Recensioner

Recension: We-Vibe Magic Wand Vibrator

Du kanske redan känner till de populära massagestavarna, de som ofta kallas Magic Wands? Det är inte alls omöjligt att du har sett en i tv-serien Sex and the City, eller gömd lite sådär i skymundan i det lokala köpcentret. Magic Wanden intog världsmarknaden för över 50 år sedan, när det japanska originalet Hitachi Wand slog ned som en bomb i USA, och sedan dess har hundratals olika modeller dykt upp världens över.

Men kan man verkligen hålla på att återuppfinna en klassiker sådär? Ja, det kan man! Det har We-Vibe bevisat med sin senaste lansering av en Magic Wand vibrator.

Läs mer om hur i den här recensionen av We-Vibe Magic Wand Vibrator, där vi tittar närmare på vad som gör denna sexleksak så speciell.


4 av 5 gula stjärnor

Fördelar
Exklusiv design, både vad gäller utseende och känsla
Rumlande djupa vibrationer med både milda och kraftiga nivåer
Den kan användas både ensam och med din partner; både med och utan app
Smart Silence-funktionen fungerar fantastiskt och precis som förväntat

Nackdelar
Smart Silence-funktionen kan inte användas ihop med tillbehören
Joysticken tar lite tid att vänja sig vid


Exklusiv och läcker design

Snygg förpackning som innehåller We-Vibe Magic Wand

We-Vibes lekfulla och exklusiva design kan ses redan utanpå förpackningen, men den försvinner som tur väl är inte när kartongen öppnas och huvudpersonen träder fram. We-Vibe Magic Wand är täckt av läckert, sammetslent silikon från topp till tå. Den är skön att hålla i och känns fantastisk mot huden, oavsett om du använder den i intima områden eller till kroppsmassage – den kan nämligen hantera båda delarna.

Den är utrustad med ett långt, lätt böjt och ergonomiskt utformat skaft, samt en flexibel hals. Det gör wanden lätt att använda i flera olika vinklar, eftersom den följer kroppens naturliga konturer, oavsett om du använder den ensam eller bjuder in din partner i leken.

Den lila färgen känns igen från många av We-Vibes andra populära produkter, och bidrar till det eleganta men diskreta utseendet. Oavsett om du gillar färgen eller inte, går det inte att förneka att den här vibratorn osar av kvalitet och kommande njutning.

Milda och kraftiga vibrationer

We-Vibe Magic Wand bjuder på rumlande vibrationer med 10 olika mönster och steglösa nivåer. Du kan njuta av såväl mild som kraftfull stimulering, så det finns något för alla smaker och erfarenhetsnivåer. Med andra ord passar den lika bra till dig som letar efter din första Magic Wand, och dig som har lång erfarenhet med tidigare modeller.

Hand håller upp en lila We-Vibe Magic Wand

Du kan växla mellan vibrationsmönstren genom att trycka på en knapp längst ner på skaftet, medan intensiteten regleras på ett helt nytt sätt. Istället för knappar har We-Vibe Magic Wand nämligen en joystick-liknande funktion som kan föras uppåt och nedåt. Du behöver alltså inte trycka dig igenom flera olika nivåer, utan du kan istället hålla joysticken intryckt tills du hittar precis den intensitet du vill ha.

Likt många andra We-Vibe produkter kan den också användas tillsammans med gratisappen We-Connect, som du laddar ner i App Store eller Google Play. Med appen får du ännu fler vibrationer att välja mellan och många nya lekmöjligheter att utforska. Låt oss återkomma till detta lite senare.

Massor av nya fräcka funktioner

Magic Wands är kända för sina extra kraftiga vibrationer, och som tidigare nämnt är We-Vibe Magic Wand inget undantag. Men vad erbjuder den utöver det?

Förutom joysticken och de intuitiva vibrationerna som kommer med den, introducerar We-Vibe här sin geniala Smart Silence-funktion. Den ser till att vibrationerna startar först när vibratorhuvudet kommer i kontakt med huden. Funktionen är aktiverad när produkten levereras, vilket kan bli lite förvirrande första gången du startar din We-Vibe Magic Wand. Du blir kanske förvånad när du startar din wand och absolut ingenting händer, men det är alltså meningen. Lägg handen på vibratorns huvud, eller låter wanden vila mot dina intima områden, så börjar den vibrera direkt.

Den största fördelen med funktionen är att den gör hela upplevelsen till en ovanligt diskret affär. We-Vibe Magic Wand är fullständigt ljudlös när den inte aktivt används, och den stannar i samma ögonblick som den tas bort från huden.

Högerhand håller We-Vibe Magic Wand, medan vänsterhand visar hur man laddar vibratorn med den inkluderade USB-sladden

Med andra ord behöver du inte oroa dig för att bli avslöjad när du tillbringar lite välförtjänt egentid under täcket. Du kan snabbt ta bort wanden och gömma den under kudden, utan att behöva leta efter avstängningsknappen först, om en rumskompis eller ditt barn knackar på dörren.

Smart Silence-funktionen är också praktisk när du använder wanden tillsammans med din partner under massage, förspel eller sex. Efter att vibratorn har gjort sitt behöver ni inte avbryta leken för att stänga av och stoppa undan den. Bara släpp taget om den, så kan den ligga där på sängkanten medan ni fokuserar på varandra istället.

Andra egenskaper som är värda att nämna, är att vibratorn är vattentät och därmed kan följa med både in i duschen och ner i badkaret. Det strömlinjeformade silikonet har varken hål eller fogar som vattnet kan tränga in igenom, vilket ger dig möjlighet att utforska dina våtaste fantasier. Wanden är dessutom laddningsbar, så du slipper krångla med sladdar och batteribyten. Den säger själv ifrån när det är dags för laddning genom att en liten lampa på skaftet börjar blinka. Då behöver du bara ansluta den inkludera magnetiska USB-kabeln till din dator eller en adapter, så vet du att det finns batteri till nästa gång. En full laddning ger dig upp till två timmars oavbruten lek.

Fungerar både till singlar och par

Det ingår också två stycken tillbehör till We-Vibe Wand, som förvandlar den kraftiga vibratorn till helt nya sexleksaker. Båda tillbehören är tillverkade av samma läckra silikon, men har en frisk mintgrön nyans, som står i fin kontrast till den djupa lila färgen. Tillbehören sätts runt vibratorhuvudet, så att vibrationerna fortplantar sig ut i dem.

För att kunna använda wanden tillsammans med tillbehören, måste du dock stänga av Smart Silence-funktionen. Det görs lätt genom att du håller mönster-knappen intryckt i 5 sekunder. När du vill aktivera funktionen igen upprepar du bara proceduren.

Ett tillbehör är täckt med mjuka, lekfulla tungor. De känns helt fantastiska mot klitoris, och är ett perfekt sätt variera de djupa vibrationerna som vibratorhuvudet bjuder på. Tungorna kan också med fördel användas för att pirra ett par känsliga bröstvårtor.

We-Vibe Magic Wand och en hand som visar de inkluderade tillbehören

Det andra tillbehöret förvandlar We-Vibe Magic Wand till en effektiv penisvibrator. Två mjuka vingar sluter åt runt penisens skaft, och baksidan är täckt med stimulerande räfflor.

Håll wanden stilla och koncentrera vibrationerna till frenulum (den känsliga strängen på penisens undersida precis under ollonet), eller för den upp och ned över penis för att efterlikna ett handjob. Ett bra vattenbaserat glidmedel gör bara att det känns ännu bättre.

We-Vibe Magic Wand kan alltså ge njutning åt alla kön, och den är dessutom perfekt till par.

Kommer du ihåg appen vi talade om tidigare? Det är nu den kommer in i bilden på allvar. Den har nämligen mycket mer att erbjuda än bara ett utvidgat sortiment av vibrationer. Med appen kan du eller din partner använda en smartphone som fjärrkontroll, och det spelar ingen roll om ni ligger jämte varandra i sängen, sitter i varsitt rum eller befinner er i olika världsdelar. Därmed kan ni fortsätta vara intima med varandra, trots att det fysiska avståndet kanske är stort. Den typen av lekar blir nästan som veckolånga förspel och slutar oftast med ett extra fräckt och förlösande återseende.

Slutsats

We-Vibe Magic Wand Vibratorset har allt det vi älskar och förknippar med en Magic Wand – och mer därtill. De nya funktionerna gör enbart upplevelsen bättre, och de inkluderade tillbehören öppnar upp nya världar med ännu mer njutning. We-Vibe har återigen bevisat att de är experter på att skapa innovativa sexleksaker med massor av användningsområden, så det blir spännande att se vad de hittar på i framtiden.