Recensioner

Recension: Velve Riva – Rabbitvibrator

Det finns många härliga rabbitdildosar. Som i VÄLDIGT många. Det innebär också att det kan det vara väldigt svårt att välja vilken modell som ska få följa med hem.

Vilken lever upp till dina förväntningar om stimulering, utseende, ljudnivå och form?

Om du fortfarande letar efter rabbiten med stort R, fortsätt läsa det här inlägget och låt oss presentera dig för Velve Riva – ett möte du inte kommer ångra.


 Fördelar
– Kan ge sköna blandorgasmer
– Ångar av estetik och lyx
– Genomtänkt och funktionell design
– Vattentät och uppladdningsbar

Nackdelar
– Beroendeframkallande
– Kräver lite träning
– Går inte att ställa in de inre och yttre vibrationerna var för sig


Hej! Jag heter Riva

Riva kommer från Velve – en serie lyxiga erotiska leksaker designade i Skandinavien och framtagna i samarbeta med ledande experter och sexologer. Man har tänkt igenom varenda liten detalj, och vi kan redan nu avslöja att det är bra tankar man har haft.

Riva ger ett ganska sofistikerat första intryck. Den levereras i en läcker förpackning med en mörkt lila färg, som även återkommer på själva vibratorn.

Förutom laddare och förvaringspåse, innehåller förpackningen också en utförlig vägledning på engelska, så att du snabbt får en överblick över funktionerna och knapparna.

Vibratorn är gjord av silkeslent silikon utan skarpa kanter och klumpiga knappar, så den är stilren och otroligt enkel att använda.

Skaftet har en genomsnittlig storlek, lagom på ren svenska. Det kan föras in 11 cm och diametern är 3,5 cm på den bredaste punkten, vilket innebär att de flesta kan vara med och leka. Skaftet är fast, men ändå så pass flexibelt att det följer kroppens naturliga former.

Den utvändiga delen till klitoris har en tillfredsställande längd och bredd, så att en stor del av klitorisområdet blir stimulerat. 

Blandorgasmer? Ja tack!

Efter en laddningstid på ca. 3 timmar är Riva redo att användas och jisses! Det har INTE sparats på krutet vad gäller vibrationerna! Kraftiga vibrationer är ofta lika med högre ljudnivåer, men här väntar en positiv överraskning. Inte ens på högsta nivå låter Riva särskilt mycket – vilket är riktigt imponerande!

När Riva är påslagen startat du vibrationerna genom att trycka på den översta knappen, som även används för att växla mellan de 10 olika vibrationsmönstren. Plus och minus justerar intensiteten, så du har stora chanser att hitta flera inställningar som faller dig i smaken.

Riva har dessutom en extra läcker specialfunktion. Ett lätt tryck på den nedersta knappen och en väntentid på 5 minuter eller så, gör nämligen att vibratorn får en temperatur på 37-39 grader. Det ger en underbart verklighetstrogen och behaglig känsla.

Skaftets böjda form är designad för att träffa mitt i prick mot g-punkten, samtidigt som den utvändiga delen vilar mot klitoris. Den dubbla stimuleringen gör det möjligt att uppnå blandorgasmer, och det är det knappast någon som tackar nej till!

Om du tycker det är svårt träffa rätt mot klitoris, prova att vinkla vibratorn lite eller sära på blygdläpparna en smula.

Och kom ihåg att använda ett vattenbaserat glidmedel ihop med den. Det gör både att rabbiten känns skönare och att det blir lättare att hitta dina erogena zoner.

Gillar du när det blir riktigt vått? Inga problem, det gör Riva också. Den vattentäta designen innebär att du kan njuta med den när du duschar. Så om du vill ha en anledning att låta hårinpackningen verka ett par minuter extra, passa på att låta Riva visa dig alla sina bästa trix under tiden.

Blir det en andra dejt?

Om Riva var på Tinder hade den definitvt fått en Superlike!

Man har tänkt igenom både utseendet, användarupplevelsen och njutningen – och det märks!

Det är en speciell känsla att få skämma bort sig själv med intimprodukter av den här kvaliteten. Du har garanterat stött på L’Oréals slogan ’Because you’re worth it’, men de är inte de enda som borde använda den numera. Med Riva visar Velve att de håller med fullständigt – du förtjänar det bästa, det är faktiskt det minsta du är värd. Så ut med halvdana onaniupplevelser; in med himmelska orgasmer och passionerade privatstunder istället.

Vi ger den – utan att tveka – 4,5 stjärnor!