvariga sessioner
Ger en tajt, kompakt och restriktiv känsla

Nackdelar
Det saknas en eller ett par ringar för att passa fler storlekar
Anpassar sig inte efter kropp och temperatur som andra material gör


Kyskhetslek – vad går det ut på?

CELLMATE Regular Kyskhetsbälte och produktkartong

Även om kyskhetsbälten, eller penisburar som de också kallas, är bland de fetischleksaker som säljer allra bäst, så är det fortfarande en genre som många inte känner till.

Kort beskrivet går det ut på att den dominanta partnern använder ett kyskhetsbälte för att träna sin undergivna partner i kyskhet och kontrollera orgasmen. Eftersom den undergivne inte kan få erektion, går det heller inte att onanera eller ha samlag utan den dominantes tillåtelse.

Varför man vill experimentera med kyskhetslek och -träning varierar. En del gör det uteslutande för att de tänder på ovanstående om att förvägra eller förvägras njutning och utlösning. Andra attraheras av samhörigheten och tilliten som uppstår mellan de två parterna, och ytterligare andra använder kyskhetsbälten som en form av förspel som kan pågå i timmar, dagar ja rentav veckor.

CELLMATE kyskhetsbälte

Det innovativa kyskhetsbältet från CELLMATE finns i två storlekar. En Regular-modell där buren mäter 9,5 cm, och Long-modellen som är 12 cm lång. Båda kyskhetsbältena har två utbytbara ringar som fästs bakom penis och pungen, så att du får en bra och personlig passform.

CELLMATE Long Kyskhetsbälte sett framifrån

CELLMATE kyskhetsbälte är tillverkat av hård polykarbonat och har ett nästan industriellt och ovanligt maskulint utseende, vilket faktiskt bidrar till leken. Designen är ergonomisk och kan därför användas även under längre sessioner. Du och din partner kan således låta leken fortgå precis hur länge ni vill, har lust med och anser nödvändigt.

I spetsen av kyskhetsbältet finns ett hål så att urin och vatten lätt kan passera. Kyskhetsbältet från CELLMATE kan utan problem bäras i duschen, men det bör inte sänkas ner i vatten, så undvik att bada med det i badkar eller ha det på under badbyxorna.

Om du valt ett annat kyskhetsbälte hade någon form av låsmekanism förmodligen också följt med, men eftersom CELLMATE är appstyrd behöver du inte tänka på lösa delar som hänglås och nycklar här.

Det enda ”extra” som följer med kyskhetsbältet från CELLMATE är batteriet. Du bör byta batteriet när det är 15% kvar på det, enligt företagets egen rekommendation. Det är ganska lätt gjort – du skruvar loss de små skruvarna på bältet, byter batteri, skruvar fast skruvarna igen, och så kan leken fortsätta. I appen kan du och din partner alltid se hur mycket batteri som finns kvar.

Lek med QIUI-appen

Appen som du ska ladda ner för att styra CELLMATE heter QIUI, och den finns tillgänglig både till iOS och Android. Den påminner om vilken annan app som helst, och varken namnet eller utseendet avslöjar vilka hemliga funktioner du har hämtat ner till din smartphone.

I appen kan du och din partner ställa in vem som har befogenhet att låsa upp bältet. Ni kan även ställa in låsmekanismen på bestämda tidsintervaller, och under dessa perioder kan det inte öppnas. Ni kan välja mellan minuter, timmar, dagar och månader. Det är smart om du som bär kyskhetsbältet ska ut på tjänsteresa eller liknande, och din dominante vill ha full kontroll över dina erektioner och utsvävningar under tiden du är borta. Nedräkningen tills dess att din sexualitet släpps fri igen kan samtidigt vara oerhört upphetsande för båda parterna.

Fokus på din säkerhet

Traditionella, gammaldags kyskhetsbältet har oftast hänglås i metall eller plast, som vid behov kan öppnas med hjälp av en sax, hovtång, avbitartång eller i värsta fall en bultsax. Några av dessa verktyg kunde förmodligen användas för att i nödfall öppna din CELLMATE också, men lyckligtvis finns det andra möjligheter att ta till om tekniken (peppar, peppar) skulle fallera.

För vad händer om man tappar bort telefonen, eller på annat sätt förlorar åtkomsten till sitt konto i appen? Skulle det inträffa hänvisar CELLMATE till sitt support team. Fullständiga kontaktupplysningar till dem kan hittas på företagets hemsida, men du kan också använda dig mailadressen support@cellmatechastity.com. Här utlovas det återkoppling inom 24 timmar.

Det går också att kontakta support teamet direkt i appen eller via WeChat, där svarstiden ofta är ännu kortare. Om du tappar bort den digitala nyckeln kan du alltid be CELLMATE återställa den.

Så vad blir slutbetyget?

Man blir varm i hela kroppen när producenterna anstränger sig för att utveckla något coolt, nytt och nyskapande till fetischvärlden, så att moderna och innovativa tilltag inte bara kommer mainstreamanvändarna till gagn. Hos Sinful väntade vi med spänning på kyskhetsbältena från CELLMATE, och vi blev inte besvikna när de äntligen landade på lagret, så att vi fick känna och klämma på dem.

CELLMATE Long Kyskhedsbälte sett från sidan

Kyskhetsbältet från CELLMATE har en industriell design som känns både modern och uppfriskande, men materialets hårdhet kan få åsikterna att gå isär. En del föredrar kyskhetsbälten i material som anpassar sig mer efter kroppen, t.ex. resin eller silikon. Men gillar du en mer kompakt och restriktiv känsla, då är material som metall och polykarbonat helt rätt val.

CELLMATE hade inte blivit en sämre produkt om det hade inkluderats fler ringar i olika storlekar, men det kommer kanske kunna köpas som extra tillbehör i framtiden. Ju fler ringar du har att välja mellan, desto större är sannolikheten att du får till en perfekt passform.

Själva appen känns lite simpel i sin utformning, men den är lätt att förstå sig på och fungerar som den ska. Kanske kommer CELLMATE att utvidga användningsmöjligheterna i framtiden? Vi håller tummarna för det, men tvekar ändå inte att ge hela härligheten 4 fräcka stjärnor i slutbetyg.