Recensioner

TEST: Womanizer Premium

Vill man ha sexleksaker i världsklass, då går det inte att förbise Womanizer. Att köpa en Womanizer är lite detsamma som att köpa en designerväska – du kan inte skämma bort dig själv mer än så! Även om det känns fantastiskt att dra kreditkortet, inandas doften av nytt läder och njuta av de glänsande blanka detaljerna på väskan, så lär du inte få orgasmer av det – men det får du av Womanizer Premium. Här nedanför kan du läsa resultaten från mitt egna test av lufttrycksvibratorn Womanizer Premium.

Generellt
Det är ingen tvekan om att det är en kvalitetsprodukt jag har fått hem, det är min första tanke när jag påbörjar mitt Womanizer Premium test. Designen är sober, elegant och genomtänkt. Den sammetslena ytan av silikon är lyxigt matt, och här finns inga irriterande luftbubblor, repor eller småfel. Knapparna är diskret integrerade, men lätta att hitta och använda. Jag känner till alla de tidigare modellerna, men trots det är jag djupt imponerad över hur fulländad och läcker produkten jag nu har i min hand är.

Upplevelse och funktioner
Womanizer Premium är en klitorisstimulator som skapar ett vakuum runt klitoris med hjälp av tryckvågor – faktiskt helt utan direktkontakt. Innan jag kastar mig ut i upplevelsen, tar jag mig tid att studera funktionerna lite närmare. Jag lägger märke till två egenskaper jag uppskattar väldigt mycket. För det första är den uppladdningsbar (stort plus), och för det andra är den vattentät (ännu större plus). Den startas genom att man håller inne ON-knappen i ett par sekunder. Därefter kan man med ett enkelt knapptryck byta mellan 12 intensitetsnivåer, och jag vågar lova att här finns något för alla smaker. De första nivåerna är väldigt milda, närmast kittlande, och i stort sett ljudlösa. De sista är superkraftiga, enormt stimulerande och låter lite mer. Det är dock inget problem – ljudnivån faller markant så snart sughuvudet möter huden. Den här modellen har även en ny funktion, en Autopilot. När jag genomförde mitt Womanizer Premium test, tog det lite tid innan jag fullt ut förstod hur den fungerade, men lyckligtvis får man med en manual i förpackningen. Autopiloten har 3 olika inställningar som stimulerar på olika nivåer, och den är fantastiskt bra på att bygga upp en orgasm. Dessutom vill jag i min Womanizer Premium review påpeka att denna modell har en Smart Silence funktion, som ser till att tryckvågorna startar först när leksaken möter huden. Smart!

Efter att ha granskat produkten är det så äntligen dags att komma igång och njuta av min nya vän. Den har ju orgasmgaranti, så jag känner mig rätt säker på att jag kommer få en bra upplevelse när jag nu ska testa min Womanizer Premium. Till att börja med har jag dock lite svårt att placera sughuvudet rätt. Stimulansen blir antingen för intensiv eller för svag när jag inte lyckas träffa rätt. Det tar en stund innan jag hittar rätt vinkel. Jag tar lite mer glidmedel, vilket gör det lättare att föra runt sughuvudet på ett skonsamt och stimulerande sätt. Efter de här inledande småproblemen hittar jag ganska snart den rätta vinkeln, och det dröjer inte lång stund innan en orgasm sköljer över mig. Och jag måste ge mina medsystrar rätt, den här orgasmen är något utöver det vanliga. Den är djupare och mer intensiv än något jag upplevt med en vibrator på mycket länge.

Det är inte svårt att förstå varför klitorisstimulatorer har blivit så populära. När man träffar rätt, då träffar man verkligen rätt, och stimuleringen är enormt effektiv. Womanizer är inget annat än genial om man vill ha väldigt precis stimulans, men också om man har svårt att uppnå orgasm. Den ökar helt enkelt känsligheten så pass mycket, att jag tror i stort sett alla kvinnor kan få minst en orgasm med den. Jag måste erkänna dock att jag är en av dem som får ut mer av att stimulera ett större område, trots de vidunderliga orgasmerna. Kanske är min klitoris lite för känslig, kanske är mina nervbanor runtomkring extra känsliga, eller kanske har jag helt enkelt inte övat mig tillräckligt. Men det gör att en klitorisstimulator nog aldrig kommer bli min favoritleksak, eller den jag väljer framför andra. Men det är en högst personlig preferens, och på intet vis något man kan beskylla Womanizer för.

Recension av Womanizer Premium
Jag tycker att alla kvinnor ska skämma bort sig själva med en vuxenleksak av den här kalibern. Sexleksaker finns i alla prisklasser och kvalitetsnivåer, men jag känner inte till något annat märke som kan prestera på samma nivå som Womanizer. Jag behöver inte fokusera på någonting annat än att njuta, för Womanizer har tänkt på allt och sett till att det hela går som på räls. Om du – likt tusentals andra kvinnor – är ett fan av målriktad klitorisstimulering, då erbjuder Womanizer Premium dig den ultimata upplevelsen. Testa en Womanizer Premium och upplev på egen hand den fantastiska njutning du kan uppnå.

Womanizern förtjänar 100 stjärnor, men på den här skalan får den en solklar 5:a!