Recensioner

SenseVibe

Ojoj!
Vilken otroligt kraftig kanin jag har fått tag på den här gången.

SenseMax är ett ganska obekant märke för mig. Jag hade faktiskt inte hört talas om dem innan jag fick deras vibrator SenseVibe i handen med orden ”ha det så kul”.
Nu har jag testat den några gånger och tycker att SenseVibe är en ganska fin bekantskap.

Men låt oss först gå igenom det tekniska.

Generellt

SenseVibe är en rabbitvibrator. Det vill säga att den har två olika motorer som kan stimulera både klitoris och G-punkt på samma gång. Det är en uppladdningsbar vibrator med 8 olika vibrationsmönster och hela 18 nivåer.

Den är tillverkad i medicinskt silikon från topp till tå vilket gör den riktigt läcker att röra vid – dessutom är den vattentät. Den kan med andra ord avnjutas i både dusch och badkar samtidigt som den är lekande lätt att rengöra.

Upplevelse och funktioner

Som alltid börjar jag med att ladda vibratorn innan jag börjar använda den och redan här får SenseVibe ett gott betyg.
Vibratorn kommer i en fin vit förpackning som också fungerar som laddare. Det funkar så att man lägger vibratorn i förpackningen och sätter i den medföljande sladden varefter den börjar ladda. Det är grymt! På så sätt kan man ha den stående framme utan att andra kan se vad det är för något. Genom att förvara vibratorn i lådan blir den heller inte täckt med en massa damm och skräp vilket ofta händer med silikonprodukter.

SenseVibe är väldigt enkel att använda. Den har en + och – knapp som som används till att sätta på, stänga av och styra vibrationsnivåerna. Utöver det har den en knapp i mitten som man byter mönster med. Det vill säga 3 knappar i allt.

SenseVibe är lätt att starta då man bara trycker på plusknappen en gång. Därför är det bra att de även har byggt in en låsfunktion så att vibratorn inte plötsligt går igång av själv.
För att aktivera och deaktivera låset håller man bara in plus och minus samtidigt.

Första gången jag sätter på vibratorn blir jag överraskad av vibrationerna. Även på den svagaste inställningen är den riktigt kraftig, och då menar jag verkligen kraftig! Vibrationerna i G-punktsdelen är tunga och djupa och den mindre klitorisdelen har mildare men snabbare vibrationer. Kraftiga vibrationer betyder också att det inte går att kalla den tystlåten.

Jag var lite nyfiken på om rabbitformen skulle göra det möjligt att nå både G-punkt och klitoris samtidigt. Det visade sig stämma när vibratorn är inne hela vägen. Tyvärr är de invändiga vibrationerna för kraftiga för mig och jag upptäckte snart att det funkade bättre med bara vibrationer på klitorisdelen. Så det funkar alldeles utmärkt att bara ha igång den ena motorn. Om det är för mycket för dig, leta efter mindre klitorisvibratorer istället.

Betyg

Det är en riktigt läcker, smart och modern vibrator SenseMax har tagit fram.
Jag hade velat kunna skruva ned vibrationsintensiteten något så att den skulle passa mig ännu bättre men allt i allt så är det en riktigt bra rabbitvibrator.

Jag ger den 4,5 stjärnor.