LELO F1s Developers Kit Red Onaniprodukt
Recensioner

Recension: LELO F1s

Ute i stora världen är Sverige nog mest känt för att producera billiga gör-det-själv möbler, men vi kan faktiskt göra väldigt mycket mer än bara förvandla spånplattor till väldesignade möbler.

LELO är nämligen ett svenskt märke som producerar sexleksaker av ovanligt lyxig kaliber. När du köper LELO får du produkter av exklusiva material med oöverträffad design och hög kvalitet.

Sexleksaksgiganten har nyligen lanserat sin senaste innovation för män. Produkten heter LELO F1s och finns i två versioner: LELO Developer’s Kit och LELO Prototype Onaniprodukt.

Men lever de två nya onaniprodukterna upp till märkets välkända standard? Och får man verkligen mer för pengarna när man köper leksaker i den här prisklassen? Låt oss titta närmare på vad LELO F1s onaniprodukter faktiskt kan leverera.


3½ stjärna av 5 möjliga

Fördelar
Innovativ och exklusiv design med hög kvalitet
Stimulationen är pirrande, effektiv och nytänkande
Den kan användas både med och utan app eller IT-kunskap

Nackdelar
Kompakt storlek som eventuellt blir för trång för en del/passar inte alla
Teknisk fingerfärdighet är ett måste för att få fullt utbyte av SDK-delen


Låt oss undersöka karossen

LELO F1s handskar i rött och svart

Med LELO F1s har det svenska märket lyckats ta fram en onanerare vars design är betydligt mer kompakt än vi är vana vid från liknande hightech-produkter. Man frestas att jämföra den med en viss form av kända och mycket potenta racerbilar, så kanske vänder sig LELO F1s lite extra till män med bensin i blodet? En tanke som understöds av att produkten levereras ihop med ett par förarhandskar. De ska förmodligen inte användas under själva seansen, men de utgör en både kul och genomtänkt gimmick.

Onaniprodukterna har ett hårt yttre hölje av svart plast med aluminiumlegering och mäter bara strax över 14 cm på längden. På Developer’s Kit-modellen har höljet ett klart fönster som ger insyn till sleeven och motorn – det är en av två skillnader mellan den och LELO F1s Prototype.

Kontrollpanelen på LELO F1s med On/Off knapp

I ena änden hittar du kontrollpanelen. Här kan du styra stimulationen med knapparna On/Off, plus och minus. I den andra finns den knallröda sleeven av härligt mjuk silikon. Det är också här du hittar den andra skillnaden mellan de två modellerna. På LELO F1s Prototype är sleeven nämligen svart istället.

Öppningen kan verka liten vid första anblicken, men materialet töjer sig och den inre diametern är upp till 5 cm. Sleeven har en räfflad struktur, vilket ger en extra pirrande känsla.

Värt att nämna är också att båda modellerna är vattentäta och uppladdningsbara. Det är en stor fördel, speciellt när det kommer till rengöringen, och så behöver du inte komma ihåg att köpa nya batterier hela tiden.

Apropå rengöringen. Förutom handskarna så ingår det både sexleksaksrengöring och varuprover på vattenbaserat glidmedel (använd hellre för mycket än för lite). Du får också en förvaringspåse av satin, samt en rolig skylt med texten Don’t. F1s Experiment in progress som du kan hänga på dörren.

Våldsamma hästkrafter

Även om du är van vid att stimuleras av sköna vibrationer, så kan du förvänta dig en helt ny upplevelse med LELO F1s. Här får du nämligen både klassiska vibrationer, som ju är fantastiskt bra på att leverera ytlig stimulans, men du får också ta del av LELOs SenSonic Waves. De ger dig en ny och betydligt mer djupgående form av stimulering, som du och din bäste förmodligen aldrig upplevt förr. Har du hört talas om stimulansformen från de idag så populära klitorisstimulatorerna? Teknologin som används i den här onaneraren är precis densamma som återfinns i storsäljaren LELO Sona Klitorisstimulator, så det är inga dåliga grejer som erbjuds.

LELO F1s Developer's Kit Onaniprodukt i rött

De soniska vågorna sprider sig genom din penis, likt en droppe som skapar ringar på vattnet när den träffar vattenytan. Kombinationen av ytliga vibrationer och djupgående stimulans ger en unik upplevelse, och resultatet blir en riktig dunderorgasm!

Två kraftfulla motorer får sällskap av 10 inbyggda sensorer som samlar in data till appen, helt utan att störa dig i det du håller på med.

Använder du appen för att ställa in stimulationen känns det lite som att sitta framför en instrumentbräda. Den är enkelt uppbyggd, lätt att använda och ger hela upplevelsen en extra testosteronboost.

Slutligen har F1s dessutom den så kallade Cruise Control-funktionen. Den ser helt enkelt till att vibrationerna inte minskar i styrka, utan att nivån förblir densamme även när du blir lite mer energisk i rörelserna.

High Tech himlen (eller helvetet)

LELO beskriver F1s som världens första SDK-tillgängliga onaniprodukt för män. Och oavsett hur fräckt eller fancy det låter, så kan det vara lite svårt att fatta vad det faktiskt betyder – framför allt om man inte är så hemma på det där med ADB och IT.

SDK står för Software Development Kit och med det får du tillgång till LELOs Sextech Platform. Här kan du utveckla din alldeles egna app, om du har IT-kunskaperna till det vill säga.

LELO F1s Developer's Kit Onaniprodukt i rött och telefon som visar den tillhörande appen

Med appen kan du använda din smartphone som fjärrkontroll och samtidigt följa dina prestationer. Du får information om hur snabbt och djupt du stöter, temperaturen inne i onaneraren, osv.

Är du inte en fena på IT, men vill ändå ha en superläcker onaniprodukt som stimulerar dig på helt nya sätt, utan att behöva förhålla dig till appar och kontrollsystem? Bara lugn! Du är inte den ende, och lyckligtvis har LELO tagit hänsyn till att långt ifrån alla är tekniskt lagda.

Du kan använda onaneraren utan att ens titta åt din mobiltelefon, och det fungerar hur bra som helst. Vill du inte använda mobilen som fjärrkontroll kan du styra vibrationerna direkt på onaneraren, så att den enda skärm du behöver förhålla dig till är den fräcka film som förhoppningsvis spelas upp i din fantasi.

Slutar det lyckligt?

När man sitter med F1s-produkterna i handen råder det ingen tvekan om att det är kvalitetsprodukter det handlar om. LELOs förmåga att kombinera det stilrena med det maskulina är oklanderlig, och detsamma gäller stimulationen.

Men – för ja, det finns ett par men – det finns rum för förbättring.

Storleken

Storleksmässigt än F1s definitivt mer kompat än andra högteknologiska onanerare. För många är det en klar fördel, eftersom den därmed är mer lätthanterlig och inte blir lika klumpig att använda, samt väger mindre. Men för andra kommer den helt enkelt att vara för liten. Den är 11 cm djup, och för män med lite större penis blir det svårt att få hela härligheten stimulerad.

LELO F1s Developer's Kit Onaniprodukt i rött och med genomskinligt glas

Fönstret

Developer’s Kit har som tidigare nämnts ett fönster på utsidan, som gör det möjligt att se teknologin under huven. Det är en superfräck detalj som tyvärr blir ganska meningslös i praktiken. När penisen förts in och motorerna träffar mitt i prick, då kommer fönstret nämligen vara vänt åt vänster. Med andra ord måste du vara ovanligt vig om du vill kunna se vad som händer samtidigt som du använder onaneraren.

Slutsats

Vi började med att fråga oss om F1s-modellerna lever upp till LELOs standard, och om man verkligen får mer för pengarna när man köper produkter i den här prisklassen. Kan du leva med de ovanstående ”men:en”, då är svaret ett rungande JA! Kvaliteten är obestridlig och stimulansen är både genomtänkt och effektiv – helt i klass med det vi är vana vid och älskar hos LELO.

Den SDK- tillgängliga sextech plattformen har potential att bli bättre med tiden, allteftersom software-teknologin utvecklas. Det leder förhoppningsvis till ännu fler möjligheter i appen, både när det kommer till användningen och uppföljningen av den insamlade datan. Får de bara det att fungerar till 100% kan F1s-produkterna utan tvekan skrapa ihop fyra fina stjärnor, men tills dess får betyget landa på tre och en halv stjärna.