Recensioner

Nu är We-Vibe Unite på marknaden.

Det finns numera en hel drös par sexleksaker från We-Vibe, känd för speciellt Sync modellen, och nu har det kommit ut ytterligare en på marknaden: We-Vibe Unite. Det kan vara svårt att navigera sig i We-Vibe-djungeln och därmed också svårt att ta reda på om den nyaste är något att ha.

Generellt

Du ska välja We-Vibe Unite om du gillar:
– Simpel design
– Milda vibrationer
– Enkel styrning

Den nya We-Vibe Unite liknar sina föregångare. Det är en vibrator som man använder tillsammans med sin partner under sex för att ge mer stimulering åt både mannen och kvinnan. Den mindre, nedersta delen förs in i kvinnan och den översta delen vilar på kvinnans klitoris, och på så sätt får hon vibrationer på både g-punkt och klitoris. Mannen tränger in i kvinnan och får därigenom vibrationer på ollonet varje gång han stöter in i henne.

We-Vibe Unite skiljer sig från tidigare modeller genom att vara lite mer av en ”budget”-utgåva.
Den är fortfarande väldigt läcker och kvaliteten är i topp men man har valt att skära ner på extra tillbehör och funktioner för att ta fram en billigare modell.

I motsats till de andra modellerna erbjuder Unite inte den appstyrda funktionen.
Unite kan endast användas med den medföljande fjärrkontrollen.
Utöver det har fjärrkontrollen endast en enda knapp vilket gör det väldigt enkelt att växla mellan de 10 olika nivåerna/mönstren.

Den är inte vattentät, utan istället ”stänktät” vilket betyder att den kan sköljas under kranen när den ska rengöras men inte användas i badkaret.

Vibrationerna är också annorlunda från tidigare We-Vibe-modeller.
De befinner sig i den mildare änden av skalan. Man känner absolut av dem under sex, och de stimulerar bra, men om man gillar väldigt kraftiga vibrationer så är det inte Unite man ska välja. Utöver det är Unite något smalare och fyller därför inte ut kvinnan lika mycket.

Jag vill påstå att Unite är bra för par som vill krydda till det lite utan att vuxenleksaken tar alltför mycket utrymme.

Betyg

Jag tycker det är riktigt bra att We-Vibe har tillverkat en lite billigare och enklare parvibrator så att inte de som t ex inte vill använda sin smartphone under sex ska behöva betala extra för en funktion som de ändå inte använder.
Med We-Vibe Unite som det senaste familjetillskottet finns det en We-Vibe för alla.
Jeg ger We-Vibe Unite 4,5 stjärnor.