Recensioner

Satisfyer Pro 2 – Very Satisfying!

Så är det återigen dags att göra plats i väskan för en ny spännande leksak. Och denna gång handlar det om den splitternya lufttrycksvibratorn Satisfyer Pro 2.

Generellt:

Satisfyer Pro 2 är en klitorisstimulator som växelvis suger och blåser på klitoris. Den vibrerar alltså inte som en vanlig klitorisvibrator, men den sugande/blåsande funktionen får det att kännas som att den gör det.

Den här typen av klitorisstimulering känner jag igen från Womanizern jag testade för ett par månader sedan, och som jag var väldigt nöjd med. Därför är jag väldigt nyfiken på att ge mig i kast med Satisfyer Pro 2!

IMG_7518

Mitt första intryck är väldigt positivt. Satisfyern är tillverkad i slät plast med en snygg kopparrosa färg, och det avtagbara sughuvudet – det som ska omsluta klitoris – är tillverkat i mjukt silikon. Den har en lagom vikt och ligger bra i handen. En riktigt bra början alltså!

Men när jag sätter på Satisfyern blir jag genast lite skeptisk. Den låter mer än vad jag hade räknat med – även när jag sätter munstycket mot huden.
Men så sätter jag på lite bakgrundsmusik och tänker inte mer på det.

Upplevelser och funktioner:

Jag lägger mig till rätta i sängen och tar fram leksaken. Munstycket ska placeras runt klitoris och jag upptäcker att det är enklast att hitta rätt när Satisfyern redan är påslagen. På så vis blir det lite enklare att känna av var allt befinner sig 😉

Satisfyer har på goda grunder blivit berömd för sina kraftiga och snabba orgasmer. När jag placerat munstycket på rätt plats och valt hastighet befinner jag mig snart i sjunde himlen – och inom 5 minuter har jag fått 3 intensiva klitorisorgasmer. Den låter mycket – men det gör jag också! 😉

Med sina 2 knappar är den enkel att använda. Det finns en on/off-knapp och en knapp som styr hastigheten. Den har hela 11 hastigheter – dock med samma sugkraft på alla. Man kan alltså inte ställa in hur hårt eller mjukt den ska suga, utan endast hur snabbt det ska gå. Jag tycker det är lite irriterande att det inte finns en plus- och minusknapp, och om man vill skruva ned måste man antingen stänga av Satisfyern och starta om från den lägsta nivån, eller klicka sig igenom alla nivåer innan man når den högsta nivån och på så vis klicka sig nedåt igen. Det är lite störigt. Men ändå! När den ger så intensiva orgasmer så snabbt, då kan jag enkelt bortse från det.

Något av det jag älskar mest med Satisfyer Pro 2, och den här typen av klitorisstimulator överlag, är att den är mild mot klitoris. Inte mild som i att det känns för mjukt och därmed svårt att nå uppnå orgasm – tvärtom! – men den är mild mot nerverna, eftersom den varken trycker eller pressar mot klitoris. Det betyder att man inte får den där domnade känslan man kan uppleva när man använder en klitorisvibrator regelbundet. Man kan med andra ord använda Satisfyern om och om igen, och vara lika känslig som dagen innan. Det är verkligen genialt!

Betyg:

Den är inte tystlåten, och jag saknar + / – funktionen. Men den håller vad den lovar. Den är således ett riktigt bra alternativ till kvinnor som gärna vill prova på lufttrycksvibratorer, men som kanske inte har råd med den mer exklusiva Womanizern.