Guides

Så tar du henne till orgasmhimlen

Blev du ompysslad med beef and blowjob den 14 mars? Då är det kanske dags att återgälda tjänsten! Den 14 april är det nämligen internationella Cake & Cunnilingus Day, där kvinnor runt hela världen överöses med extravaganta tårtor och läckra kyssar (därnere). Här kan du läsa om hur du bemästrar den knepiga cunnilingus-konsten och tar henne till sjunde oralsexhimlen.

Tårtreceptet får du googla dig fram till – här får du istället en komplett steg-för-steg-guide till oförglömligt oralsex (och en lycklig, extatisk kvinna). Och ja, här finns tips för singelkvinnor också.

Få henne att slappna av 

Du har säkert hört det flera gånger förut, men en kvinnas orgasmer äger rum lika mycket i huvudet som mellan benen. Börja därför med att få din partner att slappna av ordentligt. Skapa en varm och trygg (läs: romantisk) atmosfär med levande ljus, het musik och massor av kyssar, kramar och komplimanger. Visa och berätta för henne hur mycket du vill smaka och tillfredsställa henne med din tunga.

Kaerlig Ekologisk Massageolja 150 ml 1

 

Ett bergsäkert sätt att få henne att komma i rätt stämning är en omgång erotisk massage. Använd eventuellt Sinfuls Kaerlig massageolja, så att du kan slicka utan hämningar och värma upp henne med din tunga på andra känsliga delar av hennes kropp, så att hon vet precis vilken slags njutning hon har att se fram emot.

Ned på magen

Det tar i genomsnitt (genomsnitt!) 20 minuter för att få en kvinna att komma genom oralsex, så det gäller att du hittar en bra ställning som du kan ligga kvar i länge. Lägg dig antingen på mage mellan hennes ben, eller be henne skjuta ut rumpan till sängkanten så att du kan sitta på knä framför henne. Oavsett hur du väljer att placera dig, så bör du se till att du ligger mjukt och bekvämt – ställ in dig på att du ska “hänga” där en stund. Ett bra tips är att be henne placera benen så nära varandra som möjligt så att du kan vila och stödja din kinder mot hennes lår. 

Ta det lugnt

Även om du har slickat dig fram väääldigt långsamt och hon är varm och avslappnad så är det strängt förbjudet att gå loss med propellertungan. Börja istället med att slicka i långa, försiktiga drag från botten av hennes vagina, upp längs de inre och yttre blygdläpparna och hela vägen upp till klitoris (tänk dig samma rörelser som du använder på en smältande mjukglass). Låt tungan nyfiket vandra längs hela hennes vagina, så att hon blir så upphetsad att hon helt glömmer bort allt runtomkring.

Teknik, teknik, teknik

När du har stimulerat henne en stund med lugna slick, kan du växla upp ditt oral game. Sära försiktigt på hennes blygdläppar och flytta fokuset till klitoris och området runtomkring – i synnerhet precis ovanför. Lek med tungtekniken lite genom att växla mellan att cirkulera runt klitoris, låta tungspetsen fladdra från sida till sida, eller sätt dina läppar mot den och sug försiktigt. Kom ihåg att alla kvinnor är olika – en del gillar en spänstig, hård och målriktad tunga direkt mot klitoris, medan andra föredrar att du är mer försiktigt och ömsint när du slickar. Har du svårt att avgöra vad som känns bäst för henne? Titta på hennes kropp och lyssna på hennes andetag under tiden – du kommer snart vara HELT säker på vad hon gillar. När du har knäckt koden så bör du hålla dig till den! Nyckelordet här är uthållighet.

Pimpa din tunga 

Vill du skämma bort henne ännu mer så kan du pimpa din tunga med LingO från Screaming O som tar henne direkt till sjunde oralsexhimlen! Det lilla men otroligt effektiva tillbehöret förvandlar din mun till ett fyrverkeri av läckra vibrationer. Som bonus har LingO försetts med ett knottrigt yttre som ger henne dubbelt så mycket njutning.

lilla tunge vibrator

 

Skärp hennes sinnen

Om du verkligen vill ge henne minnesvärt oralsex kan du öka känsligheten i hennes klitoris med Kaerlig Ekologisk Orgasmgel, som ger henne en växelvis värmande och nedkylande sensation. 

Kaerlig Økologisk Orgasme Gel 15 ml 1

 

Flinka fingrar

Det krävs lite övning att bemästra denna multitasking-konst, men med lite effektiv finger action kan du verkligen ge henne en helt ny nivå av oralsex. Prova till exempel att låta ditt pekfinger vandra från sida till sida över hennes lilla pärla, samtidigt som du slickar henne upp och ner – eller vice versa. När hon börjar stönar högljutt och vrida sig av njutning kan du penetrera henne med ett finger eller två, och stimulera hennes g-punkt genom att trycka upp mot naveln med en “kom hit”-rörelse. Och det är nu du ska växla upp tempot! Slicka henne nonstop om och om igen, tills hon exploderar i en vild orgasm. Voilá! Om du vill ha lite hjälp, kompletterar du med en klitorisvibrator – det kommer definitivt att skicka henne till orgasmhimlen.

Underbart oralsex för singelkvinnan

Även om du inte har någon (sex)partner för tillfället, behöver du naturligtvis inte gå miste om en underbart het kak- och klitorisdag.

Ora 2 är den tveklöst mest sofistikerade och exklusiva oralsexsimulatorn på marknaden, och det är svenska LELO som ligger bakom den. Ora 2 masserar klitoris och hela området runtomkring, med en kombination av intensiva pulseringar och känsliga virvelrörelser. Det lilla underverket har hela 10 olika vibrationsprogram, så att du kan få precis den intensitet som passar dig. Lelo Ora 2 har vunnit flera internationella priser, är 100% vattentät och kan avnjutas i duschen eller i ett läckert bad. Mmmmmm!

LELO Ora 2 Oralsex stimulator rosa

 

Cunnilingus på resande fot

Womanizer Liberty är den perfekta oralsexsimulatorn för dig som är på resande fot, eftersom den diskreta storleken passar perfekt i handväskan. Det är en vakuumvibrator som stimulerar din klitoris med sina pulserande tryckvågor, så att det faktiskt känns nästan som en riktigt tunga. Förstärk känslan och gör upplevelsen med din Womanizer ännu mer kittlande realistisk, genom att använda ett vattenbaserat glidmedel. Oh la la!

Womanizer Liberty Lufttrycksvibrator produktbild 1

 

Riktigt glad 14 april och “bon appetit”!