Recensioner

We-Vibe Wish – En drömvibrator

Generellt

We-Vibe Wish är en ny kroppsvibrator från We-Vibe. Den fungerar som en wand på så sätt att du utöver klitoris kan använda den överallt på kroppen som en massageapparat, och så är den superkraftig – dock inte lika kraftig som en wand.

Upplevelse och funktioner

Det första som slår mig när jag öppnar Wish är att den är snygg, och när jag plockar upp den blir mitt första intryck ännu bättre. Utöver den snygga blå färgen och den härliga böjda formen är Wish överraskande mjuk. Silikonskalet är tjockt och man kan därför trycka ner sitt finger lite i den.
En så här mjuk vibrator har jag aldrig provat tidigare och jag är spänd på att känna om det är något som kommer att bidra lite extra till upplevelsen.

We-wibe Wish

Wish är vattentät och uppladdningsbar. Man fäster bara den magnetiska laddaren på de två små metalplattorna och med hjälp av en liten blinkande lampa visar Wish att den nu laddar.

När lampan lyser helt är leksaken fullt laddat och redo för 2 timmars lek.

Vibratorn är väldigt simpelt utrustad. Utöver de två metallplattorna till laddaren har den bara en vit knapp som sätter igång och stänger av vibratorn, och som också används till att växla mellan de 10 vibrationsmönstren.
Den är därför riktigt lätt att använda. Jag saknar dock att kunna skruva upp och ned hastigheten på vibrationerna då knappen endast byter mönster, men det går lyckligtvis att åtgärda.

We-vibe Wish App We-Connect

Wish kan nämligen kopplas till en smartphone med hjälp av appen We-Connect, och plötsligt får man tillgång till en massa vibrationsmönster som man kan justera hastighet och mönster på – precis som man vill.
Med hjälp av appen kan man också bjuda in sin partner till leken så att han eller hon kan ta kontroll över vibrationerna, både när man är tillsammans i sovrummet, men även om man befinner sig i varsin ända av världen.

Wish har två kraftiga motorer och det både hörs och känns. Den är långt ifrån tystlåten men jag är beredd att kompromissa med ljudnivån eftersom den i gengäld ger mig några riktigt kraftiga orgasmer.

De två motorerna ligger bredvid varandra vilket ger vibrationerna en sorts rullande eller våglika rörelser som når ut i hela vibratorn. På så vis är det inte bara klitoris som stimuleras utan hela området omkring, och det extra mjuka skalet känns superläcker mot kroppen.

Psst.. Om du vill ha något mer än detta, ta en titt på den prisbelönta vibratorn til paret We-Vibe Sync, .

Betyg

Det är inte mycket som skulle behöva ändras för Wish att nå toppbetyg. Den fyller ut handen ordentligt vilket jag tycker är bra då det gör den bekväm att hålla i, men eftersom vibrationerna är rätt kraftiga kan det kännas i hela handen vilket kan vara lite irriterande.
Utöver det är den som sagt inte särskilt tystlåten.

Trots detta är Wish helt fantastisk. Den är snygg, mjuk och inte minst effektiv.

Den tar mig inte hela vägen fram lika snabbt som en Sinful Magic Wand men vibrationerna känns pulserande och byggs upp mer gradvist eftersom de fördelas på ett större område och ”gungar” från sida till sida.

Wish är verkligen en dröm och får därför 4,5 stjärnor.