Recensioner

We-Vibe Chorus – Den perfekta parvibratorn

Det har hänt en hel del sen We-Vibe lanserade sin första parvibrator, We-Vibe 1, år 2008. De populära vibratorerna har genom åren vunnit flera olika priser, och i gengäld delat ut massor av sköna orgasmer i sängkammare runt om i världen.

Oavsett om du känner till We-Vibes historia och deras tidigare modeller, eller om det här är första gången du bekantar dig med de bästsäljande märket, så förtjänar nytillskottet We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjärrkontroll och App sin egen introduktion och stund i rampljuset.

Chorus är We-Vibes mest intuitiva parvibrator hittills, och erbjuder helt ny teknologi som gör upplevelsen ännu bättre. Med vad skiljer Chorus från andra parvibratorer? Det ska vi titta närmare på i det här blogginlägget.

Vad är en We-Vibe parvibrator?

We-Vibes parvibratorer har en mycket speciell form som innebär att de kan användas medan ni har samlag. Den slankare delen förs in i slidan, där ytan och vibrationerna så stimulerar g-punkten. Samtidigt finns det tillräckligt med plats för penisen att tränga in och och också ta del av vibrationerna. Den yttre delen lägger sig tillrätta mot klitorisområdet, och även här finns det rikligt med härliga vibrationer att få.

Psst! Visste du att bara 65% av heterosexuella kvinnor får orgasm när de har sex? Många behöver få klitorisstimulans för att komma – precis som man får med Chorus! Med andra ord ökar chansen att båda kommer under samlaget.

Källa: svt.se

We-Vibe Chorus har två justerbara leder för att kunna vinklas och ställas in på flera olika sätt. Det är praktiskt, eftersom alla ser olika ut och därmed har olika behov vad gäller passform.

Parvibratorer som Chorus kan användas helt utan att ni behöver hålla i den, vilket innebär att ni får händerna fria till att exempelvis röra och smeka varandra, när den har satts på plats. Det kan behövas lite träning i början, men när ni väl får till det kommer ni inte att ångra att ni tog er tiden.

För att lära er hur parvibratorn fungerar bäst för er kan ni prova att variera mängden glidmedel, låta en hand vila den utvändiga delen i början, och testa ställningar som missionären, skeden eller cowgirl – alla tre passar utmärkt när ni vill använda We-Vibes parvibratorer.

Vad är nytt?

We-Vibe säger själva att Chorus är deras mest intuitiva vibrator hittills, men den har mycket mer att erbjuda än bara välutvecklad intuition.

Chorus kan t.ex. styras på flera olika sätt, allt efter vad ni föredrar. Med hjälp av knappen kan ni välja mellan 10 förinställda vibrationer direkt på vibratorn, eller så kan ni utforska alla möjligheterna som kommer med fjärrkontrollen och We-Vibes gratisapp We-Connect.

Fjärrkontrollen har de traditionella knapparna som gör att ni kan byta intensitet och växla mellan mönster, men den har dessutom en ny funktion som kallas Squeeze Control. Med den kan ni höja intensiteten på vibrationerna bara genom att krama fjärrkontrollen hårdare i handen.

Med den smarta AnkorLink-teknologin har We-Vibe också förbättra bluetooth-förbindelsen till gratisappen We-Connect. I tidigare modeller har en förbindelse skapats direkt till själva vibratorn, men med AnkorLink är det istället fjärrkontrollen och din smartphone som kopplas samman.

Det innebär att uppkopplingen inte bryts eller försvagas på grund av era kroppar eller andra potentiellt störande element, som vatten eller husets väggar. Så länge fjärrkontrollen och vibratorn befinner sig i närheten av varandra, kan ni befinna er i olika rum utan att tappa kontakten.

Appen gör det även möjligt att hålla liv i erotiken på betydligt större avstånd än så. När uppkopplingen en gång har skapats, då blir hela världen er lekplats. En av er kan t.ex. styra vibrationerna från sin smartphone under en tjänsteresa i Kina, medan den andre ligger hemma i sovrummet och stönar av njutning.

Med Chorus introducerar We-Vibe dessutom sina Touch Sense Modes. Genom dem kan ni styra vibrationerna med hjälp av svepande rörelser och fingertoppskänslan, och det måste ändå kallas intuition utan liknelse!

Finns det ännu mer?

Ja, We-Vibe Chorus har faktiskt ytterligare ett par ess i rockärmen. Utöver allt det ovan nämnda är den nämligen vattentät, vilket gör den till en perfekt lekkamrat om ni gillar att mysa tillsammans i duschen eller badkaret. Det är också en detalj som gör vibratorn oerhört lätt och hygienisk att hålla ren.

Såväl vibratorn som fjärrkontrollen är dessutom uppladdningsbara, så ni behöver aldrig tänka på att ha extra batterier hemma. Båda delarna laddas i en smart laddningsstation med USB-sladd. Laddningsstationen, som ingår när du köper parvibratorn, fungerar även som en smart och diskret förvaringsask när leksaken inte används.

We-Vibe Chorus? Ja tack!

Det spelar ingen roll om ni har erfarenhet av We-Vibes tidigare modeller eller nu är på jakt efter er första parvibrator – ni kan inte ignorera Chorus. Med sin exklusiva design, höga användarvänligheten och alla fräcka lekmöjligheter blir den garanterat en njutbar bekantskap.

I videon här nedanför kan du se hur appen We-Vibe Connect fungerar.