Recensioner

Recension: Satisfyer Curvy 2+

Hela världen utvecklas just nu i rasande fart, och sexleksaksindustrin är inget undantag. Det gäller inte minst teknologiska framsteg. Det kunde vi bland annat se när lufttrycksvibratorn lanserades för ett par år sedan.

Med den nya lufttrycksteknologin steg de olika modellerna snabbt i popularitet, och inom kort toppade de bestseller-listorna världen över. Allra mest populär blev Satisfyer Pro 2 Next Generation, som faktiskt var en av de mest omtalade produkterna i media år 2016.

Ett par år senare håller saker redan på att förändras, trots att lufttrycksvibratorer är ett så pass nytt fenomen. Med den nya Curvy-serien från Satisfyer har vi t.ex. fått några av världens första appstyrda lufttrycksvibratorer. De kan nämligen kopplas upp mot den prisbelönta appen Satisfyer Connect.

I den här recensionen tittar vi närmare på klassens nyaste medlem, Satisfyer Curvy 2+, för att ta reda på om framtiden redan är här. Vad kan den egentligen göra? Och vad innebär det här med appen? Bara lugn – vi har testat allt, så att du kan ta reda på om Curvy 2+ förtjänar en plats i ditt nattduksbord eller inte.

Hand håller en vit Satisfyer Curvy 2+

4,5 gula stjärnor av 5 möjliga

Fördelar
– Kul app med oändliga stimulationsprogram
– Partnern kan inkluderas i leken från hela världen
– Ligger stabilt och bra i handen
– Läcker beröringsfri stimulation av klitoris
– Både vattentät och uppladdningsbar

Nackdelar
– Lite högljudd
– Sughuvudet går inte att byta ut


Vad är en lufttrycksvibrator?

Även om Curvy 2+ skiljer sig från andra modeller genom att vara den första appstyrda varianten, så är det ändå i första hand en lufttrycksvibratorn. Med andra ord har det roliga bara börjat.

För det är inte för intet som lufttrycksvibratorer har inte blivit så här populära på så pass kort tid. De är kända för att ge kvinnor otroliga orgasmer, till och med dem som aldrig har lyckats uppnå en orgasm tidigare. Låter det för bra att vara sant?

Läs bara de över 400 positiva recensionerna som Satisfyer Pro 2 Next Generation, den tyska producentens hittills mest populära modell, har fått så här långt.

 

Det speciella med lufttrycksvibratorer är att de stimulerar klitoris utan att faktiskt röra vid den direkt. Därmed slipper du uppleva att känsligheten i din klitoris avtar. Dessa leksaker omsluter istället klitoris och tar hand om de upp till 8000 nervändarna med hjälp av pulserande ljud-, luft- eller tryckvågor, som fortplantar sig genom hela ditt underliv. Och vi kan meddela att det känns helt fantastiskt!

En del jämför det med känslan av att få riktigt skönt oralsex. Att du bevarar känsligheten i din klitoris innebär dessutom att du har större möjlighet att få flera orgasmer i rad. Vem skulle få för sig att tacka nej till det?

 

Alla dessa fantastiska fördelar återfinns naturligtvis i vår nya, kurviga vän Satisfyer Curvy 2+, som med den patenterade luftrycksteknologin och de rumlande vibrationerna kommer skicka dig till sjunde himlen på nolltid.

En ny era för klitorisstimulatorer

Den största skillnaden mellan Curvy 2+ och dess äldre syskon är naturligtvis att den, som en av de första av sitt slag, kan styras via en smartphone, smartwatch eller tablet. Det är möjligt tack vare Satisfyer Connect, appen som tilldelades det prestigefyllda Twice Pick Award under teknologimässan CES 2020.

Men varför är det så smart att ha en sån här app? Är det inte enbart pompöst? Nej, vi skulle snarare kalla det pampigt! Generellt sett har appstyrda sexleksaker massor av fördelar, men hur många och vilka de är beror naturligtvis på den specifika appen och dess funktioner. Vi ska därför dyka lite djupare ner i de olika funktionerna som du får med Satisfyer Connect-appen, för att ge dig en inblick i hur smarta de faktiskt är.

Satisfyer Connect App

Den nya appen är indelad i fyra huvudsidor: ‘Nära håll’, ‘Partner på distans’, ‘Community-delning’ och ‘Larm’. Låt oss titta närmare på de olika sidorna och se vad som gömmer sig bakom varje.

Nära håll

Det här är den första sidan du kommer in på när du öppnar appen, och det är förmodligen här du kommer tillbringa mest tid. Här hittar du hela fyra olika funktioner. Två av dem heter ‘Programuppspelning’ och ‘Livekontroll’. Med dem kan du skräddarsy dina helt egna stimulationsprogram med lufttrycksvågor och vibrationer. Då får alltså tillgång till oändligt många kombinationer, som kan anpassar helt efter dina individuella lustar och behov.

Och det är inte slut på det roliga än! Sidan ligger nämligen inne med ännu fler sköna funktioner. Testa till exempel att använda ‘Omgivningsljud’, där ljud som fångas upp av mikrofonen i din smartphone omvandlas till vibrationer i sin Satisfyer Curvy 2+. Din partners ”dirty talk” kan alltså potentiellt bli ännu fräckare.

Med ‘Musikvibbar’, vår personliga favoritfunktion, kan du komma till rytmen av din favoritlåt. Appen kan nämligen kopplas upp mot ditt musikbibliotek eller Spotify, varpå den förvandlar musiken till vibrationer. Det är sjukt häftigt!

Partner på distans

En av de riktigt stora fördelarna med appstyrda sexleksaker är att din partner kan inkluderas i leken. Det görs ofta genom att hen använder appen som fjärrkontroll medan du håller i leksaken. Men denna app har naturligtvis lagt ribban högre än så. Nu kan din partner styra din leksak även om hen befinner sig på andra sidan jordklotet!

Med funktionen ‘Partner på distans’ kan ni alltså koppla upp er och vårda intimiteten i ett långdistansförhållande. Appen erbjuder även en säker video- och chattfunktion, så att ni kan se varandra i ögonen när ni delar fräcka stunder.

Community-delning

“Delad glädje är dubbel glädje.” Det måste ha varit producentens mantra när de utvecklade appens stora internationella community-funktion. Med den är det möjligt att dela program och sekvenser som du har satt ihop. och blivit extra förtjust i, med andra app-användare. På så vis kan du hjälpa andra, så att de får en ännu bättre upplevelse med sin egen produkt. Samtidigt kan du dra nytta av av andras upptäckter och erfarenheter, samt njuta av deras skapelser.

Larm

Namnet säger nästan allt du behöver veta, men den här funktionen är faktiskt väldigt smart att använda tillsammans med ‘Partner på distans’-funktionen. Här kan du nämligen planera in fräcka stunder med din Satisfyer Curvy 2+, eller någon annan av märkets produkter. När det väl är dags får du, och din partner om ni har avtalat möte, en notifikation som påminnelse. På så vis glömmer du inte bort att prioritera såväl din egen njutning, som intimiteten i ditt förhållande med din partner.

Häftig inuti – snygg och praktisk utanpå

Om du inte vill styra din Satisfyer Curvy 2+ via appen, eller om du bara känner för en liten quick fix, kan den utan problem användas app-löst också. På skaftet, precis där din tumme landar helt naturligt när du håller i den, sitter det tre knappar. Med dem kan du växla mellan 10 vibrationsmönster och 11 pulseringsnivåer, samt kombinera dem så att du får den ultimata upplevelsen.

Satisfyer Curvy 2+ i rosa sedd framifrån

Satisfyer Curvy 2+ lever dessutom upp till sitt namn. Den har nämligen en mycket speciell, lite böjd utformning. Det gör att den ligger stabilt och bra, för att inte tala om bekvämt, i handen när du ger dig i kast med sololekar, under täcket eller i badet. För ja, du kan utan problem låta din nya kurviga vän följa med in i badrummet, den är nämligen helt vattentät.

Det är också ett stort plus när det kommer till rengöringen, för till skillnad från många liknande produkter har denna inte ett avtag- eller utbytbart sughuvud. Satisfyer Curvy 2+ kräver alltså lite mer omtanke och en extra omgång sexleksaksrengöring eller mild tvål, för att se till så att ni får en lång och lycklig vänskap.

Värt att nämna är också att ljudnivån ligger lite över vad vi blivit vana vid från exempelvis Womanizer-produkterna. Men där snackar vi ju också om produkter i en helt annan prisklass.

Satisfyer Curvy 2+ i rosa sedd bakifrån

Prismässigt ligger Satisfyer Curvy 2+ faktiskt på en nivå som de flesta kan hantera, och det utan att behöva introducera spargrisen för Herr Hammare. Som en extra bonus är den dessutom uppladdningsbar via en smart, magnetiska laddare. Således slipper du tänka på att alltid ha extra batterier hemma.

 

Som om prisbelönt appstyrning och en praktisk utformning inte räckte, så är den nya Satisfyer Curvy 2+ dessutom otroligt snygg att se på. Den har ett enkelt, minimalistiskt uttryck och är täckt av lenaste silikon, vilket ger den en stilren och matt look. Det är också det som skiljer den från sin namne Satisfyer Curvy 1+, som är lite hårdare att hålla i.

Satisfyer har överlag en imponerade arsenal av härliga sexleksaker, så det är verkligen ett märke som är värt att undersöka närmare.

Det slutgiltiga omdömet

Okej, vi erkänner, vi är grymt imponerade av den nya Satisfyer Curvy 2+. Den har allt det vi känner och älskar från de äldre modellerna av lufttrycksvibratorer – plus mer därtill.

Den tillhörande appen är otroligt smart och fungerar bra, och tillsammans blir de två ett mycket vinnande koncept. Appen öppnar upp för nya former av sexuell njutning, samtidigt som Curvy 2+ är både snygg, vattentät och uppladdningsbar.

Satisfyer Curvy 2+ kan på många sätt sägas vara en uppgradering av Pro 2 Next Generation, som i princip har dominerat marknaden fram tills nu. Så om du har en sån liggande hemma i lådan, då kommer du älska Satisfyer Curvy 2+.

Den får ett litet minus för sin ljudnivå, samt att det inte går att byta ut sughuvudet. Men vet du vad? Det kan vi leva med när vi får så många andra uppenbara fördelar.

Vi ger gladeligen 4,5 stjärnor till Satisfyer Curvy 2+ och spår att det sker ett regimskifte inom kort. Och till sist kan vi bara dra slutsatsen att ja – framtiden är definitivt här!