Recensioner

RECENSION: LELO F1S V2

Du har antagligen hört talas om LELO, och om inte, är det nu verkligen dags. Denna svenska tillverkare tillverkar prisbelönta sexleksaker av högsta kvalitet, med utmärkt design och fantastiska material – både för kvinnor och män.

 

Deras senaste produkt är LELO F1S V2 Pleasure Console Masturbator: en ny och förbättrad version av deras högt uppskattade onaniprodukt LELO F1S , LELO FLs Prototype Masturbator och LELO F1s Developers Kit RED Masturbator.

Produkter som vi naturligtvis också har recenserat.

Så vad är nytt med den senaste versionen?

Till att börja med har den här euforiinducerande onaniprodukten dubbelt så mycket kraft som sina föregångare. Dessutom har den fyra unikt designade programvarianter, var och en med sju vibrationsmönster, så att du kan ta full kontroll över din resa mot den ultimata orgasmiska njutningen. Toppen över i:et är en mjukare och mer flexibel sleeve som ger en upplevelse som är mer unik än någonsin.

 

Nedan tar vi en närmare titt på hur det känns, frågar oss om den lever upp till sitt fantastiska rykte och om det verkligen är värt att investera dina hårt förvärvade pengar i denna typ av onaniprodukt.

Låt oss börja med en översikt över dess fördelar och nackdelar så vi snabbt får en uppfattning om detta är något för dig eller inte.

FÖRDELAR NACKDELAR
 • Stimulering med SenSonic™-teknologi
 • Hastighetsvariation
 • Kontroller både på onaniprodukten och via en app
 • Lätt att rengöra
 • En funktion med uppvärmning till kroppstemperatur i sleeven
 • Dimensionerad för en penis av medelstorlek
 • Priset
 • Lite bullrig

Fortfarande intresserad? Bra!

Låt oss då arbeta oss utifrån och in och göra en komplett genomgång av vad som kan bli din nya favoritpryl.

En bra design med fint hantverk (med bara en liten hake)

Den här onaniprodukten har en snygg och smart design med ett hårt yttre skal och en mjuk och flexibel innersleeve. Dess fulla längd är 14 cm med en utvändig diameter på 6,5 cm för ett stadigt och robust grepp och den levereras med en USB-kabel för enkel och bekväm laddning.

Den har också en panel med LED-lampor vilket adderar en extra visuell dimension. Det är en bra idé även om det innebär att penis inte är direkt synlig utan snarare skymtas genom den färgade sleeven och fönstret hamnar på vänster sida under användning, vilket innebär att du inte riktigt kan se in ändå.

masturbator

 

Kontrollerna finns i ena änden av produkten och består av:

1 x strömknapp
1 x plusknapp
1 x minusknapp

Det innebär att kontrollen ligger i dina händer, oavsett hur många stjärnor du ser eller hur mycket din kropp börjar skälva. Du kan även använda appen, men mer om det senare.

FS1 V2 har samma storlek som den tidigare modellen, med en öppning på 5 cm i diameter och ett inre djup på 11 cm. Det innebär att den är utformad för penis av medelstorlek eller något mindre.

Som redan nämnts är sleeven nu mjukare och mer flexibel än tidigare, och du kan verkligen känna skillnaden när du glider in. Omslutningen känns tight och nästan lite begränsande i början, men med mycket vattenbaserat glidmedel och rätt rytm, kommer du snabbt få det otroligt skönt.

Den räfflade strukturen på insidan har olika nivåer som ger extra stimulering. Den första och mest effektfulla av dessa kommer garanterat få dig att se stjärnor av njutning medan du rör onaniprodukten fram och tillbaka.

Vad gäller det praktiska så är produkten vattentät och superlätt att rengöra med bara varmt vatten och en mild tvål och sedan låta lufttorka. Och om du vill säkerställa maximal hygien kan du också använda en särskild sexleksaksrengöring på produkten.

SenSonic är det allra senaste inom njutningsteknik

Med sin dubbla motor kombinerar LELO F1S V2 de vibrationer du känner och älskar med SenSonic-teknik, som från och med nu kommer att vara synonymt med extra djupa orgasmer.

En av motorerna släpper kraftfulla SenSonic-vågor. De tränger djupt in och skapar otroliga njutningsögonblick när stimuleringen kommer från alla håll samtidigt. SenSonic-vågorna går djupare än bara stimuleringen av nervändarna på ytan som tillhandahålls av traditionella vibrationer. Men för att skapa en verkligt vinnande kombination ingår även vibrationer som stimulerar dessa ytliga nerver.

Att sätta vibrationerna på maximal styrka ger en upplevelse som är så intensiv att den nästan inte går att hålla ut och något som kanske bäst används endast korta omgångar i taget för att inte förlänga njutningen.

blå masturbator

Teknik på denna nivå finns tyvärr ännu inte tillgängligt i ett tyst format, så kom ihåg att om du inte har en speciell förmåga att försvinna i din egen värld av njutning, kan du behöva kombinera denna upplevelse med ett par bullerreducerande hörlurar för att inte störas av det ihållande ljudet från enheten.

Däremot märker du knappt ljudvågorna eller vibrationerna på själva höljet, vilket innebär att du inte tappar känslan i dina händer, inte ens efter ett riktigt maraton mellan lakanen.

Farthållarinställningen förhindrar en frustrerande nedgång i intensitet under användning, till exempel när du växlar mellan stimuleringsinställningar. Istället övervakar och kontrollerar enheten intensiteten på ett smart sätt så att du får en smidig och oavbruten upplevelse. Enheten har även 10 integrerade sensorer som samlar information till appen.

På tal om appen är anslutning så enkel som det bara går. Det går så snabbt och enkelt att du nästan kommer undra om du har gjort allt du behöver göra. Gör så här:

 1. Ladda ner LELO F1S V2-appen
 2. Sätt på din F1S V2 onaniprodukt
 3. Anslut appen och onaniprodukten med ett enkelt klick
 4. Voilà

Gränssnittet har formen av en instrumentpanel, som du kan använda för att växla mellan olika inställningar, skräddarsy program, bestämma om du vill använda värmefunktionen (du kommer att göra det!), och fördjupa dig i statistiken som den sammanställer åt dig, till exempel hur snabbt du flyttar onaniprodukten under användning.

Det slutgiltiga omdömet

Vårt helhetsintryck

Oerhört stimulerande! Vilket kom som något av en trevlig överraskning. Om du har använt vibrerande sexleksaker tidigare vet du utan tvekan att de kan ge skön stimulering; men i kombination med SenSonic och bara lite övning kan LELO F1S V2 ta dig till helt nya höjder av njutning.

Vem bör kasta sig ut och prova denna?

Den här produkten är för dem som redan har erfarenhet av onaniprodukter och pocket pussies. Du bör ha skapat dig en uppfattning om vad du gillar och hur du gillar det om du vill få ut det mesta av F1S V2.

Det är litegrann som att när du kanske en gång i tiden helst ville ha en ödmjuk bit fyrkantigt rostbröd med smör och sylt, innan du senare i livet utvecklar en speciell förkärlek för surdegsbröd med nypiskat smör – det är en fråga om erfarenhet och kultivering av din egen njutnign.

Kombinationen av SenSonic och klassiska vibrationer ger en helt annan känsla än vad du kanske är van vid från andra vibrationsprodukter och det kan kännas lite konstigt först.

Vad skulle du säga till dina vänner om den?

”Om du letar efter något helt sensationellt, prova det här!”
När du väl har provat den själv vill du att alla andra också ska pröva på att njuta av denna speciella form av orgasm. Kvaliteten är verkligen toppklass, men priset är också något högt, så se till att ta reda på om den här typen av produkt är helt rätt för dig innan du spenderar dina pengar på den.

Vad behöver du tänka på?

Ta dig tid att njuta av produkten och hitta rätt vibrationer. Första gången du använder den kan det mycket väl hända att du når klimax så snabbt att du knappt märker skillnaden bara för att den är så intensiv – så kom ihåg att experimentera.

Bör du skaffa en LELO F1S V2?

Du måste acceptera att den ger ifrån sig en hel del buller, och att riktig kvalitet alltid kostar, men om du vet din storlek och att den här typen av produkt är rätt för dig, är detta utan tvekan det bästa onaniproduktköp du kan göra.

Enkelt uttryckt: LELO har skapat ännu en onaniprodukt som kvalar in bland deras absoluta toppskikt av kvalitetsprodukter.