Recensioner

The Rabbit Wand – En förtrollande kanin!

The Rabbit Wand – En förtrollande kanin!

rabbit_wand

”Wand och Rabbit i ett? Så wanden ska föras in? Nej, det kan inte stämma!” Det var det första jag sade när jag hörde talas om The Rabbit Wand från The Rabbit Company.

När jag tänker på en wand ser jag vanligtvis framför mig en stor och kraftig vibrator som jag inte skulle rekommendera att man använder invändigt. Därför reagerade jag när jag fick höra att jag skulle testa en Rabbit Wand. Men när jag fick den i handen föll pusselbitarna på plats. 🙂

Generellt

The Rabbit Wand är en miniwand med en bredd på 3,5 cm och en längd på 22,5 cm, varav 12 kan föras in. Den är alltså inte så farligt stor.
Ungefär vid mitten av skaftet har den en liten rabbitvibrator med två öron som stimulerar klitoris läckert när wanden är införd. Därav namnet Rabbit Wand.

Upplevelse och funktioner

The Rabbit Wand har allt i allt 5 knappar.

rabbit_wand_knapper

Man behöver lära känna dem så jag går igenom dem här.
Den översta runda knappen är av- och på-knappen. Med ett enkelt klick på den sätter man på både wand och rabbit.
De två + och – knapparna reglerar vibrationshastigheterna i både wand- och rabbitdelen.
På knappen med vågtecknet kan man växla mellan de 6 olika vibrationerna som går ut i wanddelen, och den innersta knappen med kaninöronen styr de 6 vibrationsmönstren som hör till rabbitdelen.

När man sätter på The Rabbit Wand startar både wanden och rabbitöronen, men genom att hålla in mittenknappen stängs rabbitöronen av så att man endast får vibrationer från wanden.

Den funktionen tycker jag väldigt mycket om eftersom det ger möjlighet att använda vibratorn som en vanlig wand. T ex kan man sätta på öronen och använda vibratorn både ut- och invändigt till att starta med och när man är uppvärmd.

Vibratorn är extremt tystlåten. Den har 5 hastigheter och det är först på nivå 4 som man ens kan höra den och även då är den väldigt tyst. Det är väldigt imponerande med tanke på hur kraftig vibratorn ändå är.

Skalet är framställt i medicinskt silikon och därför härligt mjuk och len att röra vid.

Betyg

Man kan behöva vara ”uppvärmd” innan man använder The Rabbit Wand eftersom wandhuvudet är lite stor att föra in, men när man är igång och har placerat den där den ska känns det riktigt skönt.

De kraftiga vibrationerna är djupa, mullrande och fantastiskt stimulerande på både G-punkt och klitoris, och det är inga svårigheter att nå klimax.

Allt fungerar som det ska och det är en underbar produkt!

Det enda negativa jag kan komma på är att den har olika vibrationshastigheter för wand och rabbit, så att man kan ha kraftiga vibrationer på G-punkten men milda vibrationer på klitoris och vice versa. Men det hade krävt två ytterligare knappar för att åtgärda och det hade gått ut över funktionaliteten.

Med The Rabbit Wand får du en läcker produkt av högsta kvalitet. Om du inte kan bestämma dig för om du ska lägga pengar på en Wand eller en Rabbit kan du slå två flugor i en smäll och köpa The Rabbit Wand. Du kommer inte att ångra dig.

Jag ger The Rabbit Wand 5 stjärnor!