Recensioner

Den klassiska parvibratorn: We-Vibe Classic

– tar sex till en ny nivå

Den klassiska parvibratorn We­-Vibe är tillbaka i en förbättrad utgåva. We­-Vibe var det första företaget som på allvar slog igenom med den här typen av sexleksaker för par och har sedan dess utvecklat parvibratorn i olika riktningar. Med We-­Vibe Classic har de återgått till den ursprungliga mer böjda formen, medan materialet är i läckert, silkeslent silikon.

Generellt:

Låt mig först förklara hur den fungerar: We­-Vibe Classic är en liten vibrator som man använder under sex. Den har 10 olika vibrationsmönster som kan justeras i styrka med den medföljande fjärrkontrollen. Den nedersta delen av vibratorn förs in i kvinnans slida och den översta delen vilar ovanpå kvinnans klitoris.

Mannen tränger in i kvinnan så att We­-Viben pressas upp mot kvinnans G-­punkt. På så sätt får kvinnan stimulering av G-punkten samtidigt som klitoris, och mannen får extra stimulering på penis.classic-how-to-we-vibe-800-wm-compressor

Upplevelse och funktioner:

Vibratorn är lätt att föra in och jag och min partner upplevede inga problem med att den gled ut även fast vi provade flera olika ställninger.

Den invändiga delen av vibratorn känns helt fantastisk. We­-Vibe är inte särskilt stor men man upplever ändå att man blir utfylld extra mycket, och jag nådde klimax väldigt snabbt flera gånger – något jag vanligtvis har ganska svårt för.

Klitorisdelen fungerade tyvärr inte lika bra. Jag tyckte inte att vibrationerna var tillräckligt kraftiga och de stakade sig lite. Det hjälpte att hålla handen på den. Samtidigt var den invändiga stimuleringen så intensiv att jag faktiskt inte behövde lägga någon större uppmärksamhet på klitoris.

Min partner tyckte också att den var en succé. När han rörde sig in och ut kändes vibrationerna på hans penis mycket upphetsande.

Fjärrkontrollen kan dröja lite och det var inte alltid den reagerade på en gång på mina ”kommandon”. Det finns det lyckligtvis en lösning för då en av de nya funktionerna med We­-Vibe Classic är att den kan styras med hjälp av en app till mobiltelefonen, som We-­Vibe efterhand har knutit flera av sina produkter till. Använder man den har man inga problem att fjärrstyra vibratorn.

Betyg:

Även om klitorisdelen inte gjorde särskilt mycket för mig gav We­-Viben mig ändå enorm tillfredsställelse och jag är helt enkelt tokig i den här parvibratorn. Jag kommer kunna glädja mig åt att använda den igen och igen och…

Tekniska specifikationer:

MATERIAL: Medicinskt silikon.
MÅTT: Längd: 8,4 cm., Höjd: 5,5 cm., Diameter: 2,9 cm.
FJÄRRSTYRD: Ja, via fjärrkontroll eller smartphoneapp.
TRÅDLÖS: Ja.
FÖRBINDELSE: Bluetooth 4.0 (kräver inte login).
VIBRATIONER: 10 olika justerbara.
MÖJLIGHET FÖR INDIVIDUELLA VIBRATIONSPROGRAM: Ja.
LADDNINGSTID: 4 timmar
VIBRATIONSTID: Upp till 3 timmar med låg intensitet, upp till 90 min med högre intensitet.
VATTENTÄT: Ja.
BATTERITYP: Uppladdningsbart lithium (laddare ingår – fjärrkontroll laddas i hölstret)
BRUKSANVISNING: Engelsk.

Nyfiken på We-Vibe Classic? Köp den här eller se en liknande produkt som We-Vibe Sync.