Recensioner

Recension: Lelo Smart Wand Large 2

Den svenska sexleksaksgiganten LELO har precis lanserat en ny och förbättrad utgåva av sin testvinnande Smart Wand. Du kommer aldrig kunna gissa vad den nya versionen döpts till! Jo precis det, LELO Smart Wand Large 2.

Vi har testat den nya magic wand vibratorn för att ta reda på hur den skiljer sig från sin populära föregångare. Läs hela recensionen av LELO Smart Wand Large 2 i det här blogginlägget, där vi tittar närmare på alla fördelarna (och de få nackdelarna) som denna vibrator ger dig.


Fyra av fem stjärnor

Fördelar
Exklusiv och ergonomisk design som utstrålar lyx och glamour
Kraftiga vibrationer med många olika nivåer och mönster
Lätt att använda och njuta av både ensam och med en partner

Nackdelar
Ingen wow-effekt vad gäller uppgraderingarna från den förra modellen


Vibratorhuvudet på LELO Smart Wand Large 2

Vid första anblicken är det ingen större skillnad på föregångaren och den nya LELO Smart Wand Large 2. Som i ingen skillnad alls faktiskt.

Skaftet är slankt och böjt, har en snyggt metallisk platta och en kontrollpanel med tre knappar: plus, minus och mönster-knappen.

Det hela avslutas med själva vibratorhuvudet som sitter på en flexibel hals. På 2:an har LELO nämligen skruvat upp läckerheterna lite, så nu är vibratorn täckt av extra mjukt silikon.

Vibratorhuvudet har en exklusiv känsla och ytan känns fantastisk mot huden, oavsett om du använder den till sensuell kroppsmassage eller i intima områden.

Fokus på dina erogena zoner

Även om det inte syns utanpå, så har LELO Smart Wand Large 2 faktiskt fått sig ett lyft på insidan. Den är nämligen tillverkad så att vibrationerna inte känns i skaftet alls lika mycket som tidigare. Det är knappast något som får dig att tappa andan, men du kommer märka skillnaden på ett positivt sätt. Ju mindre vibrationerna känns i skaftet och handen, desto mer fokuserade blir de nämligen där du vill att de ska vara – i vibratorhuvudet och därmed i dina erogena zoner.

LELO Smart Wand Large 2 hålls i handen

Originalet kunde laddas via en 9V-laddare som sattes i vägguttaget, men den nya LELO Smart Wand Large 2 har hakat på trenden med praktiska USB-laddare. Det innebär att du kan ladda sexleksaken direkt i din dator, eller med hjälp av adaptern till din smartphoneladdare. 2:an erbjuder dessutom dubbelt så lång användningstid som föregångaren, så på en full laddning får du nu upp till 4 timmars njutning.

Fler sätt att stimuleras

När det nu inte är några större synliga skillnader på de två lyxiga modellerna, då måste LELO ha gömt uppdateringarna i motorn eller vibratorns innandöme, inte sant? Jodå, här finns det mycket riktigt skillnader att tala om.

Den nya utgåvan har 2 x 10 inställningar av vibrationer, fördelade på 10 nivåer och 10 mönster. Det är 4 inställningar mer än föregångaren hade, vilket betyder ännu mer variation. Därmed får du lite fler möjligheter att stimuleras på, så att du kan hitta en skräddarsydd nivå och en rytm som passar just dig. Njuter du av att ha många valmöjligheter och är ett fan av pulserande mönster, då är fler hastigheter och mer inställningar ju enbart en fördel.

Närbild på knapparna på LELO Smart Wand Large 2

Originalmodellen hade en funktion som kallades SenseTouch, och den har delat många läger. Funktionen, som kan aktiveras och inaktiveras efter tycke och smak, gör att vibrationerna intensifieras när vibratorhuvudet kommer i kontakt med huden.

Den här funktionen har utelämnats på den nya modellen, och därmed kan man ju fråga sig: Är det verkligen en uppgradering att ta bort en funktion? Motfrågan blir då: Saknar man den? Nej, överhuvudtaget inte!

Knapparna på 2:an är dessutom lättare att använda, och på ett sätt mer receptiva än på den ”gamla” modellen. När du vill höja eller sänka intensiteten kan du faktiskt hålla plus eller minus intryckt, vilket ger mycket mer flytande och närmast intuitiva övergångar jämfört med den första utgåvan. Med andra ord kan du lätt gå från mild till intensiv stimulans på nolltid.

Slutbetyget för LELO Smart Wand Large 2

Allt innehåll i LELO Smart Wand Large 2

Om du redan känner till, har eller har haft den första modellen och förväntar dig en ny och revolutionerande upplevelse, då riskerar du att bli besviken på LELO Smart Wand Large 2. För även om den har uppdaterats på flera punkter, så liknar den onekligen sin föregångare på många sätt.

Om du däremot förväntar dig små och detaljerade förbättringar i en kraftig, stilren och lyxig magic wand av absolut toppklass, då kan du se fram emot en upplevelse som ger mersmak.

LELO Smart Wand Large 2 är bara en nyare modell av en redan existerande produkt, men trots det är den helt klart värd att lära känna – och vilken bekantskap den blir sen!

Man kan inte bli annat än tillfredsställd av dessa djupa, sköna orgasmer, så i slutändan förtjänar LELO Smart Wand Large 2 helt klart 4 fantastiska stjärnor!