Recensioner

Recension: MYHIXEL TR

Alla som gärna vill kunna hålla på tre gånger så länge i dubbelsängen räcker upp en hand!

Om kvinnor vill få mer kontroll över bäckenbottnen, känna mer under sex och uppleva djupare orgasmer finns det en uppsjö av knipkulor och bäckenbottentränare som kan bidra till att de får mer lust, mer njutning och ett bättre sexliv.

Men männen då? Vad ska de göra när de vill få ut mer av sex? Jo, det ska jag säga dig – de ska använda MYHIXEL TR App-styrd Onanerare!

“MYHIXEL is an absolute revolution for men and their sex lives.”

Så beskriver producenten själv denna okonventionella onanerare. MYHIXEL TR är nämligen mycket mer än bara ännu en onanerare på marknaden. Den är både en sexleksak, ett hjälpmedel och en vägledare på en och samma gång. Det gör den till den perfekta kompanjonen för dig som vill bli en bättre sexpartner.


4,5 gula stjärnor av 5 möjliga

Fördelar
Exklusiv och diskret design
Är både en onanerare och ett hjälpmedel
Tystlåten, stänktålig och lätt att använda
Sleeve med realistisk känsla

Nackdelar
Milda vibrationer
Kräver tålamod och hängivenhet
Sleeve med väldigt neutralt/anonymt utseende


Vad är MYHIXEL?

MYHIXEL är en masturbator, eller en onanerare på svenska, för män som finns i två olika versioner: ”MED” och ”TR”.

MED-utgåvan är designad för att hjälpa män som lider av diagnostiserad för tidig utlösning, eller prematur ejakulation. Så kallas det när du får utlösning mindre än 3 minuter efter penetreringen.

MYHIXEL TR, som vi recenserar i det här blogginlägget, är framtagen för dig som inte lider av för tidig utlösning, men som gärna vill kunna hålla på längre i sängen och känna mer vid klimax. Du får inte bara mer kontroll över din utlösning, utan du njuter också mer. Låter inte så tokigt, va?

Sexleksaken MYHIXEL TR för män i militärgrönt med kopparfärgat lock

Stilren design

MYHIXEL TR är en modern masturbator som ångar av exklusivitet inifrån och ut. Det hårda, yttre skalet är klätt med militärgrönt silikon, vilket inte både ger den ett stiligt utseende och samtidigt gör den lätt att hålla i, oavsett om du kör på för fullt eller tar det lugnt och försiktigt.

Själva locket är kopparfärgat – en färg som varit en hit länge och inte ser ut att tappa i popularitet. Tvärtom återfinns denna färg idag på ljusstakar, lampskärmar och allmänt krimskrams i de flesta svenska och skandinaviska hem.

För att göra en lång historia kort så liknar MYHIXEL TR alltså inga andra klassiska onanerare. Den är snygg, stilren och en riktig skattgömma!

Liggande MYHIXEL TR i militärgrönt utan lock

Inne i den finns nämligen en mjuk och läcker sleeve av realistiskt och flexibelt material, som ger dig känslan av att tränga in i en skön och upphetsad vagina. Sleeven har en inre struktur med mjuka knottror som bidrar till den naturtrogen känslan. Djupet mäter 14 cm och den inre diametern sträcker sig från 2 cm till 6,4 cm, så den passar de allra flesta penisstorlekar.

Det råder förmodligen delade meningar om det neutrala utseendet. Om du tänder på en riktigt detaljerad vaginalöppning likt dem du känner från Fleshlights gör sleeven i MYHIXEL TR kanske dig besviken. Om du däremot föredrar att använda fantasin, då är sleevens utseende helt perfekt.

Vad kan MYHIXEL TR göra?

Kanske är det bättre att fråga: vad kan den inte göra? Som vi nämnde tidigare är MYHIXEL TR ju nämligen både ett hjälpmedel och en onanerare i en och samma produkt, så du kan själv bestämma vilken upplevelse du vill ha.

Medan du förbereder dig och ser till att komma i rätt stämning kan du se till att onaneraren redo att ta emot dig också. Det kan du bland annat göra genom att sätta på värmefunktionen med den nedersta knappen – precis under ON-knappen.

Bilder av knapparna på MYHIXEL TR

Håll knappen intryckt i ett par sekunder tills den börjar lysa. Tänk på att locket sitta på, för det är nämligen där värmestaven sitter placerad. På insidan av locket och på onanerarens kant finns två par magneter som ska sitta mot varandra när du sätter på locket.

När onaneraren har nått önskad temperatur och du själv har kommit i rätt stämning, då saknas bara ett bra vattenbaserat glidmedel att fullända upplevelsen med. Det ingår ett varuprov på 3 ml när du köper din MYHIXEL TR, men det finns alltid mer i Sinfuls stora utbud av glidmedel.

Du kan krydda till upplevelsen ännu mer genom att aktivera de pirrande vibrationerna. Det gör du genom att hålla ON-knappen intryckt i ett par sekunder tills den börjar lysa. Masturbatorn har en nivå av milda, nästan kittlande och otroligt tystlåtna vibrationer som främst kan kännas av i de första centimeterna av sleeven. Vibrationerna är utvecklade specifikt för att öka din kontroll över utlösningen.

Själva bottnen av onaneraren kan vridas för att ställa in ett extra stimulerande vakuum, och den sugande känslan gör definitivt inte upplevelsen sämre.

Den revolutionerande appen

Det som verkligen skiljer MYHIXEL TR från andra onanerare i samma kategori är gratisappen MYHIXEL Play, som finns både till Android och iOS. Den är lätt att förstå sig på och använda sig av och fungerar nästan som din egen personliga sexolog.

Med appen får du tillgång till ett innovativt spel som tar med dig på en resa genom galaxen, med bättre prestationer i sängen som slutmål. Du låser upp nya möjligheter allteftersom du tar dig igenom de olika nivåerna – precis som när du klarar av en bana i Super Mario.

Skärmbild av MYHIXEL Play för iOSTill att börja med ska du svara på lite frågor kring ditt sexliv och din uthållighet, sen är du redo att börja besöka de olika planeterna. Varje planet har en övning eller fokusområde som hjälper dig bli mer medveten om dina muskler, hur de känns och fungerar, när du använder din onanerare – och när du är tillsammans med din partner.

De olika övningarna är framtagna av Jesús E. Rodriguez, direktör för Murcian Sexologiska Institutet, och samarbetspartnerna från Miguel Hernández Universitetet i Spanien.

Med metoder som Sphincter Control Training (träning av kontroll över ringmuskeln) och Cognitive Behavioral Therapy (kognitiv beteendeterapi) har teamet bakom MYHIXEL testat om och hur män kan träna sig till bättre stamina/uthållighet, bland annat med hjälp av vibrerande onanerare.

Du kan läsa mycket mer om de olika undersökningarna hos Plos.org och The Journal of Sexual Medicine, om du vill få mer information.

Sanningens ögonblick

MYHIXEL TR är utan tvekan en sofistikerad bekantskap. Dess stilrena yttre talar för sig självt, och man måste leta länge för att hitta en liknande produkt som rymmer lika mycket exklusivitet och känsla för det estetiska. Tanken bakom den är också god – en onaniprodukt som inte bara känns läcker, utan som också gör dig till en bättre partner i sängen.

Appen är verkligen genomarbetad och gör användningen av onaneraren till något alldeles extra. Tack vare appen blir upplevelsen betydligt mer spännande och helt annorlunda än om du ”bara” skulle testa ännu en (snygg) masturbator.

MYHIXEL TR är inte en quickfix, men om du är beredd att träna dig till bättre uthållighet och har tillräckligt med driv och tålamod för att ta dig igenom de olika övningarna, då får du här en hjälpande hand, så att säga, som du kan använda dig av under resten av ditt sexuella liv.


Psst! Vill du veta mer om hur du kan hålla på längre i sängen? Läs vår ultimata guide!