Sinful Buddy rechargeable ring
Recensioner

Sinful Buddy Vibrerande Penisring

Penisringar är kanske inte den typen av sexleksak det talas allra mest om, vilket egentligen är lite konstigt.
Det är en enkel liten leksak som kan ha stor effekt på sexet.
Både om man använder den själv eller vid sex med en partner.

En penisring fungerar så att man placerar den runt penis vid roten där den genom att strama åt lite saktar ner blodflödet från penis.
På så sätt pumpas blodet snabbare ut i penis än det blod som pumpas tillbaka till kroppen vilket resulterar i en hårdare och fylligare penis.
Det är ju inte dåligt 🙂

sinful buddy

Generellt

Buddy är Sinfuls alldeles nya vibrerande penisring.
Den fungerar på samma sätt som en vanlig penisring men är utrustad med en liten bullet som ger vibrationer antingen till mannen eller till kvinnan, beroende på hur man väljer att vända ringen/bulleten.

Den kan användas av par eller av både män och kvinnor själva under onani.

Upplevelse och funktioner

Sinful Buddy är en penisring med ett sött utseende. Den är lite mindre än min handflata och har något som liknar två små öron på ringen.
Som de flesta av Sinfuls produkter är den helt klädd i ett svart silikonöverdrag som gör leksaken härligt mjuk att vidröra.
Det enda som bryter av är laddaranslutningen som man svagt kan ana på bulletens spets.
Det är en läcker design.

Vibratorn har 7 funktioner:
3 konstanta vibrationer i tre styrkenivåer och 4 olika vibrationsmönster. De sätts igång med ett tryck på penisringens enda knapp som också fungerar som av- och påknapp. Enkelt och bekvämt.

Vibrationerna kan verka lite hetsiga när man håller Buddy i handen, men när den används på rätt sätt är de inte alls så våldsamma som jag förväntade mig. Dessutom är de ganska tystlåtna.
De känns inte av så mycket i ringen men de ger en bra stimulering precis där bulleten sitter.

Betyg

När jag kom och gjorde mig redo att testa Buddy tillsammans med min partner hade han redan testat den själv.
Han kunde helt enkelt inte vänta med att testa den, och det visade sig vara en otroligt fräck känsla att få vibrationer på pungen och det hade resulterat i en riktigt bra orgasm. Så det var en väldigt exalterad kille jag kom hem till 🙂 Senare fick även jag lov att vara med.
En sak som är väldigt smart med Buddy är vinkeln på den.
Man kan vända och vrida ringen på olika sätt, beroende på vem det är som ska känna vibrationerna mest och vilka ställningar man väljer. Jag fick mest stimulering ut av den när bulleten pekade mot min klitoris samtidigt som han trängde djupt in och pressade den mot mig. För honom var det bäst när den var vänd mot pungen.

Ingen av oss tyckte att den gjorde någon större skillnad under själva sexet men det är en fräck leksak till förspel eller om man är själv, och vad man tycker om att använda penisringar är väldigt individuellt.

Sinful Buddy har en läcker design, sköna vibrationer, är tystlåten och uppladdningsbar.

Jag ger därför Buddy 4 stjärnor.

 

Psst…. Om du vill ha en mer intensiv upplevelse med din penisring, komplettera sedan med en penispump.