Recensioner

Vive Ombra

Generellt

Ombra är en ny uppladdningsbar G-punktsvibrator från det eleganta märket Vive.

Jag har bara sett Vives produkter förut men aldrig testat dem, men wow, vilken snygg och elegant design. Hela serien är fylld av unika former som knappt ens liknar vuxenleksaker. Snarare tycker jag att Vive Ombra liknar en dyr designtelefon 😀

Upplevelse och funktioner

Vive Ombra är täckt av mjukt medicinskt silikon, bortsett från handtaget som är i hård guldliknande plast vilket ger Ombra en lyxig touch.

Ombra är vattentät och kan därför enkelt rengöras både före och efter användning.

De tre knapparna sitter på handtaget och är i plast. Det gör att de är enkla att hitta även i mörkret.
På plus och minusknapparna växlar man mellan 10 vibrationsmönster och mittenknappen används endast som av och på-knapp. Det är dock synd att den bara har en funktion; jag gillar att ha en separat knapp att växla mönster med och använda plus och minusknapparna för att justera nivåerna.  Men den är ändå användarvänlig och det är bara att hålla sig till det vibrationsmönster man tycker om när man väl har funnit det.

Vibratorn är inte direkt tystlåten men den är heller inte särskilt högljudd. På lägsta nivå kan man knappt höra den under täcket medan den absolut hörs på högsta nivå.

Dildon är väldigt flexibel och kan böjas på mitten 90 grader. Jag kan däremot inte riktigt förstå vad en böjning på mitten skulle vara bra för men kanske fungerar det riktigt bra för andra kvinnor.
Själva vibrationsnivåerna ligger på en bra nivå. De är åt det kraftigare hållet utan att vara direkt våldsamt. Den är fantastisk att använda på klitoris tack vare det breda och platta huvudet men den ger också bra stimulering invändigt.
Utvändigt kommer det platta huvudet verkligen till sin rätt men invändigt upplever jag tyvärr att den inte träffar riktigt lika bra som andra G-punktsvibratorer vilket är förargligt eftersom det är en riktigt snygg, enkel och läcker dildovibrator. Du kan köpa dildos her. 

Betyg

Jag ger Vive Ombra 3 stjärnor.

Den är helt klart snygg och helt fantastisk som klitorisvibrator. Den träffar precis där den ska, även om en partner använder den på en. Det är därför också tillämpligt för paret. Tyvärr är den inte lika bra som G-punktsvibrator och det är ju egentligen det den är till för.