Guides

We-Vibe – Den Ultimata Guiden

Om ni har varit smånyfikna på parleksaker och tittat runt lite på internet efter sådana, då är We-Vibe garanterat inget nytt namn för er. Och det borde det inte vara heller, för om det finns något märke som har specialiserat sig på parvibratorer, då är det just We-Vibe. De har kallats ”banbrytande”, eftersom deras produkter kan användas under själva samlaget. Det innebär att ni kan uppleva stimulerande vibrationer båda två, samtidigt som ni ger er hän åt varandra utan att tänka på annat.

Vilka är We-Vibe?

We-Vibe designar och tillverkar sexleksaker i världsklass, och det finns produkter till såväl solostunder som parlek. Deras team består av bl.a. ingenjörer, designers, sexologer och doktorer, så den slutgiltiga produkten har blivit mätt, granskad och utvärderad på ungefär samma nivå som ett schweiziskt urverk. Det innebär också att den färdiga produkten är en sexleksak med ergonomisk design och oklanderlig prestationsförmåga – kort sagt: Något du kan investerar i med gott samvete.

Uppfinnaren och grundaren bakom aktade We-Vibe, Bruce Murison, kom på idén när han letade efter parvibratorer som han kunde använda med sin egen partner. Han förundrades över att det inte redan fanns något som var lätt att använda under samlag. Det som fanns tillgängligt på marknaden var dåligt både vad gällde design och tillverkning, så han fann definitivt ingen anledning att skjuta glädjesalut över det han hittade.

ung man och kvinna som ligger i en säng

Efter flere års intensivt och hårt arbete lyckades Bruce Murison äntligen tillverka det vi känner till idag, nämligen en säker, högkvalitativ och miljövänlig sexleksak till par. Tusentals designförslag senare hittades den perfekta lösningen och slutresultatet blev den patenterade, silikontäckta We-Vibe vibratorn som kan bäras under samlag.

We-Vibes produkter finns numera tillgängliga i butiker och webshoppar i över 50 länder. Som om det inte var nog har de också mottagit en syndaflod av priser för sina innovativa tankegångar, designer och genomgående läckra produkter, som verkligen kan tillfredsställa kunderna till max.

Från den späda liten tanke om en fräck parvibrator har kungadömet bara vuxit. Idéerna fick fritt utlopp och sortimentet har både utvidgats och utvecklats med bra, solida produkter, som kan användas både av par och till sköna stunder på egen hand.

Nu när du känner till historien bakom detta märke vill du förmodligen lära dig mer om produkterna på allas läppar.

Det bästa sexleksakerna från We-Vibe

Det spelar faktiskt ingen roll We-Vibe produkt du väljer, hög kvalitet och bra design kommer vara två av grundstenarna i dina kommande orgasmer oavsett vad. För att göra det hela lite mer överskådligt ska vi nu göra en djupdykning i några av produkterna, så att du kan skapa dig en ordentlig överblick.

We-Vibe parvibratorer

Den klassiska, den oundvikliga och en garanterad hit, vi talar om We-Vibe Sync Parvibrator. En av Bruce Murisons utgångspunkter var att ingen kropp är den andra lik. Således är det A och O att sexleksaken är bekväm och faktiskt kan anpassas efter individens behov, då kan alla par kan få ut maximal njutning med den. Sync parvibrator är flexibel och kan justeras så att den träffa g-punkten samtidigt som den stimulerar klitoris. Den kan bäras under samlag, så att även penisen får ta del av de sköna vibrationerna innan det hela förhoppningsvis leder till oförglömliga, gemensamma multi-orgasmer.

Med We-Vibes Sync får ni 11 vibrationsinställningar, som kan styras antingen direkt på vibratorn eller via den inkluderade fjärrkontrollen. We-Vibe har även utvecklat en app, We-Connect, som också kan styra de fantastiska vibrationerna, oavsett avstånd och var i världen ni befinner er. Vi lovar att fördjupa oss mer i denna ovärderliga information senare i inlägget, men vi ville fresta dig lite med vetskapen om att appen finns redan nu. Den kan nämligen användas till stora delar av We-Vibes sortiment.

lila parvibrator med telefonapp i bakgrunden och vit fjärrkontroll i framkant

 

Den intuitiva, uppgraderade versionen av de första parvibratorerna från We-Vibe heter Chorus. Den är en kombination av alla förbättringarna från de tidigare modellerna, så ni får både bättre anslutning, kraftigare vibrationer och en klar favorit: En fjärrkontroll som gör det möjligt att justera vibrationerna när ni kramar den i handen under lekens gång. Vill ni veta mer om Chorus? Vi har gjort en grundlig genomgång av den tidigare.

Designen med små räfflor ger extra njutning mot g-punkten och klitoris. De välkända, justerbara leden ser samtidigt till att den passar varje enskild persons anatomi. Båda ändarna vibrerar naturligtvis, så att ni kan vandra längs njutningens stigar tillsammans. Med 10 vibrationsinställningar, som kan styras via fjärrkontrollen med Squeeze Control eller den tillhörande appen, har ni fri åtkomst till en helt ny nivå av njutning.

rosa parvibrator med rosa fjärrkontroll framför

 

Den enkla, lättillgängliga parvibratorn från We-Vibe är helt klart Unite. Om ni är på jakt efter något lätt men välgjort, som inte kräver mer än två människor och rätt stämning, då är Unite som gjord för er.

Likt de andra parvibratorerna stimulerar den både klitoris, g-punkten och penis samtidigt, och den kan naturligtvis justeras så att den passar till just era kroppar. Den har 10 vibrerande inställningar, som kan styras antingen via själva vibratorn eller fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen har dessutom en räckvidd på upp till 3 meter, så med denna kan ni experimentera lite var ni känner för det.

lila parvibrator till vänster med vit fjärrkontroll till höger

Det bästa till kvinnor

Även om parvibratorerna är utvecklade för att avnjutas tillsammans med någon du tycker om, finns det ingenting som förhindrar att de används på egen hand. We-Vibe har dessutom tagit fram andra sexleksaker, som lägger fullt fokus på klitoris och vaginan.

En klassiker i detta sammanhang är klitorisvibratorer, och i denna kategori kan vi definitivt kalla We-Vibe’s modell Touch för en tvättäkta bestseller. Klitorisvibratorns översta del är formad som en bulletvibrator, vilket innebär att den kan träffa helt rätt mot alla dina bästa punkter. Resten av designen är kurvig och på ena sidan finns en liten grop som med fördel placeras över klitoris. Touch bygger upp orgasmen långsamt och kan gärna användas till edging.

lila klitorisvibrator med spetsig topp och böjd ände

 

När man har ett vinnande koncept ska man oftast låta bli att försöka förbättra det. Trots det har We-Vibe uppgraderat ovan nämna lilla underverk, varpå vi får nöjet att presentera Touch X. Designen är inte riktigt lika kurvig, men i gengäld är den nya modellen något bredare och ger ett bättre grepp. Fler vibrationsinställningar har tillkommit och själva utformningen gör att den passar perfekt till att massera andra ställen på kroppen också.

Blå klitorisvibrator med böjd form och silverknappar i toppen

 

Föredrar du G-punktsorgasmer ska du låta We-Vibe introducera dig för Jive, för med det här ovala vibratorägget är det inte alls svårt att hitta fram till djupa orgasmer. 10 vibrerande inställningar ger dig, eller din partner, full kontroll, och används det tillsammans med appen blir det hela mycket diskret. Ägget sitter dessutom kvar där det ska, oavsett om du ligger, står eller går, så det är bara fantasin som sätter gränser för var du ska få din nästa orgasm.

Blå äggformad vibrator med telefonapp i bakgrunden

 

Med klitorisvibratorn Gala från We-Vibe kan du uppleva ovanligt pirrande njutning. Vid första anblicken ser den kanske en smule märklig ut, men låt dig inte luras – tack vare den ergonormiska formen vet den precis vad den gör. Den kan nämligen smeka din klitoris från två sidor samtidigt! Med en motor i varje öra, som kan styras var för sig, har du möjlighet att njuta av två vibrationsinställningar på en gång, eller få dubbelt upp av den du gillar bäst. Själva vibratorn har 10 olika valmöjligheter, så det är lätt att hitta en personlig favorit.

Röd klitorisvibrator med kaninöron och telefonapp i bakgrunden

 

Psst! Om du är nyfiken på klitorisvibratorer och vill lära dig mer om dem, då har vi skrivit denna ultimata guide just för dig.

Det bästa till män

Likt en ändlös källa till glädje har We-Vibe naturligtvis utvecklat sexleksaker till män också. Men det är fortfarande samma kriterier som gäller: Komfort, genomtänkt design och orgasmer på elitnivå.

Till att börja med vill vi lyfta fram denna vibrerande prostatavibrator vid namn Vector. Den är inte bara en fröjd för ögat, utan också lätt att föra in och designad med justerbar hals och bas, vilket innebär att du kan forma den så att den passar just din anatomi perfekt. We-Vibe har dessutom ordnat så att Vector stimulerar mellangården samtidigt som vibrationerna tar hand om dig invändigt. Du kan välja att använda den med fjärrkontrollen eller appen – och du får själv avgöra om du vill leka på egen hand eller tillsammans med en partner.

Mörkgrå prostata massager till höger med vit och grå fjärrkontroll till vänster

 

När du vill luta dig tillbaka och bara njuta, då är penisringen Verge redo att ta över och ta hand om dig. Den är lätt att placera runt penis och pungen, varpå din erektion både blir hårdare och varar längre. Som grädde på moset försen den även mellangården med 10 olika vibrerande inställningar som kan justeras direkt på ringen. Vill du ha ännu fler möjligheter kan du koppla in appen och få tillgång till ett oändligt utbud av vibrationer. Och även om We-Vibe har designat Verge med penis, pung och mellangården i åtanke, finns det inget som hindrar dig från att vrida och vända på den, så att din partner också kan skämmas bort av vibrationerna när ni har samlag.

mörkgrå vibrerande penisring

 

Många tror att en magic wand bara kan användas till klitoris, men det är långt ifrån sant. Ett Magic Wand Vibratorset dukar upp nya, fantastiska och helt orgasmiska möjligheter oavsett anatomi. Wanden kan naturligtvis massera spända muskler över hela kroppen och användas för att stimulera klitoris med omnejd, men kombineras den med de inkluderade tillbehören kan även penis få massor av vibrerande uppmärksamhet.

Det ena tillbehöret förvandlar We-Vibes wand till en effektiv penisvibrator. Två flexibla vingar omfamnar penisskaftet och tillfredsställer det med sköna räfflor. Fokusera stimulansen mot ollonet eller för wanden fram och tillbaka på samma sätt som när du onanerar. De 10 djupgående vibrationerna är enkla att justera på vibratorns skaft, men ni kan även ta till appen för att få tillgång till mängder av nya möjligheter. Fortfarande inte överbevisad om att detta är en produkt för dig? Läs vår recension så lär du ändra uppfattning.

lila magic wand med turkos penis masturbator runt huvudet

Fem fräcka ställningar med We-Vibe parvibrator

Det är svårt att tygla sig när We-Vibe fullkomligt spottar ur sig fantastiska produkter. Sync, Chorus och Unite kommer alla berika era erotiska stunder på nya, oanade sätt, nästan oavsett hur ni väljer att använad dem. Men med det sagt finns det ett par ställningar som lämpar sig extra bra om ni har införskaffat en av dessa förträffliga parvibratorer.

G-force

Han: Ställer sig på knä i sängen och ta tag runt hennes fötter, samtidigt som han tränger in. Skjut fram höfterna. När hon är i position kan han flytta händerna till hennes höfter istället.

Hon: Lägger sig på rygg i sängen och drar upp knäna till bröstet. Låt honom tränga in i rätt position.

Tillsammans: Han tar kommandot genom långsam och intensiv penetration. Hennes g-punkt kommer bli ordentligt stimulerad i den här ställningen.

illustration av man och kvinna i G-Force sexställning

Lovers rock

Han: Sätter sig på en stol och låter henne sätta sig i hans knä.

Hon: Klättrar upp i hans knä och sänker sig ner över honom. Böj knäna och placera fötterna på var sida om hans höfter. Placera händerna på hans axlar eller stolsryggen.

Tillsammans: Rotera höfterna och rör er upp och ner i cirkelrörlser.

illustration av man och kvinna i Lovers' Rock sexställning

Surf’s up

Han: Ställer sig vid sängkanten. Träng in i henne bakifrån och håll fast i hennes ben, strax ovanför knäna.

Hon: Lägger sig på mage i sängen med benen ut över kanten. Sära på benen så att han får plats mellan dem.

Tillsammans: Gör det inte svårare än det behöver vara; bara njut när stötarna skickar vågor av njutning genom er båda.

illustration av man och kvinna i Surf's Up sexställning

Party rocker

Han: Sätter sig i skräddarställning och håller fast i hennes ben, medan hon sänker sig ner över honom.

Hon: Sätter sig i knät på honom med ansiktet mot hans. Lägg benen runt hans ländrygg och hållom honom ordentligt.

Tillsammans: Börja röra er fram och tillbaka tillsammans och öka tempot när ni närmar er klimax.

illustration av man och kvinna i Party Rocker sexställning

Zero to 60

Han: Lutar sig tillbaka på soffan i en bekvämt sittställning.

Hon: Sätter sig grensle över honom, ansikte mot ansikte, och böjer benen så knäna kommer i höjd med hans armhålor. Luta dig långsamt bakåt, tills huvudet nästan når marken. Vila händerna mot golvet för att få stöd och hålla balansen.

Tillsammans: Han får chansen att bara njuta medan hon sätter full fart och stöter sig själv mot honom. Sära mer eller mindre på benen för att öka känslan.

illustration av man och kvinna i Zero to 60 sexställning

We-Connect App

Vi nämnde tidigare att We-Vibe har utvecklat en egen app som kan användas ihop med en stor del av deras sortiment. Den heter We-Connect och kan laddas ner helt gratis till både Android och iOS.

Appen är lätt att förstå sig på och enkel att använda, vilket låter er fokusera passionen på varandra istället för på onödigt IT-strul.

Med denna lilla mirakelmanick kan ni videochatta och skriva meddelanden till varandra, ansluta era favoritleksaker till telefonen och styra varandras vibrationer – till och med om ni befinner er i helt olika länder eller världsdelar. Det inneär att om ni inte kan mötas fysiskt just nu, kan ni starta en videochat och se varandra djupt i ögonen medan en, eller båda, blir tillfredsställd av vibrationer som den andra har kontroll över. Ni har mängder av möjligheter att utforska tillsammans, oavsett om ni är i samma rum eller inte. Vill ni går det också att skapa en spellista med skräddarsydda vibrationer, så att era favoritlåtar kombineras med era bästa ställningar när vibrationerna följer musikens rytmer.

Med andra ord får ni ett oändligt antal vibrationsmöjligheter, som kan användas var och när ni än får lust att njuta av varandra och er We-Vibe.