Recensioner

Stronic Eins – Världens Första Dildo Pulsator

En ny och spännande produkt i Sinful.se, Nordens störste sexshop, är en av världens förande sexleksaksproducenter Fun Factory som står bakom. Vi talar om en dildo pulsator som kan precis (eller i alla fall nästan) det som en man kan. Den kan nämligen pulsera, jucka om man vill i fram och tillbaka rörelser precis som när man är tillsammans med en man.

Världsnyheten heter Stronic Eins. Det är en helt riktig dildo pulsator – faktisk världens första av sin sort. Vi är vana vid dildos som kan alla möjliga saker. Rotera, vibrera och jucka med hjälp av handkraft. Men vi har aldrig innan sett en dildo som Stronic Eins som kan jucka i penetrationsrörelser helt av sig själv.

Det finns i och för sig de så kallade sexmaskinerna där man till exempel sätter sig på en stol med en dildo fäst vid stolen och vid hjälp av en annan mekanism kan bli stimulerad av dildon. Men dessa sexmaskiner är inte tillnärmelsevis lika eleganta eller behändig som Stronic Eins. Därför är Stronic Eins en skön sexleksak därför att den är både effektiv, lätt att ha med och göra och inte minst fin att se på.

Hur fungerar Stronic Eins?

Sexleksakens iPad! The world’s manliest love toy! Världens första dildo pulsator! Stronic Eins – det kära barnet – har så småningom många namn. Och den har så småningom också omtalats många olika ställen bland annat på den största danska online tidningen ekstrabladet.dk.

Anledningen till att Fun Factory Stronic Eins kan pulsera är tack vare en innovativ motor-teknologi. En motor rör sig inuti dildon och skapar därigenom de juckande rörelser. Den kan vibrera på 10 olika sätt. Du kan till exempel låta den pulsera i snabba rörelser eller i mycket långsamma rörelser – oavsett tempot är de olika vibrationerna njutningsfulla på var sina olika sätt. Sättet du använder den på är genom att föra upp den och stödja den med ena handen. Härefter kommer den att göra allt arbetet själv.

Stronic Eins har framställts i medicinskt silikon och är därför väldigt mjuk och behaglig att använda. Speciellt om du använder ett vattenbaserat glidmedel (aldrig silikonbaserat) tillsammans med den kommer upplevelsen bli mycket bättre.

Mathilde från Sinful.se har varit med i utvecklingen av Stronic Eins

Vi på Sinful.se är speciellt stolta över att ha Stronic Eins i shoppen. Och det är vi av en helt speciell orsak.

fun-factory-stronic-einsNämligen den att Mathilde har varit med om att testa och utveckla den. Innan dildo pulsatorn sattes i produktion fick Mathilde en prototyp som hon skulle testa.

Efter att ha testat den föreslog hon Fun Factory att den skulle vara lite mjukare samt att den är lite mer realistisk i storleken. Dessutom efterlyste Mathilde ett pulseringsmönster där dildon varierar i sitt penetrationstempo.

Och som sagt så gjort. Stronic Eins ändrades efter Mathildes önskningar, och den är nu precis som hon önskar den.

Vi kan ge pulsatorn våra varmaste rekommendationer. Stronic Eins är en väldigt unik produkt som alla kvinnor bör prova.

Ha det så kul.

Obs! Stronic Eins är den första utgåvan av denna dildopulsator. Sedan inlägget skrevs har den vidareutvecklas och kan nu istället köpas i Stronic Drei-versionen.