Recensioner

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand

Jag kan lika gärna säga det direkt: Jag älskar den här vibratorn! Jag har testat den själv, tillsammans med en partner, stående, sittande, på mage, på rygg, på huvudet… Resultatet är alltid detsamma: en vild och stormande orgasm. It just gets me every time.

Allmänt:

Sinful Uppladdningsbar Magic Wand är den första magic wand jag någonsin har provat, och jag kan därför inte jämföra den med andra wands. Men jag kan utan problem se och känna att det här är tal om en riktigt läcker produkt, till ett riktigt bra pris.

Överdelen av wanden känns silkeslen och mjuk mot huden, och den svarta färgen ger den en mycket exklusiv look. Det är en stor sak, men den ligger bra i handen utan att bli för tung. Jag har i alla fall inga problem med att jag blir trött i armen av att hålla i den.

Det är ett stort plus att den är uppladdningsbar. Man laddar den via ett vägguttag och så tar man ut sladden när den är laddad. Jag har provat andra sexleksaker där det sticker ut en lång sladd från leksaken, och det är ganska tröttsamt när man i stundens hetta har trasslat in sig. Jag var lite skeptisk med hänsyn till batteriet och tänkte att den nog inte kunde köra så länge på en laddning, men det kan jag lova att den kan. Jag har använt den 6-7 gånger och jag har än så länge inte behövt ladda den igen.

Upplevelse och funktioner:

Sinful Magic WandSinful Uppladdningsbar Magic Wand är härligt lätt att använda. Man trycker i 3 sekunder på den mellersta knappen och då startar den med den lägsta vibrationen. Med ett enkelt klick på samma knapp trycker man sig igenom de 5 vibrationsmönstren, och man kan justera intensiteten genom att växelvis trycka på + eller – knappen.

Wanden är helt klart den kraftigaste vibratorn jag har provat. Men det är ju också just det en wand är känd för. Jag fann det riktigt lätt att få klitorisorgasm, inte bara på grund av styrkan, utan också på grund av huvudets storlek. Huvudet är stort och det är därför lätt att stimulera ett förhållandevis stort område kring klitoris. Det är alltså inte bara klitoris som får sig en omgång, utan även blygdläpparna. Och så är den väldigt härlig att använda på andra områden av kroppen, såsom brösten och skinkorna, nacken och skuldrorna.

Vibrationerna är ytliga och inte djupa/tunga, som jag normalt föredrar, men jag har inget att klaga på, den är verkligen effektiv och känns helt fantastisk.

Omdöme:

Sinfuls uppladdningsbara Magic Wand har en stilren design, ger intensiva orgasmer och kör länge på batteriet när den är fulladdad. Då den är så kraftig är den inte lika ljudlös som många andra sexleksaker, men det är något man får räkna med när man köper en wand. Med så kraftfulla vibrationer kan man inte förvänta sig annat. Så om du gärna vill prova den magi som bara en wand kan skapa så är den här ett riktigt bra köp.

Tekniska detaljer:

MATERIAL: Silikon.
FTALATFRI: Ja.
LÄNGD, 29 cm.
DIAMETER: 5,7 cm.
VATTENTÄT: Nej.
BATTERITYP: Uppladdningsbart lithiumbatteri (laddare med stickkontakt medföljer).
KONTROLLER: 3 knappar, du styr den med +/- knapparna.
MANUAL: Engelska.