Guides

Få en större penis med Male Edge

Funderar du på att investera i en Male Edge penisförstorare? Drömmer du om en större penis kan du med fördel läsa den här guiden. Här får du en introduktion till hur penisförstoring med Male Edge fungerar, samt vilka olika Male Edge-produkter du hittar hos Sinful.se.

Namnet må låta engelskt, men Male Edge är faktiskt en dansk produk, som från början användes den som en del av efterbehandlingen vid penisförstorande operationer. Ganska snabbt insåg man dock att Male Edge faktiskt hade större effekt än själva operationen.

Män som använder Male Edge förlänger i genomsnitt sin penis med 28%, och omkretsen ökar med 19%. Internationella undersökningar visar dessutom att förstoringen är permanent.

Så fungerar Male Edge

Kort sagt fungerar Male Edge genom ett så kallat sträckningssystem, med vilket du gradvis förlänger din penis. Det görs genom att löpande justera själva förlängaren och kombinera det med att utöka tidsperioden som du bär den. Vilken tid på dygnet du väljer att använda penisförlängaren är en smaksak. Den kan både användas på natten och under löst sittande kläder på dagtid.

De flesta män upplever synbara resultat redan efter 2-6 månader, men du kan fortsätta att använda Male Edge så länge du vill.

Så använder du Male Edge

För att få bästa möjliga resultat med din Male Edge, rekommenderar vi att du följer nedanstående instruktioner. Det gör det lite lättare att komma igång, och försäkrar att du använder Male Edge på rätt sätt.

1. Kom igång

Kom igång

Male Edge levereras monterad, så du kan börja använda den direkt när den kommer hem.

Om din penis är kortare än 12,5 cm i utsträckt slakt tillstånd, då är framstycket med gummiremmen rätt inställt vid leverans.

 

2. Ställ in framstycket med gummiremmen

Ställ in framstycket med gummiremmenÄr din penis längre än 12,5 cm i utsträckt slakt tillstånd, då ska du vända på framstycket med gummiremmen på det här sättet, så att avståndet mellan gummiremmen och den del som sitter runt penisroten ökar.

 

3. Sätt Male Edge på plats

Sätt Male Edge på plats

Nu är du redo att sätta Male Edge på din penis. Se till att du är ordentligt avslappnad när du fäster den, och följ instruktionerna noga för att uppnå bästa möjliga resultat.

Separera framstycket (delen med gummiremmen) från stängerna, och placera ringen runt basen på din penis.

4. Montera gummiremmen

Montera gummiremmen

Placera remmen precis bakom ollonet och och spänn åt den.

Om du inte är omskuren kan remmen placeras ovanpå förhuden, men du kan även dra tillbaka den och placera remmen under förhuden. Testa vilket som känns mest bekvämt.

5. Justera längden på stängerna

Justera längden på stängerna

För att justera stängernas längd ska du lossa på dem genom att vrida dem medurs ett kvarts varv.

Dra sedan ut stängerna till önskad längd.

 

6. Fixera längden på stängerna

Fixera längden på stängerna

När du är nöjd med längden på stängerna, vrid du dem tillbaka moturs tills du hör ett “dubbelklick”.

Klicket markerar att stängernas längd nu är fastlåst.

 

7. Överbelasta inte stängerna

Överbelasta inte stängerna

Se till att stängerna inte dras ut längre än till den sista uppsättningen hål.

Skulle stängerna halkar ur och kopplas loss, tryck ihop dubbelkopplingen och för tillbaka stängerna på plats.

 

8. Klicka fast stängerna i framstycket

Klicka fast stängerna i framstycket

När stängerna är i rätt position trycket du försiktigt tillbaka dem i riktning mot din kropp.

Nu ska du klicka fast stängerna i framstycket. Lyssna efter klickljudet, när du hör det vet du att framstycket är korrekt anslutet.

9. Ställ in sträckningen

Ställ in sträckningen

Få en uppfattning om kraften i sträckningen genom att föra tillbaka den inre kopplingen (i riktning mot kroppen) i den genomskinliga cylindern, som finns precis ovanför basringen.

Cylindern har tydliga indikatorer för hur kraftig sträckningen är på de olika nivåerna.

Det är kraften i den här sträckningen som kommer förlänga din penis.

10. Så ökar du sträckningsnivån

Så ökar du sträckningsnivån

För stängerna framåt genom att trycka försiktigt med tummarna – ett klick åt gången.

Kom ihåg att inte flytta dem längre ut än till de sista hålen på förlängningsstängerna.

Börja lugnt och försiktigt

Vi förstår att du är ivrig att se förändringen på din kropp, men det är viktigt att du låter det ta tid och tar det försiktigt i början. Din kropp behöver anpassa sig till förändringen. Det är samma princip som ett träningsprogram på gymmet, där du börjar med färre repetitioner och sedan ökar antalet. Börja därför med en lägre sträckningsnivå och bär din Male Edge korta stunder åt gången.

Använda det här schemat som vägledning för hur kraftig sträckningen ska vara, och hur länge du ska bära din Male Edge varje dag. Efterhand som veckorna går kommer du kunna bära din Male Edge under längre perioder, och använda en högre grad av sträckning.

Sträckning

Vilken Male Edge ska jag välja?

Hos Sinful.se hittar du tre olika Male Edge penisförlängare: Basic, Extra och Pro. Själva penisförlängaren är precis densamma i alla versionerna. Det som skiljer de tre produkterna åt är dels färgen, men framför allt hur mycket extrautrustning som följer med förlängaren.

Ta gärna en titt på instruktionsvideorna som du hittar inne på Male Edge-produktsidorna: Male Edge Basic, Male Edge Extra och Male Edge Pro.

Male Edge BasicMale Edge Basic

Med den blå Basic-produkten får du allt den utrustning som krävs för att påbörja en penisförstoring. Basic är ett perfekt nybörjarkit för dig som vill undersöka om Male Edge passar dig och dina behov. Förutom en Med Edge-penisförlängare får du även med gummirem, linjal, förvaringspåse och en instruktions-DVD – med andra ord allt du behöver för att komma igång.

Male Edge Extra

Male Edge ExtraExtra-utgåvan i grönt kommer med en del extra utrustning, men själva penisförlängaren är som sagt densamma – det är bara färgen som är annorlunda.

Till Male Edge Extra får du två gummiremmar på köpet, en linjal, vadderad stoppning, en förvaringspåse, samt en förvaringsväska.

Male Edge ProMale Edge Pro

Den röda Male Edge Pro ger dig verkligen grädde på moset i form av en massa extrautrustning.

Förutom den praktiska förvaringsväskan, linjalen och förvaringspåsen, får du hela 4 gummiremmar, 2 x stoppning och en rulle med gasbinda.

Tänk på

Male Edge har en mycket flexibel design. Den kan ställas in i olika positioner, så att du hittar en som känns bekväm och passar dig perfekt. Om du vill använda Male Edge på dagtid kan den utan problem bäras under löst sittande boxershorts och byxor.

Du kan också använda den nattetid – men observera att det beror på dina sömnvanor. En del män rör sig t.ex. väldigt mycket när de sover, medan andra ligger nästan helt stilla. Prova dig fram och se om det fungerar att ha den på när du sover.

Male Edge är en produkt av hög kvalitet som är väldigt lätt att underhålla. Både Male Edge och själva remmen kan lätt och smidigt diskas i diskmaskin, eller tvättas av för hand med tvål och vatten. Se bara till att du tar isär framstycket och förlängningsstängerna innan du diskar eller tvättar Male Edge. Du bör rengöra din Male Edge ordentligt efter varje dag som du har använt den.

Lycka till!