Recensioner

Riva från Velve

Alla kvinnor bör äga åtminstone en rabbitvibrator. Men det kan vara knepigt att hitta den perfekta modellen, den som lever upp till alla ens krav på stimulering, ljudnivå och ergonomi. Jag höll fortfarande på att leta efter den rätta när jag fick fatt på Riva från den helt nya serien Velve. Vilken GREJ!

Allmänt

Riva ger ett ganska sofistikerat första intryck. Den kommer i en läcker förpackning med en mörkt lila färg som återkommer på själva vibratorn. Materialet är i ett silkeslent silikon utan skarpa kanter eller jobbiga knappar – stilren och otroligt enkel att använda. Skaftets storlek räcker precis och klitorisvibratorn har både tillfredsställande längd och bredd. 

Upplevelse och funktioner

Efter en laddningstid på ca 3 timmar är Riva redo att användas och jisses, de har INTE sparat på krutet med vibrationerna. Det nästa som överraskar mig är ljudnivån. Normalt har produkter med så här kraftiga vibrationer en – förståelig – tendens att låta rätt mycket, men även på högsta nivå surrar Riva behagligt. Det är riktigt imponerande!

I förpackningen finns, utöver laddare och förvaringspåse, en utförlig bruksanvisning som gör det enkelt att förstå sig på de 4 knapparna (utöver på-knappen). När vibratorn är påslagen sätter man bara igång vibrationerna genom att klicka på den översta knappen varifrån man också kontrollerar de 10 vibrationsmönstren. Plus och minus justerar intensitet så att man enkelt kan finna olika inställningar som passar efter stämning och humör.

Riva har också en splitterny funktion som jag aldrig har stött på förut. Genom att klicka på den nedersta knappen och vänta i 5 minuter får vibratorn en temperatur på mellan 37-39 grader. Den stigande värmen känns i handflatan medan jag väntar vilket ger vibratorn en underbart organisk och behaglig känsla.

Även om värmen absolut känns skön så glömmer jag fort bort den när vibratorn kommer igång. Skaftets böjda form och kraftiga vibrationer stöter emot min G-punkt helt perfekt vilket betyder att jag inte behöver skruva upp intensiteten, något jag annars alltid måste göra. Klitorisvibratorn fungerar också riktigt bra, även om jag hade önskat att den var något kraftigare. Rent ergonomiskt passar den mig utmärkt och är tillräckligt flexibel för att jag ska kunna vinkla den på lite olika sätt.

Betyg

Jag måste erkänna att jag är fullständigt överrumplad av denna eleganta lilla sak. Vanligtvis njuter jag mest av yttre stimulering men tack vare skaftets form och vibrationerna gjorde den underverk med mig – 2 gånger till och med! Min enda invändning är att jag hade velat ha möjligheten att justera de inre och yttre vibrationerna, men om den funktionen har fått ryka på grund av värmefunktionen så kan jag leva med det.

Om Riva var på Tinder hade den fått en superlike av mig och jag ser redan fram emot andra dejten.

Jag ger den – helt utan att tveka – 4,5 stjärnor!