Sinful Uppladdningsbart vibratorägg Produktrecension
Recensioner

Sinful Uppladdningsbart Vibratorägg

Denna vecka har jag fått chansen att prova ännu en produkt från Sinfuls egen kollektion. Och denna gång gäller det Sinful Uppladdningsbart Vibratorägg.

Generellt:

Sinful Opladeligt Vibrator Æg

Vad ett ‘vibratorägg’ är säger lite sig självt. Det är (oftast) en äggformad vibrator som man för in i slidan. Sinfuls nya vibratorägg är däremot inte äggformat, något jag ser som ett plus. Men det återkommer jag till.

Sinfuls uppladdningsbara vibratorägg är trådlöst och styrs med hjälp av en rund fjärrkontroll. Man sammankopplar fjärrkontrollen och ägget genom att hålla in knappen på fjärrkontrollen respektive ägget i ca 2 sekunder. Det kvittar om man håller in de två knapparna samtidigt eller en åt gången – de hittar varandra utan problem, och en liten blinkande lampa på både ägg och fjärrkontroll visar att de nu är påslagna. Lätt som en plätt!

Det finns 7 olika vibrationsmönstrer som är enkla att växla mellan. Det finns nämligen bara en enda knapp på fjärrkontrollen så man inte behöver fumla runt och leta efter rätt knapp. Utöver knappen så är fjärrkontrollen utrustad med en lampa som blinkar i rytm med äggets vibrationer. Det är simpelt men genialt för par! På så vis kan ens partner nämligen styra fjärrkontrollen samtidigt som han eller hon vet vilket vibrationsmönster som är igång.
Ägget är fast men har en härligt mjuk yta, och med lite vattenbaserat glidmedel glider det lätt på plats.

Upplevelse och funktioner

Sinful Opladeligt Vibrator Æg

Jag har testat vibratorägg tidigare men det har aldrig riktigt gjort något för mig. Det har däremot denna och det har att göra med att ägget är format mer som en avlång snögubbe än som ett vanligt ägg.

Varför funkar det då så bra? Det beror på att ägget kan sitta i slidöppningen. På så sätt får man både vibrationerna uppe i slidan och i öppningen. För mig gör det en enorm skillnad! Men man kan också ha hela ägget uppe i sig om det är det man vill.

Att det är trådlöst är också ett stort plus i min bok, då det ger en större rörelsefrihet och möjligheten att ha på sig kläderna. Utöver det tycker jag att det kan vara en smula osexigt att ha en lång sladd som hänger ut ur underlivet.

Även om ägget inte sitter ihop med fjärrkontrollen ska man inte vara rädd för att ägget försvinner upp i en, då gummisnöret man drar ut ägget med är långt.
Jeg vet av egen erfarenhet att vissa trådlösa sexleksaker kan ha en rätt dålig förbindelse mellan fjärrkontrollen och själva leksaken. Jag har varit med om trådlösa produkter förut som tappat förbindelsen till fjärrkontrollen när den förs in i slidan, vilket ju är väldigt problematiskt då den sitter där den ska användas. Jag var därför lite spänd på att se om det trådlösa ägget från Sinful också skulle få problem med förbindelsen – men lyckligtvis funkade det precis som det skulle! Till och med i duschen när jag höll fjärrkontrollen så långt ifrån mitt underliv som möjligt.

Omdöme:

Men nog om det tekniska. Hur känns det då?
Jeg gillar de olika vibrationerna. De känns tydligt både invändigt och i öppningen. Jag fick dock helt klart mest ut av ägget när jag stimulerade klitoris samtidigt, men det är också enkelt att göra eftersom det inte är några sladdar som ligger i vägen.

Jag har inte testat ägget med en partner (ännu), men jag kan föreställa mig att det måste vara en hit under oralsex (både för den som den ger och den som tar emot) och under analsex. Det finns många sätt att använda vibratorägget på under sex eller onani och jag kommer absolut att experimentera mycket mer med det 🙂