Recensioner

Recension: Lora DiCarlo Osé 2

En värld där alla, oavsett kön eller sexuell läggning, har samma lust och möjlighet att utforska sin egen kropp och sexuella njutning.

Så lyder den ganska ambitiösa men mycket ädla missionen för branschens splitternya spelare, Lora DiCarlo. Märket är grundat av Lora Haddock DiCarlo och naturligtvis uppkallat efter kvinnan med det italienskklingande namnet.


Fördelar
– Multifunktionell
– Kan ge djupa klitoris- och/eller g-punktsorgasmer
– Kan användas för att uppnå dubbelorgasmer
– Mycket justerbar
– Vattentät och uppladdningsbar
– Snygg och stilren

Nackdelar
– Man måste vänja sig vid den
– Knepig att ställa in


Det är Lora Dicarlo Osé 2, den fyrdubbelt prisbelönta efterföljaren till märkets första produkt, som är stjärnan i den här presentationen. Men innan vi går in på detaljerna kring denna läckra skapelse, bara måste vi få lov att berätta den fullständigt galna historien om den livsavgörande orgasmen som la grunden till det hela. Det är historien om hur viljestyrka, och framförallt upplysning, vann över fördomar vid världens mest inflytelserika teknikmässa.

Lora DiCarlo Osé 2 i vitt

Orgasmen som förändrade allt

En dag var Lora DiCarlo så lyckligt lottad att hon fick en mytomspunnen och oerhört intensiv dubbelorgasm. En dubbel orgasm från både g-punkten och klitoris på en gång. Tillsammans med fontänorgasmen anses den vara en av de mest ultimata sexuella upplevelserna en kvinna kan vara med om. När hon lyckats samla sig efter det äventyret var det enda Lora DiCarlo kunde tänka på ”hur uppnår jag det där igen?”.

Hon satte sig därför ner och började undersöka hur hon skulle kunna återskapa den upplevelsen på egen hand. Den mentaliteten ledde till en nytänkande och prisvinnande produkt, som i slutändan skulle komma att förändra hela teknologibranschens uppfattning och inställning till sexleksaker för alltid.

Historien om Lora DiCarlo Osé 2

Lora DiCarlo genomförde sina undersökningar och tog kontakt med ett av USA:s ledande universitet inom robotteknik och ingenjörsvetenskap. Med hjälp av robotik och biomimetik (teknik som hämtar inspiration från naturen) förverkligade de hennes vision.

Det var, och är, en vision om sexleksaker som imiterar de välkända och effektiva rörelserna från verklighetens hud mot hud sex. Därmed var hennes första produkt, Lora DiCarlo Osé, född. Och som vi strax skall se, var det en förstfödd som skulle komma att röra runt i grytan ganska ordentligt.

Osé gjorde debut vid CES, en mässa där allt det senaste och bästa inom teknologi samlas varje år, och vilken debut sedan! Osé vann nämligen ett eftertraktat innovationspris. Kort därefter drogs priset dock tillbaka, eftersom produkten ansågs vara ”omoralisk” och ”oanständig”.

Men Lora DiCarlo är inte typen som låter sig inte besegras så lätt. Hon var orubblig och bestämde sig för att utbilda organisationen i vikten av sexuell hälsa. Hon ville visa att om det var något som förtjänade en plats bland mer traditionella produkter, då var det just innovativa sexleksaker. Hennes kamp blev, som tur väl är, framgångsrik och de fick tillbaka sitt pris.

Sedan dess har märket vunnit flera imponerande priser, men Lora DiCarlos nyfikenhet och motivation har inte minskat. Med hjälp av feedback från kunder och testpersoner har Osé förbättrats, och nu har vi äntligen fått lov att stifta bekantskap med Lora DiCarlo Osé 2.

Men vad är det som är så speciellt med denna nya sexleksak? Förtjänar den verkligen all den uppmärksamhet den har fått? Det ska vi titta närmare på nu, för det har blivit dags att lära känna denna omtalade dubbelstimulerande produkt lite närmare.

Hand håller Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris och G-Punktsstimulator

Vad gör Lora DiCarlo Osé 2?

Bli inte överraskad om du känner dig lite överväldigad första gången du håller i den. För wow, det är ingen liten krabat det här. Det faktum att den inte liknar någon annan sexleksak kan också vara lite förvirrande. Men den är snygg och stilren, och det känns verkligen som en mycket välgjord teknikpryl redan första gången man håller den i handen. Att den dessutom är täckt med silkeslent silikon i en fin ljusgrå färg gör knappast saken sämre.

Lora DiCarlo Osé 2 är en så kallad dubbelprodukt, som genom att stimulera både klitoris och g-punkten samtidigt hjälper dig uppnå den där sköna, dubbla blandorgasmen. I ena änden har den ett skaft som masserar g-punkten med hjälp av en inre kula som kör fram och tillbaka. Kulan är designad för att imitera den sköna ”kom hit”-rörelsen vi känner igen från verklighetens flinka fingrar.

I den andra änden finns det en lufttrycksvibrator, som skickar läckra tryckvågor genom hela din klitoris. Den imiterar den läckra känslan från härligt oralsex, där mjuka läppar och en lekfull tunga får fritt spelrum.

Delen mellan de två stimulerande ändarna kan anpassas, så att båda stimulatorerna träffar precis där det känns som allra bäst för dig. Lora DiCarlo Osé 2 är naturligtvis både vattentät och uppladdningsbar, så du kan låta den följa med på plaskvåta äventyr i badrummet och behöver aldrig oroa dig över att ha batterier hemma.

Hand visar hur man laddar Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris och G-Punktsstimulator

Så använder du Lora DiCarlo Osé 2

Det knepigaste med att använda den här innovativa sexleksaken är förmodligen att ställa in skaftet. Det kan nämligen ta lite tid och ett par försök innan du hittar helt rätt position. Framförallt när både fingrarna och Lora DiCarlo Osé 2 är helt insmorda med glidmedel. Det går inte på ett ögonblick, men när du väl har hittat rätt vinkel, ja då sitter den verkligen mitt i prick och du är redo att leka dig fram till dubbelorgasmen.

Ett hett tips är att börja lugnt och försiktigt med bara den läckra lufttrycksvibratorn, innan du för in skaftet i vaginan och ställer in formen på det. Det är nämligen en klar fördel om du är redan är upphetsad när du börjar stimulera din g-punkt. När du blir upphetsad sväller hela vaginan upp och blir mer mottaglig för sköna smekningar, och g-punkten är inget undantag.

Du kan eventuellt känna efter med fingrarna först, så att du vet ungefär hur långt du ska föra in den. G-punkten sitter på den främre slidväggen, ut mot magen till, och känns lite som en mjuk valnöt. Den älskar tryck och massage, vilket är anledningen till att den inre kulan känns så himla skön. Kulan i Lora DiCarlo Osé 2 kan köra med 10 hastigheter och i 4 olika längder, och du växlar enkelt mellan dem på de ovala knapparna. Tänk dock på att Lora DiCarlo Osé 2 ska vara helt avstängd när du ställer in skaftet och för in det i vaginan. Stimulansen ska starta först när Osé sitter på plats.

Toppen av Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris och G-Punktsstimulator

En del tycker att det tar lite tid att vänja sig vid den här typen av stimulering och, så att säga, knäcka koden till g-punktsorgasmen. Det kan därför vara en bra idé att leka med de två delarna var för sig, innan du ger dig i kast med den dubbla stimuleringen och tar upp jakten på dubbelorgasmen.

Men när du är redo att leka med båda delarna samtidigt, då blir det riktigt, riktigt roligt. Medan kulan på skaftet tar han om din mjuka g-punkt på bästa sätt, skäms din klitoris bort till fullo av de fantastiska tryckvågorna från lufttrycksvibratorn.

Det bästa sättet att beskriva tryckvågorna på, är att kalla dem en pulserande njutning som fortplantar sig genom hela ditt klitorisorgan – inklusive den inre delen, som oftast inte får nära på så mycket uppmärksamhet som den borde. Här har du 10 intensiteter att välja mellan, så att du kan leka dig fram till den där läckra dubbelorgasmen.

Övning ger färdighet

Du kanske inte har turen att få en dubbelorgasm vid första försöket. De där tryckvågorna är ljuvligt sköna, så det är inte alls omöjligt att din klitoris bränner om g-punkten och kommer först – bokstavligt talat. Det krävs alltså lite träning för att få till en blandorgasm, men det är förmodligen världens bästa träning. Vi kan i vart fall inte tänka oss något roligare att träna på, och belöningen är minst sagt mödan värd.

När du väl får en dubbelorgasm, då kommer det inte råda några tvivel om att det är en sådan du upplever. Du kommer känna hur njutningen vältrar in över hela din kropp, likt en våg av skälvande kramper och darrande sensationer som sprider sig ända ut i tårna.

Det slutgiltiga betyget

Man blir lite varm om hjärtat när man hör att någon har lagt ner så mycket tid och energi på något, framför allt på något så viktigt som Lora DiCarlos mission. Men fungerar hennes Osé 2 verkligen? Ja, det måste vi faktiskt säga att den gör. Även om du inte lyckas uppnå en dubbelorgasm, vågar vi nästan lova att du garanterat kommer få orgasm från antingen g-punkten eller klitoris, och det är ju inte fy skam det heller.

Som med allt annat kan det vara lite svårt i början, men det tar faktiskt inte särskilt lång tid att lära känna både Lora DiCarlo Osé 2 och din egen kropp. Vi är djupt imponerade och väldigt glada över att vi har en så välgenomtänkt produkt i vår webbutik.

Vi delar med glädje ut 4 stjärnor och skyndar oss hem för att prova resten av Lora DiCarlos innovativa produkter. Vill du göra detsamma hittar du hela det vackra utbudet här.