We vibe Sync
Recensioner

We-Vibe Sync

We-Vibe Sync är den bästa parvibratorn – EVER!

Företaget We-Vibe spottar ut den ena vibratorn efter den andra. We-Vibe Sync, deras senaste vuxenleksak, är en förbättrad utgåva av We-Vibe 4 Plus. We-Vibe Sync, liksom sin foregångare, är en perfekt vibrator för paret som vill ha bra sex blir till utsökt sex. Det är en liten vibrator som man använder under sex. Den har 10 olika vibrationsmönster som kan styrkeregleras med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Den nedersta delen av vibratorn förs in i kvinnans slida, och den översta delen vilar på kvinnans klitoris.

Mannen tränger in i kvinnan så We­-Viben pressas upp mot kvinnans G-­punkt. På så vis stimuleras både kvinnans G-punkt och klitoris, samtidigt som mannens penis stimuleras.

Jämfört med föregångaren är det här inget nytt. Det nya med We-Vibe Sync är att den är superflexibel. De tidigare parvibratorerna från We-Vibe var tillverkade i solitt silikon hela vägen igenom och kunde bara böjas lite grann. We-Vibe Sync har två justerbara punkter som man kan dra och rycka i så att We-Viben kan formas nästan precis som man vill ha den. Det är smart eftersom att alla kvinnor är olika. Några kvinnors klitoris sitter lägre än andras, och därför är det bra att man kan justera var exakt We-Viben ska stöta.

När jag fick vibratorn kunde jag knappt hålla mig ifrån att ta ut den ur förpackningen och testa flexibiliteten. Det gick enkelt att justera den översta delen men det var svårare att hitta punkten i den nedersta delen av vibratorn. Jag ville ju inte knäcka den. När jag hittade den blev det enkelt (och rätt underhållande) att forma vibratorn och göra hålet mellan de två “armarma” så stort och litet som möjligt. Jag förstod snabbt att den kan böjas en hel del.

We-vibe Sync parvibrator

När jag skulle prova den med min partner tog det lite tid innan vi fann den perfekta passformen. Både jag och min partner skulle ju “vara med”. Vi upptäckte att det var bäst att göra vibratorn så liten som möjligt. Det gav ett större tryck både på klitoris och på G-punkten, och gav samtidigt honom mer utrymme, något han hade saknat med vår We-Vibe 4 Plus. När vi funnit den perfekta passformen var det bara att sätta igång.

Jag älskar att jag kan få vibrationer samtidigt som jag är tillsammans med min partner.
Eftersom vibratorn kan klämmas ihop behövde jag inte hålla den på plats vid klitoris. Den bara satt där. Den satt faktiskt så bra att jag enkelt kunde rulla runt i olika ställningar utan att den rörde på sig. Jag testade den även utan min partner och det var en minst lika bra upplevelse. Jag klämde bara igen vibratorn helt och hållet så att den satt fast av sig själv, och kunde därför leka fritt med mina händer. Det var helt fantastiskt!

Vibratorn är vattentät, tystlåten, har en läcker och mjuk yta och kan köra i upp till 90 minuter med endast 2 timmars laddning. Jag kan inte hitta något att klaga på. Det är inget som saknas We-Vibe Sync. Den är utan tvivel den BÄSTA parvibratorn!

Jeg ger We-Vibe Sync 5 av 5 stjärnor!