Recensioner

Recension: Lovense Lush 3

Är du en av dem som bara har hört ros och lovord om Lovense Lush 3, ja men då bryter du inte trenden nu heller – vi kan nämligen inte göra annat än stämma in i lovsången.

Det här är, kort och gott, en uppgradering av den oerhört populära Lovense Lush 2 och i den här recensionen ska vi gå igenom skillnaderna mellan de två g-punktsvibratorerna, samt varför det faktiskt kan löna sig att uppgradera även om du redan har en tvåa.

Därefter får du själv avgöra om det är nu eller senare som din g-punkt ska få precis vad den förtjänar. För den kommer tacka dig, det lovar vi.


Fördelar
– Lätt att anpassa efter kroppens former
– Appstyrningen ger ett oändligt utbud av vibrationer
– Användningstiden är längre än förr
– Har kraftigare vibrationer än sin föregångare
– Lätt att ta med på utflykt och resor

Nackdelar
– Färre vibrationsinställningar på själva vibratoren än Lovense Lush 2


Det spelar ingen roll om du använder den ensam eller tillsammans med en partner, den här rosa lilla orgasm-mästaren kan verkligen sina saker.

Den ergonomiska formen och flexibla ”svansen” gör det lätt att anpassa den efter just din kropp, så att den alltid sitter helt perfekt.

Som krona på verket är den appstyrd, vilket ger ett oändligt utbud av möjliga vibrationer. Genom appen kan du och din partner dessutom använda den tillsammans, oavsett hur nära eller långt ifrån varandra ni befinner er.

Vi återkommer till fördelarna och de specifika detaljerna kring appen lite senare. Nu ska vi börja med att titta närmare på den karakteristiska designen.

Första intrycket av Lovense Lush 3

Hand som håller en rosa vibrator

Vid första anblicken liknar den verkligen Lovense Lush 2, för rent estetiskt har det inte gjorts några stora förändringar.

Lovense Lush 3 har vuxit sig något större, så nu kan den föras in 9,5 cm istället för 8 cm, samt har en diameter på 3,7 cm mot tidigare 3,5 cm. Men det göra intenting, den är faktiskt lättare att placera korrekt nu när den är något större.

Den är dock fortfarande tillverkad av sammetslent silikon, ett redan fantastiskt material som känns ännu bättre om du smörjer in det med vattenbaserat glidmedel innan Lush 3 förs in i vaginan.

Men en förändring kan faktiskt ses med blotta ögat, nämligen de förbättringar som gjorts på själva antennen, eller svansen som många kallar den. På 2:an är spetsen platt på undersidan, men Lovense Lush 3 har en power-knapp placerad här. Det gör att det blivit lättare att kontrollera vibrationsinställningarna under lekens gång, vilket enbart är positivt.

Själva antennen har också blivit mer fast, men är fortfarande flexibel. Således kan du forma den precis hur du vill, så att produkten sitter bekvämt på plats och stannar där den ska.

Det finns 7 vibrationsinställningar i själva vibratorn, men tar du appen till hjälp finns det faktiskt ingen ände på det roliga.

I Lovense Lush 3 har vibrationsstyrkan också blivit starkare, så att du kan få ännu mer intensiv stimulering än med tidigare modeller.

Det var mycket information på kort tid. För att sammanfatta skillnaden på dessa två vidunderliga vibratorer kommer här akademikerns bästa vän – kalla fakta i punktform:

Modell Lovense Lush 2 Lovense Lush 3
Vägl. pris 1195 kr (se aktuellt pris) 1295 kr (se aktuellt pris)
Material Silikon Silikon
Längd att föra in  8 cm 9,5 cm
Diameter 3,5 cm 3,7 cm
Vibrations mönster  13 (oändligt med app) 7 (oändligt med app)
Laddningstid 90 min. 85 min.
Användningstid Upp till 3 timmar Upp till 5 timmar
Ansluts via Bluetooth Bluetooth 4.0 och Bluetooth Smart Ready (5.0)
Kompatibel med iPhone/ iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 och senare versioner.
– Android 4.3 och senare versioner (med Bluetooth)
iPhone/ iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 och senare versioner.
– Android 4.3 och senare versioner (med Bluetooth 4.0)

Lovense Lush 3 in action

Även om Lovense Lush 3 har tagits fram främst till par, och framför allt de som lever i ett långdistansförhållande, finns det inget som förhindrar att den används av på egen hand.

Det krävs inte direkt en universitetsexamen i dataprogrammering för att installera appen Lovense Remote, som kan laddas ner helt gratis till både Android och iOS, och registrera dig med den sexleksak du ska använda. Tvärtom, det var faktiskt överraskande lätt att få det att fungera, för appen förklarar vad du ska göra steg för steg.

Ritad illustration av kvinna som använder en Lovense Lush

När det är gjort handlar det bara om att välja vilka vibrationer du gillar bäst och hur de ska se utformas. För med appen kan du nämligen:

  • Skapa egna mönster
  • Använda de mönster som redan finns däri
  • Utnyttja det offentliga vibrationsbiblioteket, där andra användare har delat med sig av sina personliga vibrationsmönster
  • Ansluta till Spotify och få vibrationerna att synka med de låtar som får dig i rätt stämning, oavsett om det är “Mikrofonkåt” eller “Du är min man”
  • Låta någon annan ta kontrollen över dina vibrationer, allt som krävs är att de också har laddat ner appen
  • Snacka med andra Lovense-användare i den offentliga chatten
  • Och det bästa av allt? När din partner pratar kan vibrationerna synka med hens röst! Så ja, dirty talk bör absolut vara en del av leken

Om en partner gärna vill ta del av dina sensuella stunder, ja rentav ta kontroll över vibrationerna, då går det alldeles utmärkt. Det spelar ingen roll hur stort det fysiska avståndet mellan er är, för via appen kan ni både se och höra varandra medan ni njuter tillsammans.

Och ett litet bonustips: Om ni tänder på sexting och skriftlig kommunikation kan ni välja att använda chatrummet istället.

Låt Lovense Lush 3 följa med på äventyr

par som kysser varandra på ett fält i solsken

Svenska sommarnätter är som gjorda för att prova på att använda Lovense Lush 3 ute i det fria.

Den är oerhört tystlåten, så det enda som kan avslöja vad ni håller på med är ni själva, de hemlighetsfulla blickarna ni ger varandra och de rosiga kinderna som uppstår när intensiteten höjs i, och av, vibratorn.

När du väl har hittat de vibrationer eller den funktion du vill använda, då återstår bara det bästa.

Nu handlar allt om dig och din njutning, något Lovense Lush 3 kan leverera i stora lass.

Det spelar ingen roll om du känner för att bygga upp orgasmen sakta och försiktigt, eller om du har behov av ett snabbt klimax, denna knallrosa dancing queen kan ge dig precis det du vill ha.

Sammanfattning

Detta rosa lilla mästerverk får 4,5 stjärnor av oss.

Lovense Lush 3 är definitivt värd att köpa, så om du befinner dig i den tråkiga sittsen att du inte äger en Lovense Lush ännu, då är det nu du ska glänta på sparkontot.

Appen är lika lätt att installera som att använda, även för den som har den digitala tummen mitt i den lika (o)digitala handen.

Det svåraste är faktiskt att bestämma vilken funktion du ska använda och vilka vibrationer du är på humör för.

Själva formen påminner mycket om föregångaren, men denna modell är lättare att justera så att den passar din individuella kropp.

Så vem ska köpa en Lovense Lush 3?

Det ska de som inte äger en Lush sedan tidigare göra. De som vill ha det allra senaste och överlag de som inte nöjer sig med det näst bästa.

Lovense Lush 3 är hög kvalitet i en enkel och lättförstådd förpackning – bättre än så kan det faktiskt inte bli.


Psst! Är nybörjare när det kommer till g-punkten och alla dess hemligheter kan vi tipsa om blogginlägget ”Så hittar du G-punkten”, vars syfte är att guida dig fram till dina framtida favoritorgasmer
.