Guides

Stjärntecken: Vilka sexuella kännetecken har de?

Du vet säkert ditt stjärntecken även om du inte läser ditt horoskop varje vecka. 

Men du kanske ska göra ett undantag och kolla lite närmare på vad det står om dig där. 

Astrologen Annasophia Petri har tittat på hur de olika stjärntecknen är sexuellt och du kan använda dig av det för att bli klokare på dig själv och ditt sexliv. 

Är ditt stjärntecken till exempel det som är en mästare på dirty talk eller är du typen som älskar telefonsex? 

Du får svar på vilken sexleksak som passar ditt stjärntecken bäst som extra bonus.

Väduren

Du går rakt på och vill gärna komma till saken. Ibland kan du också vara otålig. Du älskar utmaningar och att experimentera sexuellt. Och är både modig och nyfiken.

Din sexleksaksmatchning är: Sinful Luxy Blå Extra Powerful Magic Wand Vibrator och Sinful Power Man Wand

Illustration av stjärntecknet Väduren

Oxen

För dig handlar det om njutning och sinnlighet. Du drar dig inte för att återanvända knep du vet fungerar och älskar att ta god tid på dig. Stearinljus, hav av mjuka kuddar och stämningsfull musik – det tänder du på.

Din sexleksaksmatchning är: ohhcean OBP-03 Kroppsvibrator och Sinful Premium Penisringar i Silikon Set.

Illustration av stjärntecknet Oxen

Tvillingarna

Du är nyfiken och älskar dirty talk. Kommunikation är i allmänhet viktigt för dig och det måste finnas utrymme för att både kunna skratta och skämta. Kanske det känns mest kinky för dig att ha sex när ni kommunicerar på andra sätt än med ord.

Din sexleksaksmatchning är: Sinful Let’s Talk About Sex – The Game

Illustration av stjärntecknet Tvillingarna

Kräftan

Intimitet och trygghet är A och O för dig. Med dessa delar på plats kommer du att gå genom eld och vatten för att tillfredsställa din partner. Ibland kan det hända att du idealiserar sex som du har haft med tidigare partners.

Din sexleksaksmatchning är: obaie Premium Handledsmanschetter av Äkta Läder

Illustration av stjärntecknet Kräftan

Lejonet

Du behöver känna att du står i centrum, så om du ska ha en trekant är det viktigt att uppmärksamheten ligger på dig. Du gillar när det är extra och är inte riktigt tillfredsställd innan du ser att din partner avgudar dig.

Din sexleksaksmatchning är: baseks Gradient Glitter Stor Blå Dildo 22,5 cm och Sinful Blowjob Penisvibrator

Illustration av stjärntecknet Lejonet

Jungfrun

Rutiner och ramar skrämmer inte dig. Tvärtom, du gillar att det finns någon form av system och du glömmer aldrig att kissa efter sex eller att checka av din partners personliga hygien innan ni sätter igång. Men trots detta är du nog mer dirty än de flesta.

Din sexleksaksmatchning är: Sinful Color Up Very Peri Vibrerande Analplugg

Illustration av stjärntecknet Jungfrun

Vågen

Du behöver balans och det är viktigt att den ena parten inte ”får mer” än den andra. Du föredrar om ni båda är aktiva och drar dig inte för att fråga din partner vad som känns bra.

Din sexleksaksmatchning är: Sinful Unlimited Pleasure Parvibrator

Illustration av stjärntecknet Vågen

Skorpionen

Du har ett sjätte sinne för hur du tillfredsställer din partner. Sex är enormt viktigt för dig, även om det inte är säkert att du ger uttryck för det. Du har förmågan att antingen stänga av eller öppna upp helt och du kan förvandla dig själv genom sex.

Din sexleksaksmatchning är: Sinful Rostfritt Stål G&P Dildo Stimulator 24 cm

Illustration av stjärntecknet Skorpionen

Skytten

Du har stor kunskap om sex och har säkert provat lite av varje. Du älskar att prova nya saker och att överraska din partner. Du är optimistisk och tror på dina förmågor.

Din sexleksaksmatchning är: obaie Hand- och Fotled Spreader Bar

Illustration av stjärntecknet Skytten

Stenbocken

Du har finslipat dina sexuella färdigheter till perfektion. Du vet vad du behöver, men också vad som krävs för att din partner ska bli tillfredsställd. Vissa kanske kallar dig för konservativ, men det är du egentligen inte. Du har helt enkelt inte lust att göra något som inte leder fram till målet.

Din sexleksaksmatchning är: Amaysin Klassisk Uppladdningsbar Rabbitvibrator och Sinful Melt Uppladdningsbar Fjärrstyrd Vibrerande Par Penisring

Illustration av stjärntecknet Stenbocken

Vattumannen

Telefon- eller webcamsex är inte främmande för dig. Överlag så gillar du att bryta konventioner. Du älskar också att fantisera om hur det skulle vara att ha sex med din nya kollega eller tennistränare.

Din sexleksaksmatchning är: Sinful Magnetisk Trosvibrator

Illustration av stjärntecknet Vattumannen

Fiskarna

Du är en romantiker och drömmer om att du och din partner ska bli till ett under sex. Din sexualitet är flytande och när du väl är upphetsad så spelar varken tid eller plats någon roll.

Din sexleksaksmatchning är: We-Vibe Chorus App- och Fjärrstyrd Parvibrator

Illustration av stjärntecknet Fiskarna